Najdi forum

otok Pašman

Živjo!

Za tiste, ki ste že bili na otoku Pašman – kakšen se vam zdi otok, katero mesto na Pašmanu je najboljše (imamo 2 mala otroka – 16 m in 3 leta), kje so dobre plaže, app. ob morju, skratka zanima me vse.

L.p. Meta

Meni se je zdel bolj dolgočasen. Ima par manjših vasi. Kakšnih mega plaž mi nismo odkrili, so take bolj majhne plažice, med njimi se najde tudi kakšna peščena. Ugljan, ki je zraven je bolj turistično razvit.

Zelo miren otok, nič kaj dosti se ne dogaja. Nekaj krajev, ne spomnim se imen. Ni nekega večjega mesta tam. Za družino, da si spočije, je primerno, kdor pa si želi kakšne zabave, pa nima tam kaj iskati.

Žalost od žalosti. Ugljan ni veliko boljši.

Ugljan je zakon:) Čeprlanda.
Kaj še hočeš. Trikrat na teden živa glasba na terasi, dve piceriji,hotel, 5 gostil, 3 trgovine, tržnica, kioski, pošta, menjalnica, mesnica.
Izposoja pedalinov, kajakov…

Čisto mirno morje, prijaznost domačinov..15 minut vožnje s trajektom..

Zdravo! Zame pa je Pasman raj. Tudi letos se vracamo v kamp Soline pri
Biogradu na moru. Veckrat najamemo coln in gremo na bliznji
Pasman. Najraje se ustavimo v kraju Kraj, kjer je mivka in nizka voda. Primerno za male otroke. In tudi v sezoni ni veliko ljudi. Drugace ima Pasman kar nekaj krasnih zalivov, kamor res lahko prides le s colnom. Voda tam je tako svetle barve, da oci kar bolijo. Jaz sem zaljubljena v Pasman. Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close