Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otok korcula izkusnje

otok korcula izkusnje

Vceraj sem dobila relaxov katalog za jadran 2016. Z mozem sva gledala korculo, hotel bon repos. Pa me zanima ce je katera ze bila v tem hotelu. Kaksna je hrana, osebje, cistoca. Nisva zahtevna in tudi ne pricakujeva, da bodo zlate sobe. Vseeno pa bi prosila za mnenje.
In se to, ce koga zanima. Lani sva bila trogirju, hotel medena. Bila sva zelo zadovoljna tako s hrano, kot z sobo, osebjem. Res da sva bivala v sobi, ki se ni bila obnovljena (del hotela je prenovljen, en del pa se ne) ampak kot sem ze omenila nisva zahtevna.

kaj pa vem
na tripadvisorju niso glih zadovoljni

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1007309-d557222-Reviews-Hotel_Bon_Repos-Korcula_Town_Korcula_Island_Dubrovnik_Neretva_County_Dalmatia.html#photos

Hotel zgrajen v 60-ih in se ustavil v tem obdobju. Menda 3 zvezdicami, sem se naučil, da so to hrvaška zvezda., Ne evropska. Mislim, da ni niti 1 zvezda. Ni klime !!!! Vendar lahko sami doplačilo najem ventilator! V zgornjem delu vrat je imela polkna, da verjetno bi spelmiac ima klimatsko napravo in povzročila, da boste lahko slišali vse, kar se dogaja na hodniku in drugih prostorov, vključno s tem, ali turist v sosednji sobi tuširal. Umazane sobe, kopalnica z WC-jem, v kateri je voda zardel s potegom za kabel (to lahko traja kot atrakcija in pokazati otrokom, da enkrat tako izdelane in dela …..) Splošno delovanje grozno, neprijetno. Problem s parkiranje. Hrana monotono in malo izbire. Na splošno je mogoče povzeti, da je ves problem. NE PRIPOROČAMO !!!

google translate iz poljščine

Prvič, ko sem hotel jokati na počitnicah. Umazanija in smrad. Gostje obravnavajo kot vsiljivec. Sobe umazana in smrdeča. Zero klimatizacija, lahko najamete ventilator. Food grozno, dva tedna klobase, umešana jajca, plus testenine grozno. Vsak dan isto. Nič zelenjava za zajtrk. Pool zaprto ključavnico. Polnopravni komunizem. Sem jo priporočam vsakomur.

Ostal avgust 2015 potoval z družino

Dragi turisti, po enem letu dela, sem mislil, da izberejo miren kraj, da uživajo v morje, naravo in počitek v miru. Lokacija je lepa, ampak predvsem hotel le kot morje je resnično razočaranje. Struktura stare in razpadajoče, z zelenimi površinami nezdravljenih, majhnih prostorih brez klimatskega mini bar in TV. Soba ima 80 stranišč nespodobno osebja hladno in neprijazno s strankami. WiFi je le v luknjo z zelo nizkim signalom videli število ljudi. Vendar pa struktura je izkazalo za resnično razočaranje. Odbor, da obiščete otok s skuterja, saj obstaja dovodi in lepih krajev, vendar daleč od hotela. Svet, da preuči druge načine, da prenočijo in vprašati še posebej, če je storitev, klimatizacija, saj toplota na otoku vas spremlja ponoči. Osebno mi pijana za konstrukcijo, za preostanek Mislim, da je otok na obisk. Jaz bi morala iti, da bi jedli na dveh mestih v določenem konoba luči ali konoba Meslina. Dobro jesti pošteno ceno. Vesele praznike. Upam, da sem bil v pomoč
Ostal avgust 2015 potoval v paru

Mi dopustujemo v apartmaju, ki se je ustavil v zgodnjih 80-ih, ampak s terase skocimo v morje, cena je bagatela za tako lokacijo in se mala vasica je s 15 hisami, nobene guzve. Cistoca je meni pomembna in lokacija, ostalo mi je vseeno.
Zdaj pa, vsak zase ve, kaj mu je pomembno.

Z možem sva bila. Preprost, miren hotel. Sobe so bile zelo zelo majhne, tako, da si se komaj obrnil. Balkon minimalen. Hrana je bila okusna, vendar res enolična, ampak naju to ni motilo. Meni je bilo ok, ni pa za super.

bi mi lepo lepo prosim hotela o tem apartmaju povedat kaj več na se1974rena@gmail.com?
iščem nekaj v dalmaciji, prek interneta pa je vse 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražje kot direkt.

Bila pred nekaj leti v Bon Reposu. Takrat je bil še all. inclusive in resnično poceni za kar so nudili. Smo imeli pa srečo, ker smo bile 4, da smo dobili apartma namesto sob. Sicer neobnovljen, kar je tam itak vse. Toda mene to ne moti. Kar me pa tam moti je, da mi plaža ni preveč všeč. Skoraj nič sence, ali pa na skalah, če hočeš biti ob vodi.
Cenovno podobno je hotel Arkada na Hvaru – Starigrad. Plaža super, borovci, lahko izbiraš. (lahko si sam, ali v gneči, po želji). Sob ne poznam, hrana vredu. Glede na to, da je polpenzion imaš tam vsak dan za kosilo nekaj variant, ki niso predrage v njihovi restavraciji. Menda je hrana ista kot v hotelu in despadansi Lavanda. Sama sem bila v despadansi Lavanda, spodnja je super, zgornja pa malo manj (ni fena, ventilatorja npr., tv je pa povsod). A odtehta, hrana, plaža, v sobi pa itak nisi veliko.
Drugo leto grem že 3. leto na Hvar, sem se zaljubila vanj. Le, da tokrat v Jelso. Sicer plaža ni tako super, ampak malo gledam na ceno, kjer dobim največ za svoj denar. Pa, da malo zamenjam.
Glede na to, da sem po dolgem in počez bila po celi južni Dalmaciji, je zame Hvar preprosto najlepši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close