Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Otok Vir – nočno dogajanje

Otok Vir – nočno dogajanje

Letos nameravamo na Vir. Z nami letujejo tudi najstniki, pa me zanima ali je tam kaj nočnega dogajanja, vsaj kaki malo bolj živahni kafiči. Vem, da to ni center zabave, ker je pač bolj mirno področje to, ampak nebi rada, da nas mladina dnevno opominja na to, da nimajo kam it, vsaj na kakšno pijačko in v družbo mladih oziroma “da se nič ne dogaja” 🙂

Hvala in lp

Na otoku sta dva kafiča kjer se da mal pozabavat,to sta papaja on shark najdeš jih pa takoj na začetku otoka.

Hvala za odgovor. Kje je to na začetku otoka? Se opravičujem za najbrž trapasto vprašanje, ampak Vira ne poznam popolnoma nič. Bi bila tako prijazna in mi na podlagi linka kam bi šli poveš, če je to kje v bližini in v kolikor poznaš “teren” bi prosila, če mi poveš, kakšno je vzdušje na tej lokaciji:

(upam, da link deluje)

Hvala že vnaprej.

Največ dogajanja je na južnem delu otoka kjer je mesto Vir ta dva lokala sta približno 2km pred mestom Vir če greš po stari cesti,ne morem pa razbat kje boste vi nastanjeni,če mi lahko posreduješ kje boste nastanjeni ti lahko dam več napotkov Vir zelo dobro poznam.

Hvala zlata si. Dala sem ti povezavo do apartmajev. Gre za apartma Veriga. Sem govorila z “lastnico”, pa si jaz butara nisem zapomnila na kateri plaži je to 🙁 Če klikneš kje smo ti nariše, ampak ne vem, če točno do tega APP. Zelo prijazna gospa mi je rekla, da je 250m do plaže, pa, da je to ena najlepših plaž tam (njene besede). Te apartmaje ona posreduje, sama pa jih ima 500m stran in, da tam ni tako lepa plaža. Samo res žal nisem si zapomnila imena plaže. Če mi kakšno poveš, se mogoče spomnim 🙂 Saj sem kar zelo navdušena, ker je gospa res zelooooooooo prijazna. Pač rekla je, da je na tisti plaži, kjer ima ona app glasba, kafiči, biljard, odbojka na mivki, … skratka kar nekaj no.

Hvala ti za pomoč … nebi se rada preveč nasankala, predvsem zaradi mularije :))

Še tole. Kolikor vidim po zemljevidu mesto Vir (upam, da mesto, ker res ne poznam, piše pa Vir) ni dosti oddaljeno od APP. Poglej prosim, če imaš čas.

Hvala ti še enkrat.

Če sem si prav vidla se vaš apartma nahaja na severnem delu otoka kjer gleda na otok pag,
mislim da se ta plaža imenuje žitna uvala,moram te opozorit da na tem delu otoka podavadi zelo piha in so večji valovi ker je na odprtem ,tko da jest bi se še mal pozanimala pa ni tok blis za peš in do mesta al pa recimo do do kafiča,če te še kaj zanima pa napiš.

Ja res je to je plaža Žitna. Vetra sem sicer navajena iz Paga, kjer sem do sedaj letovala tudi na odprtem, ravno proti Viru :)) in res piha. A na drugem koncu Vira je pa boljša klima, kar se vetra tiče? Kaj bi mi pa recimo ti predlagala, kot poznavalka Vira. Vem, da je že najboljše zasedno, vsaj kolikor sem klicala 🙁

Hvala ti spet …

Mi imamo apartma najet na južnem delu otoka malo pred mestom Vir .Lahko se mal pozanimam kok majo kej zaseden okoli nas,mogoče je najbolj da si piševa preko meila če si za .
weiss.jana@gmail.com

Sem ti poslala mail …

na viru smo bili mi lani. bili smo na plaži jadro (na stran , ki gleda proti odprtemu morju)
bili smo v apartmaju pri

povsod drugod na viru je brez veze, plaža jadro je primerna za majhne otroke

Strinjam se, da je plaža Jadro zelo lepa, ter primerna tudi za manjše otroke, predvsem zaradi peska v morju in tega, da se višina vode pri delu kjer je pesek veča zelo počasi. Ne strinjam pa se, da je drugje na Viru brez veze, mi smo v bližini plaže Lučica, oddaljeni mogoče minutko ali dve hoje, pa je Lučica super plaže, poznam pa tudi nekaj drugih krasnih plaž. Vem, da na to temo nihče že več let ni objavljal sporočil, ampak v kolikor bo kdo bral komentarje, Vir je zelo lep otok z veliko lepimi plažami, več podatkov pa najdete na internetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close