Najdi forum

Otok Vis

Zdravo,

kljub snegu sem z mislimi že na morčku,…Vis mi ne da miru, zato se letos odpravljam tja. Mogoče kakšna izkušnja,…karkoli.Hvala!!!!

Počasi, Anita

Vis, Vis in še enkrat Vis. Bila 4x tam. V hotelu in v apartmajih. Vsepovsod zelo zadovoljna. Edino trajekt (oz. stroški, da prideš na otok so malo višji). Podnebje kot ga ni na celini, čista voda, mir, ne vem kaj še naštevati, ker je ni stvari, ki bi me motila.

Lepo se imejte!

Tudi jaz se navdušujem za Vis, zanima pa me, če so kakšne nudistične plaže tam, kamp?

hvala.

Tudi meni se je pred leti vsedel v srce, še posebno mesto Vis, res očarljiv otok, strinjam se pa z JB, da so stroški kar visoki, da prideš do tja. Kampa na Visu ni, so pa apartmaji in dva hotela mislim, eden v mestu Vis, drugi pa v Komiži. Za nudo kopanje ni nobenega problema, ker je na južni strani otok veliko uval in divjih plaž, na katerih lahko uživaš mir in samoto. Toplo priporočam.

Kaj pa za otroke je tudi?
hvala lp p.

tudi, tudi, v uvalah so kamenčki pa tudi pred obema hoteloma je prodnata plaža.

Bili smo v Komiži z leto staro hčerko.Bilo je božansko.

Naša družina je bila na Visu pred 2 leti . Bili vhotelu Issa.Čeprav smo bili že skoraj po vsem Jadranu nam je bilona Visu krepko najboljše saj nam v 14 dneh ni bilo niti minutke dolgčas. Bili S lastnim prevozom tako da smo pregledali vse kotičke.Res zelo zanimiv in lep otok,mislim da bomo šli še kdaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close