Otrok me ne mara zaradi božičnega darila
ne bi želela biti tvoj sin.
ne bi želela biti tvoj mož.
ne bi želela imeti nič s tabo.
sadistično, brez srca, brez empatije, brez malo razumevanja otroške duše.
in potem je še najbolj žalostno to, da se kregaš z možem, ki je poskusil popraviti tvojo nebulozo?
in potem še tu pišeš, kot da imaš prav?
pojdi, če so sprejemljive stvari na seznamu kupi, če ne kupi igračke manjše vrednosti,
ampak obvezno tudi nekaj kar si on želi in je tam napisano
in si nekaj izumisli… da je prišlo do pomote, da božiček star in je nekaj pomešal darila.
to kar si naredila si bo sin zapomnil za celo življenje.
Sinthy, 25.12.2021 ob 10:56
Letošnji božič je že zaznamoval prepir, ki ga je sprožil petletni sin. Ker sem mnenja, da imajo otroci danes več kot mi je pod smrekico dobil nogavice in spodnje perilo. Zima je, to potrebuje. Razložila sem mu, da je božič v nas samih in ne v darilih, čeprav je Božičku pisal že pred časom in bi lahko kupila kaj od tistega. Smo na srečo preskrbljeni. Sinova reakcija je nato še sprožila prepir z možem, ki za darilo ni vedel in zdaj to pogreva še on in mrzlično išče odprte trgovine, da bi kao kupil boljše darilo. Pa imamo še ene uničene praznike zaradi kapitalizma … lp
Kaj, ko bi mulcu prinesla malo pameti in mu prvo kot prvo izbila iz oprane glave ta pofukan božič!!!
Pa kaj hudiča je božič??? En brezzvezen 25. december. JA, IN??? Samo 26. december sledi pa nič druzga!!! In zakaj je treba histerizirat okol enga običajnega datuma v letu??? S čim točno si je pa kdorkoli zaslužil darilo na en brezzvezen datum v letu??? A za 13. septembra mu tudi kaj podariš??? Pa za 22. februarja???
Mislm, folk, vi ste čisti opranoglavi brezhrbteničarji, da histerizirate zarad enga običnega dne v letu!!! Pa še popolnoma nič se ne zgodi, se ni zgodilo in se ne bo zgodilo na ta brezzvezen dan v letu!!!
Kokoši, 25.12.2021 ob 12:50
Če je to res kar si napisala, pol res ne morem vrjet ker kreten od ženske si ti. Bogi otrok.
Upam, da ti mož naslednjič za darilo kupi pisker in kuhalnico in ju naj zavije v darilni papir. Ali pa pralni papir in vložke. Ali pa metlo in smetišnico. Pa upam, da boste meli večerjo s sorodniki in prijatelji, ko boš to odprla.
Mogoče boš potem razumela.
Kakorkoli, Cocoshi, ampak včasih znaš kaj dobro začiniti ?
Ponudba posojila brez plačila notarskih stroškov.
Za vaše potrebe po posojilu ali financiranju projekta ali dejavnosti se obrnite na nas in dobili boste posojilo z letno obrestno mero 3 %.
E-naslov: fortuneofinance@protonmail.com
Telefonska številka wathsapp: +34 642 05 19 51
Ponudba posojila brez notarskih stroškov.
Pozdravljeni.
Ne glede na to, ali potrebujete posojilo za prenehanje brezposelnosti ali za ustanovitev podjetja, nakupe, izboljšanje družinskih počitnic itd. ….., nam sporočite, da vam lahko pomagamo. Ponujamo posojila od 5.000 do 5.000.000 EUR z letno obrestno mero 3 % brez notarskih stroškov.
Če vas to zanima, nam pošljite naslednje podatke:
Polno ime: :
Zahtevani znesek:
Opomba: notarskih stroškov vam ni treba plačati.
lopez2021, 26.12.2021 ob 01:09
Ponudba posojila brez notarskih stroškov.
Pozdravljeni.
Ne glede na to, ali potrebujete posojilo za prenehanje brezposelnosti ali za ustanovitev podjetja, nakupe, izboljšanje družinskih počitnic itd. ….., nam sporočite, da vam lahko pomagamo. Ponujamo posojila od 5.000 do 5.000.000 EUR z letno obrestno mero 3 % brez notarskih stroškov.
Če vas to zanima, nam pošljite naslednje podatke:
Polno ime: :
Zahtevani znesek:
Opomba: notarskih stroškov vam ni treba plačati.
