otok Chios
Bila lansko poletje. Hotel Eritha – predlagam. Hrana dobra. Restavracija s pogledom na morje. Midva sva imela mizo kar na terasi. Tudi vse sobe imajo pogled na morje in bazen. Ob bazenu krasen hotelski bar. Hotel ima svojo plažo. Zelo lepi in udobni ležalniki. Fino je najeti avto in raziskati otok. Kakšnih velikih zabav ni.
Otok je res enkraten in lep. Če si želite umirjenih, uživaških počitnic je ta pravšenj.
Edina pomanjkljivost je hladna morska voda skozi cele poletje.
LP, Žan
Kar se tiče Grčije mi vedno vzamemo pp. Grki imajo zelo pestro hrano in poceni. Mož jo zelo obožuje. Jaz prisegam na grško solato tako, da je le-ta hrana mojega dopusta. Njam! Se že veselim poletja 🙂
Zajtrk smo imeli zelo raznolik. Bilo je vsega v izobilju – samopostrežni. Od pečene slanine, jajčk, salam, sirov, sadja, zelenjave, kosmičev – vseh vrst,……….. Ogromno izbire. Vsako jutro svež sok raznih okusov. Res dobro.Čez dan smo se ustavli v kakšni tipično grški gostilnici in pojedli kaj grškega. Včasih smo se med potjo ustavili v kaki vasi in kupili domače sadje, včasih smo se zapeljali kam v hrib ali pa smo se kar med potjo ustavili in trgali z dreves smokve. To je pravo doživetje, samo moraš najeti avto (mi smo imeli avto z odprto streho).
LP
Forum je zaprt za komentiranje.