Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Otok Rab – Supetarska Draga

Otok Rab – Supetarska Draga

Letos sva se odločila, da skočiva na otok Rab, bol točno v Supetarsko Drago. Je bil že kdo tam? In, kašne spomine vam je pustil dopust?
Predvsem pa me zanima, katero trajektno linijo svetujete, kr ne veva, ali it s Paga na Rab ali it sz Jablanaca na Rab. Prosim za informacije.
Lep pozdrav

Midva sva bila že pred leti, zelo je vroče, ni sence, bila sva maja, voda je nizka, tako da kar nekaj prehodiš da lahko zaplavaš. Blizu je takoimenovana “RAJSKA PLAŽA”, ki pa to dejansko ni…zelo je majhna in umazana…
Šla iz JABLANCA, bilo je hitro…
Skratka nič posebnega…
Fino je pa če maš kak čolniček, ker maš potem dostop do dejansko rajskih plaž…
lep dopust..

Meni je rajska plaža všeč in ni majhna, niti umazana. No mogoče je bila za 1.maja. V sezoni je čista. Mi hodimo v Banjol, je 10 minut od mesta. Na trajekt pa pojdita v Jablancu. Pag je še zelo daleč naprej in tudi na Pag greš s trajektom iz Prizne, potem bi prevozla Pag in šla s trajektom na Rab. Nima smisla.

LP, ina.

Dosti ovinkov jadranske magistrale prihraniš, če greš na Rab iz Baške na Krku. Je pa približno 3x dražje.

Mi smo bili pred kakšnimi 7 leti…..vsak dan smo se vozili z avtom na različne plaže, ker v Supetarski Dragi nimaš kaj. No, mi smo imeli s sabo takrat 5-letno pupiko, pa smo bolj iskali plažo ptimerno tudi zanjo. Bili pa smo od 15. avgusta dalje in kar mi je še sedaj v spominu – fig sem se najedla za nazaj in verjetno še za naprej, pa prijeten dopust!!

Najboljse je it kr iz Jablanca!
Si ze nasla sobo

Eh, sej to sm mislila, sz Baške da bi šli, ne sz Paga. Pomota. Apartma sm našla, sva ga na netu zbrskala. Zna bit, da je ok. Sej midva ponavadi nikoli nisva v tistem kraju kjer spiva, vedno iščeva nove kotičke za plavanje. Tako še malo kraje spoznavaš.
Kaj pa priporočate ob večerih?

Upam, da sta izbrala vredu kraj. Ob večerih pa ni boljšega kot sprehod po mestu, kavica v Revelinu. Aja najboljše pizze pa imajo v pizzeriji Mare. V mestu je tudi diskoteka pa cel kup kafičev. Nad hotelom Istra je tudi en park, zelo lep, res vreden ogleda. V parku pa je tudi razgledni stolp.
Na Rabu ti ne more bit dolg cajt!

LP, ina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close