Otroci
Je na forumu kaksna mamica, ki se je zaradi manipulacije in pritiska bivsega partnerja odpovedala otroku? Jaz sem na robu tega. Enostavno ne zdrzim vec, najraje bi mu otroka prepustila oz. se mu odpovedala in sla cisto stran. Se cisto umaknila.
Posluha mamice nimamo nikjer, kjer se ocetje na csdjih predstavljajo kot oh in sploh ocetje. Pa nic mu ne smes rect, ker vse proti tebi uporabi. Enostavno zivljenje zadnje case zivim kot, da hodim po jajcih in me je strah za vsak korak, da ne bom naredila kaj narobe, da me bo zopet prijavljal na CSD in podobne institucije.
Zato resno razmisljam o tem, da se odpovem lastnemu otroku, da bo mir.
Ne morem si predstavljati kaj preživljaš. Grozno no, kateri oče vzame otroku mamo?!? Otrok potrebuje oba. Poskusita se dogovorit za dobro otroka. Upam, da nikoli ne obupaš nad svojim otrokom in se boriš. Kaj pa lahko takšnega počneš, da bi bilo za prijavo? Ne vzamejo otroka kar za vsako figo. Koliko pa je otrok star? Tudi otroka vprašajmo kaj si želi.
Ninaa803, 02.08.2021 ob 19:46
Ne morem si predstavljati kaj preživljaš. Grozno no, kateri oče vzame otroku mamo?!? Otrok potrebuje oba. Poskusita se dogovorit za dobro otroka. Upam, da nikoli ne obupaš nad svojim otrokom in se boriš. Kaj pa lahko takšnega počneš, da bi bilo za prijavo? Ne vzamejo otroka kar za vsako figo. Koliko pa je otrok star? Tudi otroka vprašajmo kaj si želi.
Otrok si želi urejeno družino, ljubeča starša…
Avtorica, če je partner frik, zavaruj otroka in najdi moč zanj.
Nam se je mama odrekla, s tem nas je obvarovala pred sabo. Kar zdaj počasi cenim. Ne razumem pa, zakaj pomislek, da prepustiš otroka nekomu, ki tebe uničuje, misliš da otroka ne bo? Verjamem, da si utrujena in na koncu.. vseeno.. gre za otroka! Dolgoročna odločitev…
CrazY FroG ?, 02.08.2021 ob 20:06
Otrok si želi urejeno družino, ljubeča starša…
Avtorica, če je partner frik, zavaruj otroka in najdi moč zanj.
Nam se je mama odrekla, s tem nas je obvarovala pred sabo. Kar zdaj počasi cenim. Ne razumem pa, zakaj pomislek, da prepustiš otroka nekomu, ki tebe uničuje, misliš da otroka ne bo? Verjamem, da si utrujena in na koncu.. vseeno.. gre za otroka! Dolgoročna odločitev…
Mišljeno je bilo, da na socialni vprašajo tudi otroka pri katerem od ločenih starših si želi živeti, če je otrok dovolj star, da razume. Seveda si želijo, da so starši skupaj, vendar, če to ni mogoče in je kreg potem je bolje, da gresta vsak svojo pot. Za voljo otroka pa naj sodelujeta po najboljših močeh. Žal se eni odrasli obnašajo kot razvajeni in podivjani najstniki.
Forum je zaprt za komentiranje.