Najdi forum

otok Vir

Vir je otok najinih avanturic 😛

Pozdravljeni.mi smo bili ze trikrat na viru nam je zelo vsec.te kritike me motijo ker nikjer ni popolno.prej smo hodili na pag in ne odtehta pol tolik kot vir ce imas dva otroka.tukaj imas boljse plaze samo malo se zapeljes in najdes svoj koticek. Pa se letos smo nasli nov apartma v lucici zelo prijazni lastniki in leoi apartmaji 100m. Od morja.res super je.

Vir je- po mojem mnenju- čudovita destinacija, vredna obiska. Otok Vir se iz leta v leto spreminja, otok nasploh je lep ter urejen, ni sledu o nedokončanih novogradnjah in morje je toplo. Plaže so malce mešane, za vse okuse, kamni, pesek, zdravilno blato, beton… domačini prijazni, morje čisto, res pa je, da je precej morskih kumar. Ampak mislim, da vse ostale stvari odtehtajo to. So tudi neobljudene plaže, na katerih ni preveč ljudi in najdemo tudi senco, na primer Duboka Draga, do katere na žalost ni več možno priti z avtomobilom. Na plažah so tudi lepe školjke, ki jih ni tako malo. Pogoste so tudi gostilnice, sladoledarji, ležalniki in sončne marele. Plaže so razen za kopanje primerne tudi za tek in sprehode. Na Viru so na plaži Jadro tudi igrala na vodi ter na otoku je seveda lunapark. Vem tudi, da je na Viru svetilnik, sem tudi že bila tam, in to je odlična točka za opazovanje sončnega vzhoda/zahoda. Plaž je veliko, med moje najljubše sodijo Jadro, Lučica, poznam pa še dosti drugih. Na Viru počitnikujemo že vseh zadnjih, mislim da pet let, in resnično je vreden obiska.Priporočam! 🙂

BI

Vir se iz leta v leto spreminja na boljše. Vsak vikend ima koncert znana skupina, urejajo ceste, razsvetljavo, kanalizacijo, vodovod.
Letos smo tam prvič rezervirali počitnice. Upam, da bomo zadovoljni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close