Najdi forum

otok rab

Letos smo se odločili,da gremo najverjetneje na otok Rab.Ker smo bili pred leti samo na Rajski plaži in nimamo želje biti na tej plaži,ker je voda prenizka,nas zanima ali kdo pozna kraje Banjole,Barbat in Rab-ali je tudi tam kaj peščene plaže?Lepo prosim za kakšno mnenje in izkušnje!

Pred dvema letoma smo bili v barbatu. Men osebno je blo zlo zlo všeč! V večini smo se kopali kar na “domači” plaži – samo parkrat smo šli na malce oddaljene kraje (da res nisi lih 14 dni vsak dan na istem mestu – no, sicer pa – stvar okusa). Skratka – tudi “domača” plaža mi je bla všeč. Kraj je bolj miren, vso dogajanje je ob plaži, je poln apartmajčkov – prav luškan. Na plaži do drobni kamenčki in veliko je pomolov, kjer se pravtako lahko sončiš. Pa tudi sam prehod v vodo je vredu porihtan – tudi za otroke.
Če še imaš kakšno vprašanje ti bom poskusila odgovorit!

Hvala za odgovor,te pa še enkrat prosim,če mi lahko poveš kakšna je plaža!Ali je poleg teh drobnih kamenčkov tudi mivka?Kaj pa v vodi?Imamo namreč dva otroka in ne marajo hoditi po plaži,če jih zbada oziroma v sandalih za vodo.

LP

Plaža v Barbatu je nekaj posebnega, saj so to deli plaže ki potekajo iz enega pomola do drugega, ni plaža v enem. Tako da je na nekaterih odsekih mivka, nekje so drobni kamenčki (ne ostri) – ampak mislim da je čisto primerna tudi za male otroke! In prav med tema dvema pomoloma je naprimer voda bolj nizka (tam kjer smo bili mi je bila v vodi malo bolj groba mivka), proti koncu pomola pa je že višja (tako da se da iz pomola metat v vodo).
Upam, da sem ti koliko toliko razumljivo razložila in da si dobil predstavo o plaži!
Bom še kaj pokukala, če boš imel še kakšno vprašanje?

Vanja,

A mi lahko prosim poves preko koga si sla tja? A ste bili v apartmaju al kako? A se da tud privat in ne preko agencije kaj zmenit in pa se koliko ste placali za en teden (mi bi seicer sli za 14 dni – minimalno pa 10 ce se da) Najlepsa hvala za vso pomoc!

LP Manca1

p.s. pa se to: a je tam kaj sence, ker imamo 1 leto staro fraco in bi rabla tud mal sence (razen deznika) 🙂

ja, manca. šli smo privat.pravzaprav je eden od prjatlov bil leto prej tam – če pa te resnično zanima, ti lahko priskrbim telefonsko številko. apartmaji so resnično luškani in lepo urejeni – lastnika sta mati in sin in sta skrajno prijazna.
kar pa se sence tiče – ja, tega pa na plaži resnično ni bilo. žal! to je motilo tudi nas, ampak enkrat ko si tam, ti ne preostane drugega, kot da se prilagodiš:)
lep pozdrav!

Vanja prosim, ce mi lahko na moj mail posljes malo vec informacij: o velikosti apartmajev – mi bi radi takega za 5 oseb (dve spalnici), v kakem apartmaju sta bila vidva (ali vi), kje je to tocno, cena!, pa seveda naslov ali pa telefon od lastnikov, ker bi res rada nasla nekaj pametnega, dober ce tam ni sence jo bomo pa poiskali kje drugje, sej itak nikol nismo vedno na isti plazi (vsaj do sedaj smo vedno raziskovali plaze v okolici apartmajev.

Hvala 100X

Manca1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close