otok Rab-kakšne izkušnje imate
letos smo rezervirali apartma na Rabu(PALIT)-gremo prvič in sicer prav v mesto Rab-zanima me kakšne so plaže(ali je mivka (imamo 7 in 10 letnika),kaj pa življenje na Rabu ali se kaj dogaja ,ali imajo štante za otroke,……
hvala za vsak odgovor
Otok Rab je zelo lep in tudi mesto Rab je med zelo lepimi mesti. Mi smo bili nad mestom Rab navdušeni in nam je pustil lep vtis.Drugače smo bili na Loparju.Kakšne so plaže v mestu Rab ne vem , toda mislim, da morajo biti lepe, videla sem samo eno mestno plažo in mi je bila zelo lepa- pesek in čisto morje.
Želim vam lep dopust
Lp
Karla
bila sem zadnje 4 leta na rabu. Prvo leto sem bila v Banjol, čisto zraven mesta Rab, pa mi ni bilo všeč, ker ni bilo nobene pametne plaže. Če pa že je kaj pametnega, pa je zasedeno. Naslednjič sem bila v Barbatu. Tam je že malo boljše. Mi smo hodili na plažo z kamenjčki. Je pa edina malo lepša plaža tam, zato je 3/4 Barbata tam.Nekaj dni smo hodili nato na bol divje plaže, ko si skoraj sam. Zadnje 2 leti pa smo bili na Loparju. Saj je gužva,ampak meni je ugajala plaža ker imam 7 let starega otroka in je maksimalno užival. In še bomo šli tja.
Otok Rab je čudovit, imaš res razno, razne plaže, in ker je majhen nimaš dalj kot 20 minut od ene do druge. Imaš peščene, kamnite, s kamenčki itd. Meni osebno je zelo všeč Pudarica, samo v sezoni je kar gužva oz. moraš priti hitro, če želiš zasesti male lagunce. Meni je na Rabu enkratno, obiskujemo ga že vrsto let.
ni mi všeč: jaz sicer ne vem na kateri plaži si bila ti, ampak Rab ima polno plaž, kjer je voda tudi globja. Imaš Lopar2, kjer moraš hoditi ca. 50 m do globoke, nato Suha Punta, Gonar, Banjol, Ciganka…Ma plaž je res polno, od plitve do globoke vode…Jaz kot prednost Raba štejem to, da je majhen in imaš do vsake plaže dokaj blizu. Mi se ponavadi odločamo, na katero plažo bomo šli, glede na to, kako piha burja,
Ali je bil kdo v tem apartmaju? http://www.rab-insel.de/
Baje je v kampu Padova III. Ali ima kdo izkušnje s tem kampom? Ali se da kolesarit tam?
Lp
Maja
Forum je zaprt za komentiranje.