Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Otroci ločenih starešev – res problematični?

Otroci ločenih starešev – res problematični?

Ne, ne pišem tega in ne bom ponavljal, ker je dovolj jasno napisano, za tiste ki razumejo.
Ti preveč posplošeno pišeš. Ne morem ti odgovorit na tako posplošeno vprašanje s preprostim odgovorom, ker se primer od primera razlikuje in ga je ptoebno obravnavati vsakega ločeno. Napisal sem tudi že v prvem stavku dovolj jasno, da bi lahko oboji imeli težave, kakor imajo tudi oboji možnost, da postanejo boljši od svoji staršev. Da pa postaneš boljši, moraš dat najprej nekaj za sabo, ker ti starši pač določenih prepričanj in vzorcev navad, ki bi jih že moral imeti v sebi, ko se prvič podajaš v odnos, niso dali. Potreben je tudi kak padec. Ampak kot vidiš, nekateri po prvem tudi obupajo in ne postanejo boljši od staršev. Tisti, ki pa imajo v starših dober zgled, pa imajo ob padcu večje možnosti, da postanejo boljši, da imajo ta zgled neprestano pred seboj, ki lahko deluje kot neka svetla pika na koncu predora. Kdor tega ne vidi, jasno, ne vztraja.[/quote]

HAHAHAHAHAHA boldano bi lahko za tebe uporabli na vsako tvojo repliko od zdaj naprej! opica ti si največji primer kako verjetno tudi oroci poročenih niso sposobni dobit pičke v real lifu …[/quote]Tvoj stari je v ral lifu dobo le pičko in pol si ti ratal?

Jaz se na tvojem mestu ne bi smejal…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dej On_, kolikokrat si bil že ownan, pa še kar vstrajaš. Mater že 2 leti nazaj sva te z Matkićem dobesedno šolala na forumu Ljubezenski nasveti. Vsakič, ko ti zmanjka argumentov začneš žalit, tu pride tvoja zrelost in izkušenost še posebej do izraza. Tvoj sin bo ziher odrastel v mutanta, če se bo zgledoval po tebi. Resno upam, da si raje poišče kakšnega drugega vzornika, ker ti mu lih ne moreš služit za nek example.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če gledam po sebi, svoja osebna izkušnja, bi rekla, da sem se skozi otroštvo, ko sem se srečala tudi z ločitvami (v poznejšem otroštvu), naučila oz. pridobila neko razmišljanje, zaradi katerega veliko manj vztrajam v nekem odnosu, kot pa bi verjetno, če mi ločitev kot otroku ne bi bila tako znana. Oz. točneje, ob vsakem nesporazumu s partnerjem prvo pomislim kot rešitev za svoje slabe občutke prekinitev odnosa. Odhod iz odnosa. Prvo pomislim, da bom kar šla stran, namesto da bi prvo poskušala razrešiti nesporazume, se odpreti nazaj za lepe občutke, v partnerju videti tudi lepe, pozitivne strani… Torej, to je prva misel, “druga” pa več ne…

Mogoče tega ne pridobijo otroci, ki so zrastli v enostarševski družini, ta način razmišljanja, delovanja, ko vztrajaš v odnosu, se usklajuješ, prilagajaš, iščeš rešitve, pogajaš in predvsem ohranjaš partnerski odnos. Tudi vprašanje je, koliko so se skozi zgled naučili načina biti “dober” partner.

Ali je to dobro ali slabo pa ne vem. Oboje je lahko.

Očitno tudi po dveh letih! nista kaj dosti napredovala v vajinem razmišljanju tako da….. škoda besed.
Se pa ob tvojem pisanju človek nehote vpraša kdo je tebi bil zgled….. :/

Kdorkoli je že bil, kakih konkretnih pogojev, da bi ti odrasel v moža ti žal ni dal, vsaj videt jih ni po tvojem pisanju sodeč.
Nobene empatije, sočutja….. sam napuh in egoizem veje iz tebe……. če si že želel prebrat kako te vidim skozi tvoje pisanje.
Sicer dopuščam še majhno možnost, da se motim in si v reali vsaj za silo “prebavljiv”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V tem primeru je zmanjkalo Matkiču. Lepo, da si mu namenil, kar mu gre. :)) Razen, če je za tebe argument tole, potem si pač moraš prebrati definicijo argumetacije. Prebrati pa še ne pomeni tudi razumeti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V tem primeru je zmanjkalo Matkiču. Lepo, da si mu namenil, kar mu gre. :)) Razen, če je za tebe argument tole, potem si pač moraš prebrati definicijo argumetacije. Prebrati pa še ne pomeni tudi razumeti.
[/quote]

Jaz sem napisal resnico to je razlika !

