Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Otok Krk- bazen??

Otok Krk- bazen??

Popoldne odhajamo na dopust- na Krk, v Malinsko. Ker smo dopust že vnaprej planirali je kar je. Napoved vremena je slaba- do srede dež in hladno. Zanima me če je kje na otoku Krk hotel z notranjim bazenom (tudi za izvenhotelske goste) oz notranji bazen.
Pa če mogoče kdo kaj pozna tisti konec, kakšen predlog kaj početi v slabem vremenu? Ne vem kak izlet, seveda če je suho in pa premraz za kopanje. Smo pa 4-članska družina, otroka 2 in 5 let.

Hvala!

Lp Dalijaa

V Baški je ob obali hotel z bazenom, tudi za zunanje goste. Mi smo se že enkrat spraševali tam, pa potem ni bilo časa, da bi šli.

Sicer je tudi v mestu Krk, (hotel Dražica) bazen, vendar ne vem, če je tudi za zunanje goste.

Tako, kot ti je povedala moja predhodnica. Sicer je pa Baška na splošno lepo mesto za sprehodit, pa nekaj kulturnih zadevščin imajo, če vam je to zanimivo, enako tudi mesto Krk (galerije).
Sicer je pa na otoku tudi podzemna jama, se sedajle ne spomnim, kako se ji reče (kapniki in to), v bližini Malinske.
Ker verjetno ne bo deževalo non-stop, vzamite za otroke zraven kolesa, od Malinske do Vantačičev in dalje do Porta je pešpot ob morju … (sicer ne cel čas asvalt).
Uživajte, mi bomo tam v bližini čez 2 tedna…

Zdejle smo v Malinski. Vreme se vsem napovedim navkljub drži, mularija se mi kopa na plaži, jaz kuham kosilo. Malo je porosilo včeraj, ta vztrajni so se kopali tudi včeraj. Drugače imaš izlete s katamarani, kapniško jamo, sprehode, v Baški bazen, v mestu Krk si greš lahko mesto pogledat. ampak povem ti: ena žoga, ena mreža, kiblc in lopata – pa morje časa in imajo otroc poooooooolne roke dela.:))) Mraza ni, vetra tud ne – mi uživamo!

Pazite edino na cesti čez Krk: jo obnavljajo in na enih koncih je grozno razrito :(((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close