osvajanje
No, zdaj si v prednosti pred ostalimi ženskami, ker so ti dosegljivi oboji, saj poznaš neke približne razloge, zakaj nekdo osvaja tako, drugi pa bolj “leseno”. Kar pomeni, da nisi ti vzrok za leseno osvajanje (kot misli večina žensk in se zaradi tega potem ustrašijo, da so one same krive), ampak je kriva njihova “razgledanost”. Na koncu je itak pomembno, kako se ob nekom počutiš in ne na kak način te je osvajal. 😉
No, zdaj si v prednosti pred ostalimi ženskami, ker so ti dosegljivi oboji, saj poznaš neke približne razloge, zakaj nekdo osvaja tako, drugi pa bolj “leseno”. Kar pomeni, da nisi ti vzrok za leseno osvajanje (kot misli večina žensk in se zaradi tega potem ustrašijo, da so one same krive), ampak je kriva njihova “razgledanost”. Na koncu je itak pomembno, kako se ob nekom počutiš in ne na kak način te je osvajal. ;)[/quote]
Se strinjam, Marko. Saj včasih zna biti tudi štorasto osvajanje simpatično. :)))
Bočno parkiranje mi nikoli ni delalo težav, tudi na izpitu je šlo sprva.:)
Kar se pa osvajanja tiče… na tem področju sem bolj “staromodna”; jaz se vedno pustim osvajati in včasih tudi osvojiti.:)[/quote]
S krilom pa mahaš, kot z zastavo v vetru, da te opazijo? Ali kako signaliziraš, na katerem odcepu morajo moški zaviti, tako da verjetno prižgeš vse štiri blinkerje? 😀
Bočno parkiranje mi nikoli ni delalo težav, tudi na izpitu je šlo sprva.:)
Kar se pa osvajanja tiče… na tem področju sem bolj “staromodna”; jaz se vedno pustim osvajati in včasih tudi osvojiti.:)[/quote]
S krilom pa mahaš, kot z zastavo v vetru, da te opazijo? Ali kako signaliziraš, na katerem odcepu morajo moški zaviti, tako da verjetno prižgeš vse štiri blinkerje? :D[/quote]
matjaži, ni trebam jaz nič mahat s krilom ali na kak drug način pošiljat signale, da bi me opazili…. danes imamo ženske bolj “prikrite – prefinjene” načine, kako moškemu dat vedet, da naj osvaja… če pa ne razume, pol je pa itak bimbo in je sploh škoda, da bi se kaj trudil :)))))))))
S krilom pa mahaš, kot z zastavo v vetru, da te opazijo? Ali kako signaliziraš, na katerem odcepu morajo moški zaviti, tako da verjetno prižgeš vse štiri blinkerje? :D[/quote]
matjaži, ni trebam jaz nič mahat s krilom ali na kak drug način pošiljat signale, da bi me opazili…. danes imamo ženske bolj “prikrite – prefinjene” načine, kako moškemu dat vedet, da naj osvaja… če pa ne razume, pol je pa itak bimbo in je sploh škoda, da bi se kaj trudil :)))))))))[/quote]
Uuuuu, Bibita, ti si pa od sile….pa še prav imaš! :))) Žal je ponavadi tako, da tisti moški, ki te zanima, ne šteka teh prefinjenih metod. :)))
Antilopca, ne bodi no tako črnogleda, če ne šteka teh prefinjenih metod, potem že ni “pravi” 🙂 tako si rečeš in greš svojo pot dalje…. potem pa ti pot nenadoma prekriža tisti, ki šteka…. si lahko misliš? :))))[/quote]
Jap, bom morala kar tvojo življenjsko filozofijo prevzet. :))[/quote]
Vidiš, to je pa POZITIVIZEM, to bi spadalo v ono drugo temo 🙂
Si tako grda?[/quote]
Krivokljunčica, kolikor sem zadevo razumela, je puma moški. On se drži pravil o tradicionalnem osvajanju in mu dam kar prav. Sem pa malo jezna nanj, ker mi je “sunil” uporabniški nick. Tudi jaz sem najprej želela biti “puma”. :)))[/quote]
Samo potem si najbrž videla, da to ni ravno tradicionalno :))
Krivokljunčica, kolikor sem zadevo razumela, je puma moški. On se drži pravil o tradicionalnem osvajanju in mu dam kar prav. Sem pa malo jezna nanj, ker mi je “sunil” uporabniški nick. Tudi jaz sem najprej želela biti “puma”. :)))[/quote]
Samo potem si najbrž videla, da to ni ravno tradicionalno :))[/quote]
Ja, Snoopard me je podučil, da sem sama sebe sicer prepričala v to, da sem tradicionalna ženska, ampak da nekatera moja ravnanja kažejo na netradicionalnost. :))
Ja, Snoopard me je podučil, da sem sama sebe sicer prepričala v to, da sem tradicionalna ženska, ampak da nekatera moja ravnanja kažejo na netradicionalnost. :))[/quote]
Nekatera tvoja dejanja kažejo na razcepljeno osebnost :))[/quote]
Snoopard, hvala za kompliment. Če ti ni všeč moja osebnost, lahko mirno preučuješ kako drugo žensko.
Si tako grda?[/quote]
Krivokljunčica, kolikor sem zadevo razumela, je puma moški.[/quote]
No, če je moški, pa še toliko manj razumem njegov sram ob pecanju ženske. Ker mu je “odvzela” moškost s tem, ko je “prevzela vodilno vlogo”? lol
Še dobro, da ni prav veliko takšnih ljudi v moji družbi in okolici.
Forum je zaprt za komentiranje.