Najdi forum

Otok Murter

Prosim, če mi kdo pove, kako je na otoku Murterju. Odpravljam se v mesto Tisno – hotel Borovnik.

Odvisno, s kakšnim namenom greš tja. Napiši malo več, kaj misliš početi tisti teden ali dva, potem pa ti lahko povem kaj več.

Dober teden kar sem se peljal tam mino in se kopal na Murterju v bližini avtokampa Slanica, kjer sta dva krasna zaliva z mivko. Pri prvem imaš tudi igrala za otroke tobogani, tuš na plaži, lokalčki s hitro prehrano. Hotela ne poznam, te dve plaži se ti splača pogledat. Za drugi zaliv se pelji čez kamp čisto do konca.
Bil sem tudi v kraju Jezera iz Tisnega naprej proti Murterju. Plaža malo naprej od marine, urejena, pesek, tuši .., za pogledat.

Pa lep dopust

Hotela ne poznam, je pa na Murterju zelo lepo, sicer bolj mirno, bolj za počitek kot pa zabavo se gre tja.

Hotel je zelo lepo urejen, hrana tako tako, do plaže pa nekaj 100 metrov neurejene poti – cesta brez pločnika.

L

Mi smo kampirali v Slanici, kjer je morje zelo čisto, na žalost pa je bilo tudi izjemno mrzlo, tako da daljša plavanja niso prišla v poštev. Sicer pa je Murter zelo simpatičen, prijeten otok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close