otok Kos, Grčija
Otroci so vedno navdušeni, če jim ti pokažeš strah, bodo tudi oni nervozni, je pa to tako normalno kot vožnja z vlakom. Najbolj zanimiv je vzlet in nato pristanek, ko te tako prilima na zic, neka časa je zanimiv filing, ker se dvigaš in sediš pod kotom, ko pa si enkrat na višini in se lahko odpneš pas pa je kot bi sedaj na avtobusu, pride malica itd in kmalu je konec.
Prevoz avioanom je najbolj varen prevoz ., statistično seveda.
Ampak kaj te lahko doleti tudi doma na cesti, recimo če na avtocesti nekdo pelje v nasprotno smer, tega pač ni moč predvideti,zato le brez skrbi. Strah te je verjetno samo zato, ker greš prviš, če bi se redno vozila z avionom, bi videla, da je to popolnoma normalno in varno.
primož
Točno tako kot pravi Primož. Nič posebnega, razen vzleta in pristanka in mogoče še kakšna rahla turbulenca.
Tudi jaz sem bila pred prvim letom malce nervozna in prvič sem peljala kar na 2-eh različnih avionih (zaradi prestopa). Eden je bil res ogromen, drugi pa manjši 40 sedežni in je bil tako glasen, da smo se komaj pogovarjali med sabo.
Super bo! Komaj boš čakala, kdaj greš spet z avionom!
Na Kosu je pa tudi lepo, nalašč za družine!
Po eni strani je kar fajn, da gredo zraven otroci, boš imela vsaj razlog, da se boš dobro pretvarjala, da te ni nič strah. Seveda jima ne smeš pokazat, da te je strah, ker bo potem tudi njiju! Veliko se pogovarjajte, glej skozi okno, če lahko, opazuj potnike – skratka, skušaj se zamotiti. Žvečite žvečilni, da se vam ob vzletu in pristanku ne zamašijo ušesa.
Če ti bo kaj pomagalo, ti lahko tule zelo natanko opišemo, kako vse skupaj poteka. Če boš vedela, kaj pričakovat, ti bo mogoče lažje.
Sicer pa ti vsi zavidamo Kos! Uživali boste!
Forum je zaprt za komentiranje.