Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek osvajanje

osvajanje

To pa je prava ženska…Se ti ponudi, kot sladica na pladnju. :)[/quote]

Tu sem, tu me imaš, vzami me. Končno ženska, ki ne komplicira! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi, tole si pa brcnil v temo.[/quote]

To se vam nikoli ne zgodi.

Tu sem, tu me imaš, vzami me. Končno ženska, ki ne komplicira! :)))[/quote]

Matjažko, tebe bi težko hendlala. :)) Moral bi mi izročiti navodila za uporabo. :))

To se vam nikoli ne zgodi.[/quote]

Nezmotljivosti sem se naučila od Vas, Snoopard. :))

To se vam nikoli ne zgodi.[/quote]

Nezmotljivosti sem se naučila od Vas, Snoopard. :))[/quote]

No no, Vi ste bili že pred mano nezmotljivi. Nisem imel jaz tac zraven… :))

Zakaj ?
Ker nisi prava ženska ali pa ker nisi kot sladica ? 🙂

Zakaj ?
Ker nisi prava ženska ali pa ker nisi kot sladica ? :)[/quote]

Napačen je tisti del o “ponujanju”. Prava verjetno nisem za vsakogar, še manj pa sladica. :))

Ah gre se za ponos. Te samooskrbne današnje ženske ki mislite da morate vse postoriti same mi greste na živce. Preprosto uničujete moško kavalirstvo. Jst sem navajen da se moram za žensko potruditi, če ona osvaja mene je tak čuden občutek. Ženskam se pusti pecat samo nesamozavesten tip. To ja pač v naravi tipov, jst sem lovec ti si plen.

No to seveda ni res. Nekateri, ko vidijo koga, ki jim je všeč, začnejo študrirati, kaj bi blo, če bi kaj blo, ne pa še osvajati. Sploh pa ne odkrito. Načeloma pa odkrito osvajajo več tipi. Verjetno zato, ker ste bolj bukovi ccccc :)))))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

No to seveda ni res. Nekateri, ko vidijo koga, ki jim je všeč, začnejo študrirati, kaj bi blo, če bi kaj blo, ne pa še osvajati. Sploh pa ne odkrito. Načeloma pa odkrito osvajajo več tipi. Verjetno zato, ker ste bolj bukovi ccccc :)))))))[/quote]Pametni razmišlja, bukovi že naredi….
Zato je zelo/bolj verjetno, da si od nekoga takšnega hči….. :))))))

ženske zapeljujemo, moški osvajate

Ženske menda do 30. leta samo zavajamo, potem pa odpiramo teme, “Vsi moški so isti” in “Kje najti normalnega”, ko so že vsi zmaličeni~~

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

No to seveda ni res. Nekateri, ko vidijo koga, ki jim je všeč, začnejo študrirati, kaj bi blo, če bi kaj blo, ne pa še osvajati. Sploh pa ne odkrito. Načeloma pa odkrito osvajajo več tipi. Verjetno zato, ker ste bolj bukovi ccccc :)))))))[/quote]Pametni razmišlja, bukovi že naredi….
Zato je zelo/bolj verjetno, da si od nekoga takšnega hči….. :))))))[/quote]Hja, naredila sta me pač praktično, vzgajala pa bolj teoretično, nastala je neka neprepoznavna mešanica…

Fantastično. Baba je za šporhet, dec pa drva cepit.

Je to vse, kar imaš kot moški pokazati ženski, ki ti je všeč? Da si lovec?

Je to vse, kar imaš kot moški pokazati ženski, ki ti je všeč? Da si lovec?[/quote]

Krivokljun, preden Pumo “kritiziraš”, raje razmisli, kaj bi ti kasneje s takšnim tipom, ki bi ga morala ti osvajati in ne on tebe. Taki tipi, ki pustijo, da jih ženska osvaja, so praviloma lahek plen tudi za druge ženske. Pa se bo našla kakšna, ki bo malo bolj agresivna, pa ti ga bo takoj speljala. :)) Zato verjemi, da je veliko bolje moškemu prepustiti pobudo ali pa vsaj zadevo izpeljati tako, da ti sicer zapeljuješ, on pa tega ne opazi in se mu zdi, da je on tebe osvojil. :))

