Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek otrdlina v modih

otrdlina v modih

danes ko sem ležal na postelji sem si malo tipal moda. in ogotovil , da imam pod samim penisom (tam kjer se penis konča) nekakšno kito ki gre niže proti sredini mod. vse skupaj mi deluje kot kakšna kita. stvar je precej trda, neboleča na dotik in se je pri sedenju ne da otipati. naj poudarim da to ni v samih modih ampak po domače bi človek rekel od korena penisa navzdol. predvsem me zanima ali je to tudi pri vas prisotno saj sem se z svojim že velikokrat igral a nikoli tako podrobno. upam da kdo potipa in mi pove kako je pri njemu. pogoj pa je da mora ležati ….
hvala za vse inf!

Jaz pri sebi še nisem opazil. Kaj ko bi pokazal še zdravniku?

Pozdravljen!

Lahko, da ni nič hudega. Lahko je maščobna zatrdlina, popolnoma nenevarna.

Svetujem ti, da greš k ginekologu, da boš siguren.

LP,

Deja

Razlogov za otrdline v moških modij je divje veliko, zelo redko pa gre za raka. Če je otrdlina nad modi, gre najpogosteje za navadno spermatokelo (odmrle semenčice), ki se nikakor ne zdravi, ker za to ni nobene potrebe.

Vsekakor pa moraš za vsako anomalijo obiskati svojega splošnega zdravnika (nikakor ne ginekologa 🙂 ), ki ti bo zadevo pogledal in te po potrebi poslal na ultrazvok. Šele če bo tam kaj bolj resnega na vidiku, te bodo poslali urologu.

Tudi spermatokele se odstranjuje, če so moteče.

Ginekologu ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close