otok KRK
Pozdravljeni!
Zanima me, če je že kdo bil v kraju Šilo na Krku pa če lahko malo pove, kako je tam, kakšno mesto oz. vas je to, kakšna je plaža (če je primerna tudi za otroke), če so kakšne možnosti zabave, kakšne generacije ljudi so ponavadi tam pa še kaj, kar se spomnite, vsaka informacija bo dobrodošla.
V Šilu sem bila pred 3-mi leti. Vasica ima 2 glavni plaži : ena je mivkasta, primerna za majhne otroke, vendar je tam v sezoni grozna gužva. Druga je prodnata , s kamenčki, nahaja se v kampu.
Tam je voda zelo čista, vendar ni nobene sence, zato potrebujete sončnike. Ta je tudi dosti večja, tako da ni problema s prostorom.
V vasici počitnikujejo v glavnem družine z otroci, zabave za mlade ni. Nobenega hotela, samo apartmaji in penzioni,gostilne in pizzerije. Imajo super pekarno, kjer dobiš njamsi kruh, ki pa ga hitro zmanjka. Imajo en malo večjo market in mesnico, stojnice z zelenjavo in sadjem in par malih trgovinic. Kraj ima redno povezavo s Crikvenico, ki je na drugi strani kanala. Tam pa se dogaja, tudi za otroke imaš avtomobilčke in še mnogo druge zabave.
Katero mesto na Krku pa najbolj priporočate, da je primerno za otroke in je hkrati tudi kaj mladih, ker imam otroke stare 3, 16 in 18 let in starejšima dvema ne bi bilo ravno po godu, da so same družinice tam z majhnimi otroci? Pa da je lepa plaža z senco in se da najdt tudi kakšen ne prav drag apartma?
Mi smo rezervirali preko agencije na internetu. Poglej na njihovo stran. Izbira apartmajev je velika.
http://www.estee.hr Poglej na to stran.
Upam, da sem kaj pomagala.
Forum je zaprt za komentiranje.