Temu se verjetno reče ženska logika? 🙂 Se pravi, da antilopa v nobeni zvezi ni varna oziroma tip v zvezi z njo ni varen…. saj ko bo prišel en drug tip, ki bo dovolj agresiven, te mu bo takoj speljal, saj si ti ženska, ki se pusti tipom osvajat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Temu se verjetno reče ženska logika? 🙂 Se pravi, da antilopa v nobeni zvezi ni varna oziroma tip v zvezi z njo ni varen…. saj ko bo prišel en drug tip, ki bo dovolj agresiven, te mu bo takoj speljal, saj si ti ženska, ki se pusti tipom osvajat.[/quote]

Marko, tole ti izjemoma odgovarjam, ker se bom brcnila z MON-a. Potvarjaš te besede, saj ni govora o moških, temveč o ženskah. In, če ti sam ne znaš osvojiti ženske in čakaš, da te ona osvaja, potem ti ne morem pomagat.

Karkoli boš napisal, ti ne bom replicirala zaradi zgoraj napovedanega odhoda. :))

Nič ne potvarjam, napisal sem to, kar si napisala sama. Jaz sem le zamenjal spole. Govora je o osvajanju, nikar se ne izmikaj s takšnim otročjim izgovorom, da je govora o ženskah. Vprašanje je povsem preprosto. Saj ne rabiš replicirat, dovolj je, da si odgvoriš na vprašanje sama pri sebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Je to vse, kar imaš kot moški pokazati ženski, ki ti je všeč? Da si lovec?[/quote]

Saj ni čisto tako kot včasih…lov in nabiralništvo:)). Moški naj ohranijo lovski nagon v sebi, ženske naj se pustijo osvajati in biti zapeljane. Še vedno imaš dovolj samostojnosti, avtonomije itd. Saj ti nihče ne jemlje svobodne volje. Moški osvajajo, ženska se odloči:).

Da še razložim svojo logiko. 🙂 Verjamem, da obstajajo pari (moški/ženska), kjer ima moško vlogo ženska in žensko vlogo moški in pari, kjer ima moško vlogo moški, žensko vlogo ženska. Ponekod so te vloge tudi nekako pol/pol. Enako je pri osvajanju, ponekod osvajajo ženske in takšne ženske privlačijo moški, ki so bolj ženstveni od večine, ponekdo pa osvajata (dvorita) oba nekako enako, kar se potem nadaljuje tudi v odnosu, v kolikor pride do česar trajnega. Torej, ni pravila, da je nekaj narobe z moški, ki ne dvori toliko, kot večina in ni narobe z žensko, ki dvori več, kot večina ženske. Iz teh napačnih predstav smo potem pogosto v dvomih, kljub temu, da nam je nekdo lahko zelo všeč.

