Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok KOS-izkušnj, priporočila

otok KOS-izkušnj, priporočila

Živjo, zanima me par stvari glede Kosa:
-kateri hotel priporočate družini z otrokom, odločam se med Atlantis, Oceanis in Dimitra beach
-ali je res morej umazano pri nekaterih hotelih zaradi ladijskih prog
-koliko piha, menda ne piha povsod enako močno (sever, jug otoka)
Lp in hvala za odgovre, L

Ojla,

Sem bil letos z družino v septembru na kosu.Jz,moja in mali sinček star 18 mesecev.Vsekakor ti priporocam ROYAL KIPRIOTIS VILLAGE.Po moje najboljši hotel na kosu za druzine z malimi otroki.Imajo ful bazenov,enega celo za male in malo vecje otroke,otroski klub.Hotel je all inclusive varijanta,kar ti zelo prav pride pri raznih sokovih in sladoledih in hrani.Sobe so zelo urejene,z teraso ki pa je zagrajena da ti mali ne pobegne kam.Hotel ni kot en blok in pol ko samske kletke not,ampak so bungalovi z apartmaji,samo v dveh nastropjih.Slike imaš na;

http://travel.webshots.com/album/557796521llrLSt

Skratka hotel je ena a,plaza je zelo lepo urejena,malo mivke vecinoma pa okrogli kamencki.Idealno za mularijo.Bar je ob plazi in vseh bazenih ki so v kompleksu.No ce te pa se kaj vec zanima me poklici na 051-601-006 Simon

Ciao

Zdravo!

Jaz sm letos bila s fantom na Kosu, bivala sva v hotelu Athina beach s tremi zvezdicami v področju Lambi (bol na severu otoka). Mama se je hotel zdej čisto vredu za tak denar,nima pa velikega bazena, bivale so tudi družine z otroci.
Odvisno kako zahtevni gosti ste 🙂 Glede hotela ti tezko svetujem, povem pa lahko, da je plaža ponekod res umazana, na enem delu otoka skoraj nic ne piha, vsekakor pa se mi zdi vredno iti iz hotela in si ogledati cel otok (je zlo majhen, ni tezko najdi lepih, čistih in bolj osamljenih plaž), ker same bazene imajo tudi naše terme v Sloveniji…
Skratka men je bil Kos super!

Lep pozdrav

Živjo,
ker tudi nas letos mika Kos, bi prosila, če mi lahko kdo pove na kateri strani otoka bolj piha in so večji valovi.
Katmat ali mi zaupaš s katero TA sta potovala, ter ali je na tem področju vetrovno ? Pa tudi kakšne dodatne info o hotelu bi bila vesela.

Lep dan !

Zdravo!
Potovala sva z agencijo Atlas. Hotel Athina je bil pred kratkih obnovljen-kavarna v celoti, sobe so lepo urejene a ne zelo moderne. Klima je v vsaki sobi, a jo je potrebno doplačati. Je kar vetrovno, kaksen dan skoraj nic, ampak se hitro navadis.
Sicer pa na jugu ni vetrovno, okoli Kefalosa je res rajsko.
splača se najet skuter, bencina ne porabis veliko, iz severa na jug otoka je okoli 50km… tk da si lahko vsak dan na drugi plaži. Priporočam tudi individualne izlete na 3 okoliške otoke, a ne z izbrano agencijo, ker je ful dražje. Pojdi raje v mesto, v lokalne agencije, se tam zmeni in bos dobila tud do pol ceneje. Šla sva tudi na izlet v Turčijo v Bodrum (enodnevni izlet s hidrogliserjem), če ti je všeč barantanje za ponaredke 🙂 je super. Js sm bla razočarana, ni mi blo všeč skoraj prisiljeno kupovanje, res nimajo meje (vsekakor v trgovino ne smes,ker te skoraj ne spustijo ven, če nič ne kupiš!)
Mal še poglej na netu, če te še kaj zanima kar vprašaj.
Lepo se mej, Katja

Katja,
najlepša hvala za tvoje poročilo, si nam olajšala odločitev.

lep vikend !

Mene zanima kakšna je okolica hotela atlantis beach in ,če je bil kdo že tam prosim, da mi svetuje zanima me ali so bazeni in plaža urejeni in, če je dogajanje zvečer.

Nekaj informacij o hotelu Atlantis na Kosu. Tam so bili lansko poletje moji starši.

Sama stavba je sestavljena iz hotelskega dela ter bungalovov. Moje starše so nastanili v bungalovu – z njim sta bila zele zadovoljna. Bila sta nekaj 10 m od plaže, imela sta klimo, hladilnik, tv tudi s slovenskimi programi … skratka vse.

Hrana je bila super. Samopostrežni zajtrk in večerja – zelo veliko izbire – tipična grška hrana (razne musake, bučke …), veliko solat na izbiro, tudi druga evropejska hrana.

Okolica hotela je zelo urejena. Plaža je čisto zraven, je čista, prav tako tudi morje. Na plaži so ležalniki za doplačilo, če ga želiš. Najbolj jima je bila všeč naravna senca na plaži (ogromna drevesa).

Do mesta je približno 20 minut hoje. Lahko se pelješ tudi z avtobusom, stane 1 eur. Če greš peš, prideš direktno v marino v mestu Kos, kjer so restavracije, bari … V stranskih ulicah je še več dogajanja – polno klubov, barov … in trgovin z razno raznimi stvarmi.
V mestu se ti splača pogledat tudi kako znamenitost – npr. Hipokratovo platano (Hipokratovo zaprisego dobiš celo v slovenskem jeziku), akropolo itd.

No mi gremo pa čez 14 dni na otok Kos, sicer mesto Marmari hotel Nina. Zanima me če ma kdo izkušnje s tem hotelom? Kakšno je samo mesto Marmari a res zlo piha? Pa kak je z bankomati dol pa z rent-a-car-jem, se da kej dobit dol?? aja pa kr ne puznamo lih vlik kaj bi priporočal de si ogledamo.
hvala za odgovore

Veliko koristnih informacij glede Kosa sem dobila na strani : //www.greekislandsbooking.com/index.php?page=home&hl=en_US.
Sicer je stran v ang. in it., vendar so dokaj verodostojno opisane vse plaze na otoku

Pozdravljeni,

ima kdo izkušnje s tem hotelom? Se odpravljamo tja konec tedna. Po netu berem vtise mnogih tujih gostov in vsi ga dobesedno kritizirajo.

Hvala za vaše odgovore.

lp

Pozdravljeni,

zanima me kaj storiti, če te zaradi zasedenosti hotela “prebukirajo” na kraju samem.
Prebiram, dase to rado zgodi, ravno v hotelu kamor potujemo z Intelekto.

lp

Zanima me, kaj storiti, če te “prebukirajo” v drug hotel na kraju samem, ko prispeš.
Prebiram, da v hotelu kamor potujemo to radi storijo, zaradi zasedenosti.Potujemo z Intelekto.
Ima kdo že tako izkušnjo?
Kdo odgovarja za to? Agencija,ki aranžma proda?

Hvala za vaše odgovore.

Organizator vas je dolžen namestiti v višjo ali enako kategorijo in storitev.
Preberite si splošne pogoje, ki ste jih dobili ob podpisu pogodbe z organizatorjem potovanja. V njih zelo natančno piše kaj in kako ter na kakšen način se urejajo te stvari.

Pa vseeno upam, da vas ne bodo premestili.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close