Najdi forum

OTOK VIS

Letos naju mika otok Vis , odločava se med hotelom ISSA v Visu in hotelom Biševo v Komiži.
Če nama lahko kdo poda kakšno koristno informacijo ga lepo prosim za odgovor.

Lp MT

Bila v Komiži(hotel Biševo) dvakrat….je super….hotel je bil kake 3 leta nazaj prenovljen-takrat ne v celoti ampak samo en del. Plaža je pod nosom….10 stopnic od hotela, morje je bilo vedno čisto, do centra mesta je lep sprehod (15 min), hrana v hotelu nič posebnega, ampak okusna. Ma meni je zakon tam….

Priporočam Komižo! Bila tam 3x, nazadnje lansko leto, in se bova prav gotovo še vrnila. Vis je pa pač mestece za ogledat si definitivno, kar se pa tiče samega bivanja, je pa Komiža defnitivno veliko lepša, prijetnejša. Uživita!!!

Mi smo pa bili poleg hotela Biševo tudi v hotelu Issa v mestu Vis. Nam je bilo tudi všeč. Plaža je pod hotelom – betonirana. Mi smo se itak vozili z avtom na druge plaže po otoku. Do samega mesta je kar dolg sprehod in nam je po obilni večerji kar pasalo, da smo se malo sprehodili. Hrana je bila dobra. Če bi se odločala za Vis, bi se ponovno vrnila v Isso, čeprav je tudi v Komiži luštno.

Lp

Selan

V vsakem primeru pojdi Vis-Vis. Komiža je zelo majhno mesto, rive je 100 m, nekaj kafičev, muzej potem je pa konec. Vis – Issa je obnovljena in klimatizirana lepih 500 m do centra mesta in zvečer se v mestu mal dogaja (nasplošno pa je cel vis mirnejši od drugih otokov).

Če greš s svojim avtom je med mestoma 12-14 km, odloči se sam. Ko smo mi letovali so gostje iz Visa v šli na izlet v komižo 1-2 x v 14 dneh, gostje iz Komiže pa so v Vis prihajali domala dnevno…

Vse je stvar okusa, kot pravi moj kolega – Vis je zakon.

Lp

Stane

Definitivno je Komiža bolj prijetna,bolj živa-živahna,tudi bolj prijetna za oko. Hotel v Komiži je prenovljen,plaža -tudi senca – pod hotelom.
Vis je bolj pust-vaj meni se zdi. Za pogledat.Sam otok je majhen,tako da ni problem vožnja na plaže. Priporočam Srebreno. Je pa res,da je vse stvar okusa-meni osebno je npr. neprimerno boljše bivati v apartmaju. Bojana

Jaz sem bil v Visu. Do plaže smo hodili enih 10 minut, da nismo bili čisto v mestu.

Drugače smo se pa kar precej vozili po celem otoku. V Srebreni je čist luštna plaža, ampak če hočeš res kaj posebnega, se pa splača malo potrudit in se odpravit do Stinive.

Kako zgleda ta zaliv, pa si poglej tukaj: http://nautic-apartments.com/eng/stiniva/index.htm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close