Ti si dejansko Opica MoNa….. top 10 piscev skoz te berem pa nevem če je blo 1x da bi napisal kaj logičnega…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zdej pa pretiravaš. Pa še zelo nesramno se zapisano bere.

Ni fer.

Ni fer.[/quote]

resnica boli!

Je pa fer tak da nevem kaj se pritožuješ!

tip je teoretik z internet instant zvezo…. češnja na tortici bi bla da bi delal še v JU ampak imam feeling da je brezposeln…. kar pa je itak isto saj je samo razlika v višini ”socialne” …..

logičnega karkoli je napisal (če že) je itak iz knijige, vso njegovo filozofiranje je katastrofa… sploh ne zna filozofirat… če bi že bil dober filozof bi se takoj strinjal da je tisto o prelomu zaobljube kar sem jaz zapisal filozofska resnica ne glede na to kaj bi čutil ampak tam je samo še potrdil da je ravno to zanič filozof brez logike.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tisto skrpucalo ti povezuješ s filozofijo? HAHAHAHA!!!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tisto ”skropucalo” je već filozofije kot je kurba kot si ti človek 🙂

tak čista resnica veš

Ni fer.[/quote]

resnica boli!

tip je teoretik z internet instant zvezo…. češnja na tortici bi bla da bi delal še v JU ampak imam feeling da je brezposeln…. kar pa je itak isto saj je samo razlika v višini ”socialne” …..

logičnega karkoli je napisal (če že) je itak iz knijige, vso njegovo filozofiranje je katastrofa… sploh ne zna filozofirat… če bi že bil dober filozof bi se takoj strinjal da je tisto o prelomu zaobljube kar sem jaz zapisal filozofska resnica ne glede na to kaj bi čutil ampak tam je samo še potrdil da je ravno to zanič filozof brez logike.[/quote]Matkic ti kot pravi filozof verjetno razumeš, da je vse to kar si napisal ABSOLUTNA resnica, ki ji Marko nikakor ne more ugovarjat, pod nobenimi pogoji, je brez vsakršnih argumentov, ker ve, da je to zgolj TVOJA resnica in močno dvomim, da ga to kaj gane, še manj pa boli…

Sedaj pa lahko filozofiraš dalje o svoji resnici… 😉

resnica boli!

logičnega karkoli je napisal (če že) je itak iz knijige, vso njegovo filozofiranje je katastrofa… sploh ne zna filozofirat… če bi že bil dober filozof bi se takoj strinjal da je tisto o prelomu zaobljube kar sem jaz zapisal filozofska resnica ne glede na to kaj bi čutil ampak tam je samo še potrdil da je ravno to zanič filozof brez logike.[/quote]Matkic ti kot pravi filozof verjetno razumeš, da je vse to kar si napisal ABSOLUTNA resnica, ki ji Marko nikakor ne more ugovarjat, pod nobenimi pogoji, je brez vsakršnih argumentov, ker ve, da je to zgolj TVOJA resnica in močno dvomim, da ga to kaj gane, še manj pa boli…

Sedaj pa lahko filozofiraš dalje o svoji resnici… ;)[/quote]

tiho Markotova falanga…. to je resnica… če tip dobi pičko na netu pol kaj več kot teoretik nemre bit ona pa kaj več kot obupanka pa neprivlačna tudi ne…. to je to….

ti pa kar sanjaj

tak čista resnica veš[/quote]
TVOJA resnica, ja. Ampak ta v mojem življenju NIČ ne pomeni.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

tak čista resnica veš[/quote]
TVOJA resnica, ja. Ampak ta v mojem življenju NIČ ne pomeni.[/quote]

ultimativna je bla tole…. ti se kar tolaži pa samoprepričuj!

TVOJA resnica, ja. Ampak ta v mojem življenju NIČ ne pomeni.[/quote]

ultimativna je bla tole…. ti se kar tolaži pa samoprepričuj![/quote]
Ti pa še naprej streljaj v prazno. Najbrž je to edina dejavnost, ki ti gre dobro od rok. No, poleg drkanja.

ultimativna je bla tole…. ti se kar tolaži pa samoprepričuj![/quote]
Ti pa še naprej streljaj v prazno. Najbrž je to edina dejavnost, ki ti gre dobro od rok. No, poleg drkanja.[/quote]

Še vedno je to ena dejavnost več kot tebi, torej držanja nog narazen za keš….

še vedno 100% bolši od tebe… žalostno kajne?

