Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroci na turističnih točkah

Otroci na turističnih točkah

Berem temo o kričečih otrocih v restavracijah pa kako so tudi drugje otroci, kjer predvem jokajo in vreščijo.

No jaz delam na eni turistični točki, vodenje ljudi. In ja, pogosto zvlečejo zraven dojenčke, male otročke, ki se na smrt dolgočasijo, jokajo, derejo.

Zdaj pa me zanima tisti, ki greste na nek izlet, imate vodiča, ki vam razlaga neko zadevo, zraven pa je familija ali več familij z otroci, ki se derejo, vreščijo, v najboljšem primeru samo čvekajo. Vas to moti? Pričakujete od vodiča, da naredi red? Kako naj bi naredil red?

Tisti, ki imate male otroke, a pričakujete, da bo zdaj vodnik posebej zanje govoril kake pravljice in predvsem zakaj jih ne umirite, ko se derejo ali pa ko čvekajo?

Včasih opazim kako kake ženske navdušeno gledajo male otročke pa so čisto medene do njih. Pa kako so luštkani pa tako naprej. Jaz si pa mislim: če bodo na koncu tako navdušene, bo super, ampak vem,d a ne bodo. Potem se namreč ti sladki otročki derejo, jokajo, čvekajo in te ženske niso več tako navdušene nad njimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close