Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok Pag, hotel Pagus ali apart hotel Frane

otok Pag, hotel Pagus ali apart hotel Frane

Dober večer

Zanima me, če je kdo že bil v zgoraj omenjenih hotelih ter kako bi ju ocenil?
Cene so glede na ostale zadeve kar ugodne, pa nevem zakaj, ali je kaj narobe z njimi?.

Hvala ter lep pozdrav

Z

Mi smo bili za prvomajske praznike v hotelu Pagus. Glede na ceno(pa tudi drugace ) prva liga. Mi smo bili zelo zadovoljni, tudi za otroke se mi zdi super. Osebje zelo prijazno, hrana zadovoljiva, plaza pred hotelom dobra.
Sumim da je poleti v sezoni zelo velik frker.
Lep dan

a potem je tista plaža, ki je v katalogu direktno pred hotelom, taka peščena?

Na Pagu je poleti VELIK frker, verjemi stalnim gostom. Sicer ne v Pagusu, pač pa v samem mestu (imamo apartma). Čedalje več folka hodi na Pag. d začetka (beri 10 let nazaj) ni bilo takšnega navala, sedaj pa iz leta v leto več. Veliko, ki jih pride pogledat enkrat, se sigurno še vrnejo.

Zoran kar pogumno, s Pagom ne moreš falit dopusta.

Mi se bomo drugo leto sigurno vrnili na Pag (letos gremo na Hvar )

Hotel Pagus in mesto Pag me spominja na Portorož s Piranom. Morje je bistveno čistejše, cene so vsaj za 1/2 nižje kot v Portorožu (primerjava cen v lokalih na obali, vstopnin za plažo na Paški plaži ni).

Zelo za obisk mesta Paga ! Pohiti s prijavo, ker boš sicer brez nastanitve, gre namreč za hit ponudbo Relexa ( običajno nimajo zakupljenih veliko nastanitev).

pru Sončku je že vse zasedeno, pri Relaxu pa nisem sploh še gledal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close