Ti pa še naprej streljaj v prazno. Najbrž je to edina dejavnost, ki ti gre dobro od rok. No, poleg drkanja.[/quote]

Še vedno je to ena dejavnost več kot tebi, torej držanja nog narazen za keš….

še vedno 100% bolši od tebe… žalostno kajne?[/quote]

a še lastnih idej nimaš več morš citirat mene pa mi odgovorit s citatom…. se vidi da kurbe ne pridejo daleč v mišlenju!

Dobro si si nastavil to izjavo, pa če priznaš, ali ne.

Ni fer.[/quote]

resnica boli!

logičnega karkoli je napisal (če že) je itak iz knijige, vso njegovo filozofiranje je katastrofa… sploh ne zna filozofirat… če bi že bil dober filozof bi se takoj strinjal da je tisto o prelomu zaobljube kar sem jaz zapisal filozofska resnica ne glede na to kaj bi čutil ampak tam je samo še potrdil da je ravno to zanič filozof brez logike.[/quote]

Matkic motiš se. MOČNO.

In ne moreš mi oporekati, ker Markota ne poznaš, jaz pa ga.

In nisi fer, pa če še tako tajiš in (si) lažeš.

Sicer pa jaz Markota nikoli nisem videla kot nekega filozofa, ampak kot človeka, ki razmišlja, se sprašuje, opazuje in se “uči” skozi življenje. Mogoče kakšna knjiga tu in tam, toliko, da dobiš nek nov vpogled, mogoče potrditev tistega, kar je že sam spoznal…
Tudi ti si mi zgledal kot človek, ki razmišlja, razume in spoznava zakonitosti življenja, soljudi. Potem pa takšni zapisi. Kot če bi Sadnega brala. Ne vem, a se vsi mladi fantje (-30) na tak način pogovarjate? …

v izogib temu, da otroci ločenih staršev postanejo zafrustriranci tipa Spider (saj tema izhaja iz njegovega primera?) predlagam, da se zakonodaja o razvezah (Spajder – tvoja tema, ane) nasloni na avtohtono SVN literarno delo J. Jurčiča: Deseti brat (Krjavel, hudiča na pol presekal).
Kdo od staršev dobi katero polovico itak določi sodišče.

Pajkec – saj za tebe je še čas, anede ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Matkic ti kot pravi filozof verjetno razumeš, da je vse to kar si napisal ABSOLUTNA resnica, ki ji Marko nikakor ne more ugovarjat, pod nobenimi pogoji, je brez vsakršnih argumentov, ker ve, da je to zgolj TVOJA resnica in močno dvomim, da ga to kaj gane, še manj pa boli…

Sedaj pa lahko filozofiraš dalje o svoji resnici… ;)[/quote]

tiho Markotova falanga…. to je resnica… če tip dobi pičko na netu pol kaj več kot teoretik nemre bit ona pa kaj več kot obupanka pa neprivlačna tudi ne…. to je to….

ti pa kar sanjaj[/quote]Nizko padaš, nizko…… 🙁
Zbudi se noooo……

In ne piši žaljivk in laži o nekom o komer ne veš nič, ker se zelo motiš in toneš v blato…
Bil bi velik srečko, če bi dobil kako vsaj mal podobno kot je njegovo dekle… zanjo bi pa lahko rekel, da bi bila srečka, če bi se te izognila…. (vsaka 😉

[/quote]

Jaz sem napisal resnico to je razlika !

Ti si dejansko Opica MoNa….. top 10 piscev skoz te berem pa nevem če je blo 1x da bi napisal kaj logičnega…..[/quote]
Ne ločiš razlike med žaljivko in resnico. Če pa opice še nisi videl, pa spet nismo mi krivi. :)) Jaz se sploh ne čudim, da tebi ni nič logično. Opici še vsaj nekaj je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti pa kar sanjaj[/quote]Nizko padaš, nizko…… 🙁
Zbudi se noooo……

In ne piši žaljivk in laži o nekom o komer ne veš nič, ker se zelo motiš in toneš v blato…
Bil bi velik srečko, če bi dobil kako vsaj mal podobno kot je njegovo dekle… zanjo bi pa lahko rekel, da bi bila srečka, če bi se te izognila…. (vsaka ;)[/quote]

ne prepričuj Matkića in ne spreminjaj ga

ker potem nas tukaj doleti jamranje ene zafrustriranke, ki bo prosila za nasvete kako naj se ga znebi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Velik srečko, da potegneš žensko iz dating portala ? Ej On_, bilo bi lepo, če bi se prenehal drogirat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close