Najdi forum

otok vir

letos se odpravljamo na vir ker smo dobili poceni apartmaje…. A je biu že kdo na otoku Viru v predelu stari put oz. ulica prezida?? zanima me kakšna je tam plaža?

razumem, kako lahko nekje nekaj rezervirate, pa ne veste kam greste? a če ti rečem da je ružna plaža, boš stornirala? pa madonca dejte prej mal se pozanimat!- ne pa da dan preden greš na dopust sprašuješ druge kako je tam.

najbolj ogaben otok na jadranu. seveda ste dobili poceni apartma, ker je cel otok sam beton. tud zastonj ne bi šla tja.

Če kaj hrvaško razumeš

http://forum.roda.hr/threads/65428-Ljetovanje-na-otoku-Vir-kod-Zadra

Od nekdaj velja, mal dnarja, mal muzke. Ampak morje je pa le, pa morska klima. Najbrž bolje kot nič za nekatere. Samo meni je škoda bencina, da ga zagonim za tako morje, ko je pa drugje res lepo, pa tudi poceni se dobi, letos je dosti še praznega, ker je manj turistov.

Bila lani soseda povabljena k prijateljem, ki imajo dol vikend. Tako bednega dopusta še ni doživela. Če ne bi bilo družbe za večerni čvek, je rekla da bi se pobrala isti moment.

Mi smo bili letos na Viru. Sicer ne tam, kjer boste vi, ampak vseeno.

Zate priporočam, da greš na google map in potem tam lahko pozumaš in pogledaš slike. Jaz sem zate pogledala, pa so videti kamni: https://maps.google.si/

Mi smo bili malo naprej, Šetnica Jadro. Nam je bil to res fantastični dopust. Apartma čisto zraven obale. Voda odlična, morda na začetku malo hladna, ampak se je ogrela. Mi smo imeli malo kamenčkov, potem pa mivko. Ampak je bilo res super! Naš apartma lepo opremljen, čist, dovolj prostoren. S klimo.

Edino kar me je skrbelo je voda. Pa smo kar s sabo vzeli nekaj štek, pa je bilo.

Do središča mesta 10 minut, niti ne. Do trgovine 15.

Kar smo potrebovali, smo dobili.

Če gremo še na morje, definitivno na Vir!

Jaz sem bila tudi tam,resnično je najbolj ogaben otok,ker je sam beton,sploh ne spominja ,da bi bilo to nekje na Jadranu,katastrofa,zato ste pa dobila tako poceni.Veliko slovencev ima tam apartmaje,verjetno zaradi cene,jaz ga ne maram niti zastonj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close