To je se večja groza frik ?? Mo), objavite sedaj groza ☺
Pravljično otroštvo, 25.12.2021 ob 12:28
Petletnik so štumfi in gate samoumevne stvari. Morda so primerne le kakšne posebne, na primer z njemu najljubšo živalco. Pa da je nekaj poleg, magari preprosta igračka, kinderjajček ali kaj podobnega. Če je pisal Božičku in je bila želja kolikor toliko realns, pa sploh ni fer. Lahko pa popravi Dedek Mraz. Saj je lepo, da otroke vzgajamo v skromnosti, ampak nekaj pravljično sti in veselja jim je pa treba pustiti čim dalj.
????Litanije za božič ☺???? Vsaj covid nimam ??????
Glej jaz sem na minimalcu. Pa sem tudi kupila malo suhih fig, pa čokolado in mandarine. Moji otroci pač razumejo, da ni in da je treba za denar garTarat. Se sprijaznijo. 1 x se je zdelo vzgojiteljici smešno, ko so v vrtecu pisali dedku mrazu in je moja hči napisala kinderjajček. Eni so pisali avijon in podobno. Če otro ve, da tega ne bo dobil, pač ne bo.
darilo112, 25.12.2021 ob 18:52
Gate in štunfi niso darilo. To si mu kot starš dolžna priskrbeti. Je osnova. Darilo je nekaj kar človeka razveseli in ni neka osnovna dobrina. Da pa otroka nategneš da “piše božičku” želje in se veseli tega, potem pa mu nastaviš gate je pa sadistično. Upam da ti mož za rojstni dan kupi vložke.
Meni bi bilo tako darilo prav všeč… Vložki so zelo uporabni in niso lih poceni
Glupi zaslepljenci, 26.12.2021 ob 00:25
Kaj, ko bi mulcu prinesla malo pameti in mu prvo kot prvo izbila iz oprane glave ta pofukan božič!!!
Pa kaj hudiča je božič??? En brezzvezen 25. december. JA, IN??? Samo 26. december sledi pa nič druzga!!! In zakaj je treba histerizirat okol enga običajnega datuma v letu??? S čim točno si je pa kdorkoli zaslužil darilo na en brezzvezen datum v letu??? A za 13. septembra mu tudi kaj podariš??? Pa za 22. februarja???
Mislm, folk, vi ste čisti opranoglavi brezhrbteničarji, da histerizirate zarad enga običnega dne v letu!!! Pa še popolnoma nič se ne zgodi, se ni zgodilo in se ne bo zgodilo na ta brezzvezen dan v letu!!!
“GLUPI ZASLEPLJENCI”,
Ja Božiček pa Dedek Mraz ne obstajata. Pa povodni mož tudi ne, prav tako ne škrati in čarovnice. Tudi volkodlaki in vampirji ne obstajajo.
Ti si človek, ki je že zdavnej zgubil otroka v sebi, če ga je kdaj sploh imel. Morda si se že rodil odrasel. Taki ste smrt za domišlijo in tudi svoje otroke spremenite v prazne nevrotične ljudi.
Tebi nebi smeli biti dovoljeno imeti otroke.
Joj, nekako razumem situacijo. Pred leti je bilo z moje strani obljubljeno, da mu bo Miklavž prinesel eno stvar za izredno majhen znesek, ker je to zbiral. In smo šli na obisk, kjer se je prikazal pravi Miklavž in mu dal darilo. Ko ga je odprl, je bil razočaran, ker ni dobil, kar mu je bilo obljubljeno, hkrati pa takoj kritika, kako razvajen in nehvaležen otrok, da je. Pa ni razvajen. In da je bilo vse skupaj še slabše, ga tudi darilo doma ni razveselilo. Bil je splet čudnih okoliščin, vendar mi še danes ni vseeno, kako hudo mu je bilo.
Včasih v želji, da naredimo najboljše, naredimo najslabše. Nehote. Vendar dobimo lekcijo. Vsaj zame je bila zelo boleča, za sina pa še toliko bolj. Bila je pa krivda izključno na moji strani ?
Ce imas to financno moznost, se mi res zdi skrajno neumno, da otroku ne kupis kaksne igrace, ki se je bi neizmerno bolj razveselil, kot pa oblacil. Neprecenljivo je videti otroka, ki se razveseli darila, ki ga je prinesel Bozicek. Zal, zivimo v kapitalizmu in upostevaj, da vecini njegovih vrstnikov pa Bozicek je prinesel kaj so si zeleli. Kako mislis, da se pocuti otrok? Gre za bozicni duh in ce si lahko privoscis, zakaj ga otroku ne bi pricaral. Egoisticno razmisljanje iz tvoje strani.
Forum je zaprt za komentiranje.