OTOK KRF_hotel Ipsos
Mene pa zanimajo vaše izkušnje !
Staršem sva z bratom kupila oz. nameravama kupiti darilni bon za počitnice na Krfu v hotelu Ipsos Beach. 7 x all inclusive ter prevoz z ladjo. Rezervirala sva kabino z dvema ležiščema na ladji.Odhod je 26. 08.2009 pa me zanima če je kdo bil omenjenem hotelu in kakšne so vaše izkušnje z ladjo, hotelom, osebjem, vodičem Slovenske agencije Sonček…
Res se vam zahvaljujem za podrobne izkušnje in čimprej!!!!
lp, jenna
Ipsos je prijeten turistični kraj,vendar nekoliko oddaljen od glavnega mesta KRF-a.(cca 15 km)Sicer ima lepo prodnato plažo,precej lokalov in malih zabavišč,vsa pa so le ob glavni cesti,ki vodi ob morju.Obvezno pa se morata potruditi,da prideta v glavno mesto KRF,čez dan,še bolje zvečer,ker se tam dogaja mnogo stvari.Izpustiti to priložnost je,kot bi vrgel 1/2 počitnic proč.
Prevoz z ladjo je nekaj posebnega,če še nista tako potovala.Kabina je običajno majhna,klimatska naprava kar slišna,(ni tiha)izklopiti je ne moreš.V tem obdobji je vreme še lepo in potniki se ponavadi zadržujejo na krovu ladje,kjer je tudi zunanji bazen za kopanje,ali pa bife,diskoteka,dnevni bar,v notranjosti več restavracij.Ponoči(ko se z ladje nikamor ne vidi),lahko obiščeta igralnico ali pa kavarno,kjer se navezuje nova poznanstva,če želita..Skratka,počitnice se začnejo že na ladji.
Vključita naj se v izlete po otoku s SLO vodičem,da si ogledata znamenitosti.Prijava tam,pri agenciji s katero potujeta.VEliko je videti.KRF je lep otok,počitnice se izplačajo.
Lepo se naj imata,darilo sta dobro izbrala..
LP
Ja,Jana2 kar se opitih maturantov na ladji tiče,res niso nikomur v veselje..Še dobro da (tisti ki popivajo)tekmujejo med sabo,tako da kmalu omagajo.In Ko se jim oglasi želodec,se umirijo.Če naletiš na tako skupino,se da umakniti v dnevni bife ali kavarno,ali na 2.palubo..Ipsos je dolg kraj,tako da se tudi žurke najbolj glasnih porazgubijo.Sicer pa je zelo lepo v glavnem mestu KRFU,kjer je veliko trgovinic,tržnih ulic,ročne obrti,kipcev,slik..prireditev na prostem,dobrih lokalov in znan pajzelj v starem delu mesta,kjer vsi kupujejo Girospito..Vzdušje je drugačno kot v Ipsosu,precej več ljudi prometa in dogajanj,posebno še v peš coni.Naj omenim še mestni muzej in znamenito letališče,ki je narejeno na bivših solinah..avioni letajo mimo nekega lokala ki je na hribčku,tako nizko,da ne moreš verjet..(foto)
Kljub temu kar si napisala,tudi tebi priporočam,da se odločiš.Pa kaj,če tam nekje eni žurirajo?Dobre počitnice ti ostanejo še dolgo v spominu ne glede na to,če kdo reče:ko to tamo pjeva?
LP
Hej,
Najlepša hvala za informacije. Tudi sama sem malo v dvomih kar se maturantov tiče in njihovih žurk, vendar menim oz. upam, da bo vse ok. Že to da smo jih sploh spravili ven iz Slovenije je bil precejšen podvig…ker sta hotela iti z ladjo in nikakor z letalom, nam je ostal samo še Krf in Parga. Hvala vsem za info posebej Gizmotu ,ki se je res potrudil,da mi je vse podrobno opisal. Me pa zanima, če si ti Gizmo že bil tam ?
Lp, Natali
Pošljita jih v Pargo!!!!! To je zame eno bolj romantičnih mestec. Hotel Parga BEach je na izjemni lokaciji in ga toplo priporočam. Svetujem le, da vzameta le nočitev z zajtrkom, jesta pa v tavernicah v mestecu ali pa gresta na giros, ipd. Imajo tudi slastne pekarne in dovolj sampostrežnih trgovinic, tako da glede hrane se da čisto dobro in ugodno skozi priti.
em..krf je baje ful vredi in se res splača okol hodt pa poiskat vsak skrit kotiček(ne dobesedno :)) je pa res…da se je zgodilo da se v času maturantskih izletov…spremeni plan organizacije ogedlov, ki se jih splača udeležit.. toplo priporočam tudi njihove jedi…ni potrebno, da je to specialiteta saj imajo določene jedi specifičen okus, ki ne odgovarja vsakemu. lpo sta se spomnla
LP 😉
Forum je zaprt za komentiranje.