Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroci, ki bodo ostali doma

Otroci, ki bodo ostali doma

Zanima me naslednje: v kolikor bo samotestiranje do aprila, boste tako dolgo imeli otroke doma? Je samotestiranje (vemo, da se lahko noska le dotakne, nihče ne bo skakal in mu rinil n otri palico) večja groza od tega, da je otrok prikrajšan za pouk, druženje, simpatije, socializacijo, spomine na oš? Kaj če se to zavleče do konca šole, boste imeli tako dolgo otroka doma??? Kakšen pouk od šole pričakujete, da bo organizirala za otroke? Kakovostno ekvivalenten pouku v razredu? Kako bo s tehniko, bo obdeloval les doma, kako bo s športom, kako bo z likovnim, bo doma dela z grafijo? In če bo otrok oproščen kakih vsebin, bo njegovo znanje enakovredno znanju otrokom ki bodo vseskozi pri pouku?

Hvala za pojasnila.

Lahko te jaz ozmerjam z debilom, al pa počakamo Robija 🙂

Ne pričakuj kakšne pametne razlage….

Pa ti si res zblojena do konca in naprej.    Zaradi takih, histericnih bab, imamo take probleme.

Imaš raje živega in zdravega otroka ali ostaneš brez? Tako se to namreč bere. Odločitev ni bila nikoli bolj enostavna.

Če ni možnosti dela od doma me zanima kateri delodajalec te bo prenašal zarado odsotnosti od dela.

Cepljenje je priporocljivo za vse nad 12 let.  Zaupajte znanosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 15.11.2021 ob 17:39

Cepljenje je priporocljivo za vse nad 12 let.  Zaupajte znanosti.

Kaj pa mlajši od 12 let?

kaj dogaja???, 15.11.2021 ob 14:42

Zanima me naslednje: v kolikor bo samotestiranje do aprila, boste tako dolgo imeli otroke doma? Je samotestiranje (vemo, da se lahko noska le dotakne, nihče ne bo skakal in mu rinil n otri palico) večja groza od tega, da je otrok prikrajšan za pouk, druženje, simpatije, socializacijo, spomine na oš? Kaj če se to zavleče do konca šole, boste imeli tako dolgo otroka doma??? Kakšen pouk od šole pričakujete, da bo organizirala za otroke? Kakovostno ekvivalenten pouku v razredu? Kako bo s tehniko, bo obdeloval les doma, kako bo s športom, kako bo z likovnim, bo doma dela z grafijo? In če bo otrok oproščen kakih vsebin, bo njegovo znanje enakovredno znanju otrokom ki bodo vseskozi pri pouku?

Hvala za pojasnila.

Tvojemu otroku lahko tudi 10x na dan tiščijo palčko v vse odprtine, če se tebi zdi to ok, mojemu pač ne bodo.

Je napovedana kontrolka. Učenci, ki se niso pripravili, zjutraj javijo, da se ne bodo testirali in se bodo tisti dan šolali od doma.

Avtorica, ne se ubadat z njimi. Ti otroci bodo imeli fenomenalno izobrazbo, ker jih bodo poučevale fb in mon doktorice. Obvladajo vse. Tako, da bodo prekosili svoje sošolce v znanju.

Saj veš kako je to. V AT že celo leto otroci sami delajo teste. AMpak tam niso mamice tako izjemne mon in fb doktorice, da bi jih same učile. V Sloveniji pa so mamice profesionalke, torej bodo sončeca znala vse.

Edino to mi ni jasno zakaj avstrijski otroci znajo sami narediti test, slovenski pa ne?

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo. 

Kapače, 15.11.2021 ob 22:34

Je napovedana kontrolka. Učenci, ki se niso pripravili, zjutraj javijo, da se ne bodo testirali in se bodo tisti dan šolali od doma.

Bodo pa naslednjič pisali, če ne bodo, bo pa pač neocenjen. Saj to že poznamo od nekdaj. Eni so vedno ravno na dan kontrolke zboleli.

123456, 15.11.2021 ob 22:21

Kaj pa mlajši od 12 let?

Mlajši od 12 let pridejo kmalu na vrsto. Pfizer pravi, da so njihova cepiva proti Covidu varna za vse otroke od 6 mesecev starosti dalje…

Kdaj se boste nekateri prebudili??? Nikoli? Zelo žalostno vse skupaj…

eh pusti jih, 15.11.2021 ob 22:49

Avtorica, ne se ubadat z njimi. Ti otroci bodo imeli fenomenalno izobrazbo, ker jih bodo poučevale fb in mon doktorice. Obvladajo vse. Tako, da bodo prekosili svoje sošolce v znanju.

Saj veš kako je to. V AT že celo leto otroci sami delajo teste. AMpak tam niso mamice tako izjemne mon in fb doktorice, da bi jih same učile. V Sloveniji pa so mamice profesionalke, torej bodo sončeca znala vse.

Edino to mi ni jasno zakaj avstrijski otroci znajo sami narediti test, slovenski pa ne?

MOgoče ker imajo druge teste, primerne za otroke? Samo ugibam…

Para Bellum, 15.11.2021 ob 22:52

Mlajši od 12 let pridejo kmalu na vrsto. Pfizer pravi, da so njihova cepiva proti Covidu varna za vse otroke od 6 mesecev starosti dalje…

Kdaj se boste nekateri prebudili??? Nikoli? Zelo žalostno vse skupaj…

Brez skrbi sam k vsi tolk mečejo naprej ceplenje… upam da je dan ko bo cepivo prišlo za mlajše čim kasneje imam namreč tri pod 10 let…. In mi ostane testiranje ali šola na daljavo,,,

123456, 15.11.2021 ob 23:25

Brez skrbi sam k vsi tolk mečejo naprej ceplenje… upam da je dan ko bo cepivo prišlo za mlajše čim kasneje imam namreč tri pod 10 let…. In mi ostane testiranje ali šola na daljavo,,,

Pa nobena opcija za otroke ni idealna!

Saj si nonstop vrtajo po nosu in jejo “brise”, pa noben starš ne komplicira.

Kaj a delaš diplomsko nalogo kako osrečiti starše?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close