Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok pag-jakišnica-penzion sidro-priporočam

otok pag-jakišnica-penzion sidro-priporočam

Priporočam zelo prijeten penzion s sobami tik ob morju na otoku Pag, mestece Jakišnica, 15km naprej od Novalje. Neverjetna prijaznost in gostoljubnost lastnikov me je izredno presenetila, ko sem iskala sobo za samo dve noči, medtem ko je bila Novalja zaradi dogodkov v Zrčah zasedena. Gospod, ki vodi penzion, ima na voljo okoli 7 sob. Vse so s klimo in balkonom s pogledom na morje. Notri je zakonska postelja in pograd. Kopalnica in Wc je za vsako sobo posebej, skupna je uporaba pralnega stroja. Na voljo imajo sobe z zajtrkom ali polpenzionom. Polpenzion pride na osebo v sezoni 30€ (za otroke ne vem koliko je popusta), ampak se res splača. Vse se da dogovoriti in za čas obrokom, za posebne želje… Hrane je ogromno, prijaznost pa je itak neprecenljiva. Malo naprej, za ovinkom, je hotel 4*, tam imajo tudi bazen, plažo…
Njihov tel. je 053/668-093 oz. 098/339-248, Konoba-Pansion Sidro.
Mi je žal, ker nimam nobene slike, vendar sem bila tako navdušena, da predlagam, če kdo išče kak bolj miren kotiček… Imajo tudi brezplačno parkirišče in privez za čoln.
Samo predlog pač…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close