Najdi forum

otok dahab

Konec Maja grem v Egipt- otok Dahab.Namreč rabim nasvet kam v kateri poceni -dober hotel naj grem- z agencijo , ali pa brez agencije.Kaj mi priporočate, in kje ste že bili ter kako vam je bilo tam.?

Dahab ni otok, Dahab je kraj na obali !! Dahab je ob morju in je raj za srfarje, hotelov je malo morje, verjetno pa tja ne boš prišel/ prišla peš, torej boš s poletom verjetno v Sharm rezerviral/a tudi hotel ! Oziroma na kakšen način pa naj bi prišel / prišla v Dahab -po celini iz ???
Če nič ne vem , še vprašati ne znam !

ja, to res NI otok
v Dahab hodijo surferji, drugače je bolj miren kraj
ne toliko let nazaj je bil tam teroristični napad

Oh saj res ni otok , sem se zmotila. Drugače pa razmišljam prek agencije.let do Sharma , pol pa z avtobusom. Razmišljam če je bolje da greš z agencijo, al pa brez agencije.Kje več prihraniš?Last minut pa tud ne veš če boš dobil al pa ne tisto kar si želiš?
O.k. če je bil tam nekoliko let nazaj teroristični napad me prav briga,bil je tud v Sharam el Sheikh pa itak se ne mislim preveč obremenjevat.
Tja greš surfat , se spočit ,in naužit nekaj novega-norega …!
Je bil kdo sploh v Dahabu? Kakšne izkušnje ste imeli v tistih hotelih ko so bile 3*ali 4*. Ter kakšna vam je bila hotelska hrana,ste bili dobro postreženi?Na kaj moram predvsem pazit tam?
Hvala za odgovore.

Mislim, da se ti zaradi vseh dodatnih sitnosti pa tudi zaradi ugodnejše variante splača rezervirati last minute, kjer dobiš vse v kompletu.

Kar se tiče surfanja in kajtanja in predvsem na easy variant, sta pravi naslov Slovenca Miran in Maša, ki se sicer ukvarjata z organizacijo letov, prenočišči in tečaji za športne navdušence in ne vem, če imata kdaj kake rezervacije v hotelih s 4*, ampak predlagam, da jih kontaktiraš. Sta tam večino leta.
miran.simerl@siol.net

lp.

turističi:))

SP 2 , ne boš verjela, ja ja kar nekaj slovencev in slovenk nas je bilo že tam.

Ja, in nismo bili v hotelu s 4*, bili smo v hotelu pri avtobusni postaji, kjer imajo poljaki šolo srfanja, čez cesto pa je pralnica.

Pa jedli nismo v hotelu, ampak v restavracijah ob morju, pa vsak večer drugo ribo, ki smo jo pokazali Egipčani pa pripravili. Kaj pa pomeni dobro postreženi pa ne vem, takih vprašanj ne razumem in zato nanje nimam pametnega odgovora.

Kako boš z vso srfarsko opremo šla na avtobus je meni malo skrivnost, ampak … se bo že treba znajt.

ja, ja ti pa si ena turška mačka, kje ti je pamet??

SP2 ali ti malo provociraš ljudi- najprej iščeš otok, potem sprašuješ ali je bil kdo že tam, zdaj si pa še žaljiva- boš že prava za tale forum!

Na OTOKU DAHABU imajo v mesecu MAJU beduini gratis all incl. ponudbo za slovence. Pa s kamelo te pridejo čakat na letališče. Je pa v navadi, da se da kameli kakšen bakšiš, da odnese še opremo.

dahab je res samo kraj na celini, ja! 🙂

drugače pa tam za moje pojme nimaš kaj delat… razen surfat mogoče ali pa če greš na kakšen potop (organiziran do “črne” ali “modre” luknje, sem pozabila). drugače si lahko hotel najdeš tam, kjer si tudi spogajaš ceno, so pa hoteli veliiiiiko dražji, kot kjerkoli v egiptu!!! mene je to zelo negativno presenetilo. šele kasneje sem se zavedala, da sem dejansko spala v najcenejšem hotelu v kraju! 🙂
…dobra stran: internet je tam praktično zastonj… 🙂
priporočam hotel penguin, je na “glavni ulici”, daleč najcenejši izmed teh ob obali in dogajanju, le kakšen ščurek ali dva te včasih pride pogledat!!! 😉 resnično! zato le pod vrata z notranje strani podstavi kakšno brisačo! 🙂 hehe… to so bile dogodivščine z vreščanjem! 🙂 hehehehehe…

lep dopust!

Hvala vsem, no sem že bila pred leti v Hurgadi, ter v sharmu tako da približno vse vem kako je tam.Ščurki, pa ti res lezejo povsod tud ponoč ko zaspiš ne veš kaj te čaka kaka golazen, hahaha!!no sem se odločila da grem kar v hotel s 5* , bo saj zihr upam?kako bo kaj v Dahabu??bom povedala ko se vrnem v Slo.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close