Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek otrok in stara leta

otrok in stara leta

pozdravljene!

Fant hoče imeti kopico otrok.Samo zarad enega namena,to je,da ne bo na stara leta sam oz da bo na svoja stara leta “preskrbljen”.Če ne bo prvi otrok za to,bo mogoče vsaj drugi,al pa tretji,…..eden ga bo ziher negoval,….

Nisem še razmišljala da bi imela otroka,ampak takle razmišljanje me pa še bolj odbija!
Kako bi ve reagirale?

Ah, veš kaj, ne odpiraj še enkrat enake debate, je že spodaj tema pod “otrok…”

jaz sem napisala v to smer, vendar ne zato, da bi te otroci “rihtali” vendar da bi imela jaz kaj od otrok (vnučki)
Pozdravček Mateja

Najbrž ga bo v domu za starostnike negovala kakšna Filipinka – nemara z većjo nežnostjo kot kak sin …

Nemara z većjo nežnostjo kot kak sin, si napisala. Vse odvisno od tega kako bo sina vzgojil!

Razmišljanje, da bodo naši otroci na stara leta skrbeli za nas, je skrajno sebično. Mogoče se bom komu sedaj zdela grozna, vendar jaz NIMAM časa, da bi koga negovala, sama imam namreč družino in službo in nihče ne more pričakovati od mene, da bom skrbela zanj. Če bodo boji starši oz. moževi potrebovali pomoč, ja v določeni meri jim bom lahko pomagala, ne bom pa se zaradi tega odpovedala svojemu življenju. Seveda jih bom pogosto obiskovala, tudi kaj priskočila na pomoč.
Če tvoj fant tako razmišlja, potem je bolje, da sploh nima otrok.

OTROK NIMAMO ZARADI SEBE AMPAK ZARADI NJIH SAMIH!!!!

Recitiraj mu sledečo pesmico, ha ha ha

DESET OTROK IMEL JE OČA BLAGI
SKRBEL ZA TO JE, DA NISO BILI NAGI

NJIH PRIDNE ROKE SO POMOGLE
DA ŠEL JE V DOM ZA ONEMOGLE

Ha ha ha ha ha ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close