Otroci, ki bodo ostali doma
Zanima me naslednje: v kolikor bo samotestiranje do aprila, boste tako dolgo imeli otroke doma? Je samotestiranje (vemo, da se lahko noska le dotakne, nihče ne bo skakal in mu rinil n otri palico) večja groza od tega, da je otrok prikrajšan za pouk, druženje, simpatije, socializacijo, spomine na oš? Kaj če se to zavleče do konca šole, boste imeli tako dolgo otroka doma??? Kakšen pouk od šole pričakujete, da bo organizirala za otroke? Kakovostno ekvivalenten pouku v razredu? Kako bo s tehniko, bo obdeloval les doma, kako bo s športom, kako bo z likovnim, bo doma dela z grafijo? In če bo otrok oproščen kakih vsebin, bo njegovo znanje enakovredno znanju otrokom ki bodo vseskozi pri pouku?
Hvala za pojasnila.
kaj dogaja???, 15.11.2021 ob 14:42
Zanima me naslednje: v kolikor bo samotestiranje do aprila, boste tako dolgo imeli otroke doma? Je samotestiranje (vemo, da se lahko noska le dotakne, nihče ne bo skakal in mu rinil n otri palico) večja groza od tega, da je otrok prikrajšan za pouk, druženje, simpatije, socializacijo, spomine na oš? Kaj če se to zavleče do konca šole, boste imeli tako dolgo otroka doma??? Kakšen pouk od šole pričakujete, da bo organizirala za otroke? Kakovostno ekvivalenten pouku v razredu? Kako bo s tehniko, bo obdeloval les doma, kako bo s športom, kako bo z likovnim, bo doma dela z grafijo? In če bo otrok oproščen kakih vsebin, bo njegovo znanje enakovredno znanju otrokom ki bodo vseskozi pri pouku?
Hvala za pojasnila.
Tvojemu otroku lahko tudi 10x na dan tiščijo palčko v vse odprtine, če se tebi zdi to ok, mojemu pač ne bodo.
Avtorica, ne se ubadat z njimi. Ti otroci bodo imeli fenomenalno izobrazbo, ker jih bodo poučevale fb in mon doktorice. Obvladajo vse. Tako, da bodo prekosili svoje sošolce v znanju.
Saj veš kako je to. V AT že celo leto otroci sami delajo teste. AMpak tam niso mamice tako izjemne mon in fb doktorice, da bi jih same učile. V Sloveniji pa so mamice profesionalke, torej bodo sončeca znala vse.
Edino to mi ni jasno zakaj avstrijski otroci znajo sami narediti test, slovenski pa ne?
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
Kapače, 15.11.2021 ob 22:34
Je napovedana kontrolka. Učenci, ki se niso pripravili, zjutraj javijo, da se ne bodo testirali in se bodo tisti dan šolali od doma.
Bodo pa naslednjič pisali, če ne bodo, bo pa pač neocenjen. Saj to že poznamo od nekdaj. Eni so vedno ravno na dan kontrolke zboleli.
eh pusti jih, 15.11.2021 ob 22:49
Avtorica, ne se ubadat z njimi. Ti otroci bodo imeli fenomenalno izobrazbo, ker jih bodo poučevale fb in mon doktorice. Obvladajo vse. Tako, da bodo prekosili svoje sošolce v znanju.
Saj veš kako je to. V AT že celo leto otroci sami delajo teste. AMpak tam niso mamice tako izjemne mon in fb doktorice, da bi jih same učile. V Sloveniji pa so mamice profesionalke, torej bodo sončeca znala vse.
Edino to mi ni jasno zakaj avstrijski otroci znajo sami narediti test, slovenski pa ne?
MOgoče ker imajo druge teste, primerne za otroke? Samo ugibam…
Para Bellum, 15.11.2021 ob 22:52
Mlajši od 12 let pridejo kmalu na vrsto. Pfizer pravi, da so njihova cepiva proti Covidu varna za vse otroke od 6 mesecev starosti dalje…
Kdaj se boste nekateri prebudili??? Nikoli? Zelo žalostno vse skupaj…
Brez skrbi sam k vsi tolk mečejo naprej ceplenje… upam da je dan ko bo cepivo prišlo za mlajše čim kasneje imam namreč tri pod 10 let…. In mi ostane testiranje ali šola na daljavo,,,
Forum je zaprt za komentiranje.