otok hvar
Bila 2x v Jelsi all inclusive in nisem poleg hotela kaj dosti zapravila. Meni je bilo lepo.
Edina kritika je bila cesta od Sucuraja ali Drvenika (se ne spomnim katero pristanišče je) do Jelse. Groza. Sicer so cesto potem še obnavljali in širili ampak…meni edinkrat v življenju, da mi je bilo slabo, pa se pogosto vozim cez Gorjance.
Aha pa obakrat sem bila septembra tako, da ni bilo neke gužve.
Jelsa. Manjša, bolj mirna… in maestral ne piha direktno noter. Dosti luštne plaže imaš pri Vrboski, ki je zraven, za Jelso pa ne vem. Verjetno tudi.
[/quote]
Meni so na Hvaru najlepse male uvalice s par hisami, mir in nobene guzve.
Jelsa je fajn, majhna, se hitro sprehodis.
Stari grad je meni osebno najlepse mesto na Hvaru, tudi dogaja se nekaj, a tja gremo samo v soping, ne bi tam dopustovala.
Pri Vrboski je lusten hotel, fajn plaza, pa do Vrboske se sprehodis.
Hvar je mondeno mesto, bistveno drazje od ostalega dela otoka.
Plaze imas pa povsod, se najlepse v malih uvalicah, ki so na vsakih par km.
Meni so na Hvaru najlepse male uvalice s par hisami, mir in nobene guzve.
Jelsa je fajn, majhna, se hitro sprehodis.
Stari grad je meni osebno najlepse mesto na Hvaru, tudi dogaja se nekaj, a tja gremo samo v soping, ne bi tam dopustovala.
Pri Vrboski je lusten hotel, fajn plaza, pa do Vrboske se sprehodis.
Hvar je mondeno mesto, bistveno drazje od ostalega dela otoka.
Plaze imas pa povsod, se najlepse v malih uvalicah, ki so na vsakih par km.
[/quote]
Res je tako. Obvezno si morate pogledati tudi Žukovo obalo … ali približno tako se reče. …
Kaj ti bo senca na plaži? Hvar pa res ponuja ogromno namestitev tik ob morju, da se ljudje res hodimo na plažo samo skopat, posedimo mogoče dopoldan in popoldan, čez dan smo pa 5 korakov od plaže v senci, pa naj bodo to borovci ali apartma.
Plaž v mestih pa ne poznam, vem edino, da se iz Vrboske hodijo kopat k hotelu.
Hvar je meni osebno top destinacija. Pa tudi z normalnim buđetom se da čez priti. Hodimo že več kot 10 let. Mi smo se situirali na južnem delu otoka, kjer je še vse bolj “natur”; Zavala, Sveta Nedjelja, Ivan Dolac, majhne vasice z apartmaji tik ob morju… Za res lepe plaže se je pa potrebno vsesti v avto, meni osebno je najlepša Mala stiniva. Pa Lucisce. Drugače se mi bolj dopade Jelsa, je tudi več dogajanja, čeprav še vedno dokaj mirna in večja izbira plaž.
Za nudiste pa jaz poznam samo kamp v Vrboski.
Forum je zaprt za komentiranje.