Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok Pag-hotel Plaža+plaže

otok Pag-hotel Plaža+plaže

Letos bi šli avgusta na otok Pag v hotel Plaža. je že kdo bil tam. Ste bili zadovoljni. Kakšna je hrana, ker imam jaz malo diete(težave s črevesjem) me zanima, se da kaj dosti zbirat. Kakšna je plaža pred hotelom? Se da tam kopat, je gužva. Je mogoče bolj umazano morje, ker je blizu mesta.
Zelo pa bi tudi rada, če mi pomagate kako je s plažami. Smo bili 3 leta nazaj v Novalji in hodili na plažo Zrče. Plaža sicer zelo kul, samo nabito polna. Pozna kdo kje plažo, ki ni čisto nabito polna, plaža naj bi bila prodnata-ne skalnata in lep dostop v morje, brez ježkov. Slišala sem za Mandre, koliko je to daleč od Paga, vidim pa, da je to na drugi strani otoka-proti odprtem morju, je mogoče zato kaj bolj mrzla voda.
REs lepo prosim za pomoč, nisem najboljša plavalka, zato rabim lepo prodnato plažo, na začetku plitko in se postopoma spušča v globje morje.

Za vsako pomoč najlepša hvala.

lp

Meta

Pojdi res raje v Mandre ali pa še bolj priporočam Povljano – iz mesta Pag še 7 km. Tudi Povljana je obrnjena na odprto morje, ni mrzlo, ampak bolj toplo, ker mesto Pag je obrnjeno proti Velebitu in je bolj mrzlo morje. Povljana ima res čudovito peščeno plažo, postopoma se viša voda, sploh je vse super. Ni pa tam hotelov, samo apartmaji. Mi smo bili tam že osemkrat. V glavnem – super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close