Kar neke čudne zaključke si potegnil. Preprosto se nem to izenačevanje moških in ženskih opravil maščuje in še bolj se nam bo. Kdor tega ne opazi je smešen. Moški postajajo čedalje bolj feminizirani zato, ker jim feminizem vsiljuje da je ženska sposobna sama sebe preživet in sploh ne rabi zraven moškega. To seveda ni res. Nikjer nisem napisal da je ženska dobra za štedilnik. Sploh ne VSE je stvar dogovora. Moški postajamo zmedeni ker nam ženske, dekleta ne dovolijo več početi tistega kar nam je v naravi. No pa da izberem še en sestavek, avtorica Pika Nikolov: Biti ženska je stvar matere narave, biti dama pa je stvar izbire. Toliko žensk in tako malo pravih dam. Toliko blišča, a kako zelo malo ženstvenosti. Emancipacija ni približati se moškim na vseh področjih in za vsako ceno. Malo manj trde emancipacije nam ne bi škodilo, malo več ženstvenosti pa bi nam izjemno koristilo. Za dušo, za poželenje in usklajeno sobivanje.
Zdi se mi, da smo v našem, zahodnem svetu prišli do posebnega paradoksa. Emancipacijo ženske uveljavljajo prek meje razumnega. Ženske želijo biti v vseh pogledih enake moškim,tudi pri najbolj banalnih stvareh. Če jo povabiš na kavo, bo zahtevala plačilo svoje, da ne bi imela občutka sponzoriranke, če pa bo moški pri tem pokazal kanček vljudnosti in vztrajal pri plačilu, mu bo blebetala o nekih principih, ki v resnici nimajo nobene zveze. Te zgrešene emancipiranke naredijo več škode, kot bi bilo to zaželjeno. Moškemu vsiljujejo svojo voljo tam, kje je popolnoma brez zveze, prikrajšajo samo sebe za morebitno pohvalo, tisto, kar pa je najbolj zaskrbljujoče pa je, da dajo svoj delež k razvoju moške cagavosti. O dvorjenju zgrešeni emancipiranki sploh ne bom namenjala pretirano besed, ker sama prevzema vajeti v svoje roke, potem pa se čudi, zakaj jo moški pobriše. Moški ne marajo biti plen (še kako resnično). Oni so plenilci. Vedno so bili in vedno bodo. Kako smo le lahko zajadrali tako daleč, da je danes zgrešena emancipiranka pogost pojav, ki daje svetu na znanje, da nosi hlače na vseh področjih življenja? Tudi prava emancipiranka jih nosi vendar to izvede na tako sofisticiran način, da na nekaterih področjih njena vloga ni ne vidna in ne opazna. Prav posebej poudarja, kje njen moški blesti. Zgrešeba emancipiranka se pohvali, da je sposobna izvajati preprosta hišna opravila, še huje je takrat, ko se pohvali, da jih opravi bolje kot njen moški, prava emancipiranka pa raje zatrepeta z očmi in pusti da moški opravi ta dela zanjo. Mal sem povzel zapis ženske. Upam da bo moderator to spustil čez.

Pa da še zaključim. Ja mlad sem še, nočem pametovat, samo povem svoje mnenje. Moški osvajamo, ženske zapeljujete tako bi po mojem moralo bit. Ko se človek malo pogovarja s svojimi frendi, jih čedalje več izpostavlja ta problem. Jst razumem o čem govorijo, mogoče boste tudi nekatere ženske in dekleta. pa lep pozdrav

Puma, se strinjam s tabo!

Krivokljun, preden Pumo “kritiziraš”, raje razmisli, kaj bi ti kasneje s takšnim tipom, ki bi ga morala ti osvajati in ne on tebe.[/quote]

Pa saj flirtanje poteka dvosmerno! Če sem prva opazla zanimivega tipčka in ga malo “lepše” pogledala, so what? Če se je odzval, še ne pomeni, da sem jaz leader, on se pa samo šlepa! V končni fazi je res vseeno, kdo je koga prvi zapazil. Igra osvajanja in dvorjenja poteka še nekaj časa in prvi exe contact je šele začetek, uvod.

Mene je prej strah takšnih tradicionalističnih tipov, kot je puma, ki trdi, da so moški lovci, ženska pa plen. To žensko avtomatično postavi v pasivni položaj. A ne stremimo vsi po enakopravnosti v vezi? Osebnost pa itak spoznavaš preko druženja, ne prebereš vsega o človeku zgolj iz spogledovanja.

Poleg vsega pa ta izjava nima korenin samo v flirtanju, ampak še povsod drugod. Čim se bo ženska drugače obnašala kot je “pričakovano”, jo bo njen moški označil za agresivnico, čuadkinjo, nežensko, celo nepokorno, potem pa res nismo več daleč od tistega, kar sem napisala.

@Marko
: tudi podrazno se ne strinjam s tem, da če začne osvajat ženska, da išče feminilne tipe. Jaz jih nikoli nisem in nikoli ne bom. Mi je pa všeč širina duha, svobodnost izražanja plus to, da se tip ne počuti takoj ogroženega, če ni bil on “prvi”.

Enakopravni že, ne pa enaki.
In sploh nima veze kdo je bil “prvi”, gre za način kako kdo pristopi k stvari. Tu pa res ne moremo bit enaki…

Napisala sem enakopraven, ne enak. Enaki nismo že zato, ker sta si tud enojajčna dvojčka toliko različna (razen po videzu), da ju ne moreš lih zamenjat.

Si že slišal za tisti Vsi različni, vsi enakopravni?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close