Najdi forum

Otok Hvar

Pozdravljeni !

Če je kdo bil na Hvaru V Jelsi – Mina, kako je in katere znamenitosti ali kraji so značilni za otok Hvar in se jih splača pogledat.

LP

Milana

Meni je bil dolgčas, čeprav nekateri Hvar tako hvalijo. Zanimivo mi je bilo edino samo mesto Hvar, kjer se je tudi edino kaj dogajalo.
Pa nobene pametne plaže – same skalnate plošče, ne moreš ležat, ne v vodo, ne iz vode…
Name Hvar ni naredil vtisa.
lp

hvar je zelo lep in zanimiv. osebno mi je najbolj vsec mesto hvar-zelo. jelsa se mi ne zdi nic posebnega. samo mesto hvar pa se mi zdi prijetno. tu imas kaj videti…lahko gres tudi na zidine,od kjer je cudovit razgled po paklenih otokih …tja do visa. izlet- do sv.nedelje…pol ure hoda v hrib je cerkvica v skali…nekako iz turskih casov. se malo naprej je sv. nikola-mislim,da je to najvisji vrh-cca 680 m. tudi vrboska je zanimiva. izlet do paklenih otokov traja cca 20 min. morje je pa cisto!! v glavnem-imas kar nekaj videti. no,mogoce je tudi to eden od razlogov,zakaj hodimo na jadran-kljub neprijaznosti ,oz.obcasim tezavam.!? lp petra

ZDRAVO LARA,

TUDI JAZ SE TI PRIDRUŽUJEM. TUDI MENE HVAR NI FASCINIRAL. PA ŠE TKO JE KOT BI BIL V LJ., ISTE PRESERATORSKE FACE. JIH MAM ŽE TUKI DOVOLJ NE PA DA JIH BOM GELDALA ŠE NA DOPUSTU.
LP, PETRA

Hvar je zelo lep otok. Mani osebno je bila zelo lepa vasica Vrboska, ki leži blizu Jelse in je z avtom dosegljiva v parih minutah. Stari del vasice je zelo romantičen, naprej v novem delu pa imaš peščeno plažo, ki je primerna tudi za otroke ter skalnato plažo in pa tudi FKK, kjer lahko najdeš zase intimen kotiček.

Zelo so mi bile všeč tudi vasice, ki se vzpenjajo v notranjost otoka okoli Jelse: Pitve, Vrisnik, Svirče,… V Pitvah je ena krasna konoba, kjer imajo super hrano iz terase pa enkraten razgled na Jelso.

Lepa je tudi plaža v Milni, pa Sv. Nedilji, Zavali. Priporočam pa, da obiščete tudi mesto Hvar in pa Paklene otoce. Jaz osebno sem bila na Palmižani in je res zelo lepo. Priporočam vam, da se sprehodite malo tudi po notranjosti otoka.

Letos domačini res niso bili najbolj prijazni (mogoče zaradi afere Sunčani Hvar), je bilo pa morje božansko.

Lep pozdrav,

Nike

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close