osvajanje
Osvajamo menda oboji! Ženske bolj prikrito z raznimi taktikami, damo nekomu “oreh”, da “žrtev” sama razbere, da je “zamikana”, takrat bi se naj pričel “žrtvin” lov, ki pa je praviloma bolj direkten in ravno od “lova” je odločilno, če bo kdaj nastalo iz tega kaj več; mislim da veliko “plena” da nekaj na t.i. lov, so pa izjeme oz če bo tip osvajal žensko, ki v njemu ni našla interesa ali neke spolne privlačnosti vsaj, iz takih trudov potem ne nastane nič le slaba volja zaradi nadlegovanja in potrate energije. Navsezadnje je tudi od osebe do osebe odvisno koliko je kdo drzen in podjeten, kaj kdo tvega in česa ne in na kaj kdo “pade”, da “žrtvi” niti približno ni jasno, kdaj se je “zacopala”, le močno čuti da se je 😉
Bi bilo zanimivo najti kakšne izpovedi o najbolj nenavadnih in neobičajnih osvajalskih tehnikah :-))
Vloge so za smetišče preteklosti. Povsem rigidno.[/quote]Rigidno je to da si prepričan, da ni vlog, da ne dopuščaš možnosti, da obstajajo…. ;)[/quote]
Kako bi bila srečna, ko bi me že enkrat nehal naslavljat za moškega, ti multipli nick!!
Očitno slabo poznaš pojem “rigidno”, sploh v povezavi s prepričanji… razbijanje vlog je nekaj, česar v preteklosti ni bilo oz. kadar je bilo, je bilo vzeto za čudaštvo, nenormalnost, ženske (in njihove knjige) so kurili na kuriščih … dejansko so napredek ustvarili ravno tisti, ki so gledali izven obstoječih okvirjev, sam tolk za info.
Rigidno je to da si prepričan, da ni vlog, da ne dopuščaš možnosti, da obstajajo…. ;)[/quote]
Kako bi bila srečna, ko bi me že enkrat nehal naslavljat za moškega, ti multipli nick!!
Očitno slabo poznaš pojem “rigidno”, sploh v povezavi s prepričanji… razbijanje vlog je nekaj, česar v preteklosti ni bilo oz. kadar je bilo, je bilo vzeto za čudaštvo, nenormalnost, ženske (in njihove knjige) so kurili na kuriščih … dejansko so napredek ustvarili ravno tisti, ki so gledali izven obstoječih okvirjev, sam tolk za info.[/quote]Vidiš kako si rigidna? :))
Če ti vloge ne bi bile pomembne bi ti bilo vseeno kako te naslovim… 😉
Knjige so kurili ja, ampak ne samo “ženske knjige”, tudi vse druge, ki niso bile v skladu z njihovo ideologijo, ni to imelo toliko veze s spolom, saj so jih tudi ženske kurile sveto prepričane, da delajo prav.
Spol ni vloga. Ločiš družbeni spol od biološkega? Ločiš osebno izbiro od prisiljene vloge?[/quote]Krivokljun kaj se jeziš?
A ne vidiš da imaš za nik ime v moški slovnični obliki? In če po tvojem to nima veze (te m-ž vloge) potem pač te ne bi smele te stvari tako iritirat …
Če smo v naravi ločeni po spolu menda ima to neko vlogo v naših življenjih, menda ima to nek pomen? Al kako?
Ne razumem te kaj želiš povedat oz zanikat? :/
Želi povedat, da morajo vsi takoj opazit, da se za njenim nickom skriva ženska, kljub temu, da je njeno ime moškega spola in klub temu, da v njenih sporočilih ni nobenega osebnega zaimka, ki bi spol razkril. A ni očitno? 😉
Spol ni vloga. Ločiš družbeni spol od biološkega? Ločiš osebno izbiro od prisiljene vloge?[/quote]Krivokljun kaj se jeziš?
A ne vidiš da imaš za nik ime v moški slovnični obliki? In če po tvojem to nima veze (te m-ž vloge) potem pač te ne bi smele te stvari tako iritirat …
Če smo v naravi ločeni po spolu menda ima to neko vlogo v naših življenjih, menda ima to nek pomen? Al kako?
Ne razumem te kaj želiš povedat oz zanikat? :/[/quote]
Se mi je zdelo, da je rigiden = On_ Kaj pa ti zanikaš s tem? 😉
Na tvoja vprašanja si preberi moja citirana vprašanja in nanje odgovori, saj se moj odgovor skriva v odgovoru na tvoja vprašanja.
Ej, meni je čist seksi, če zna ženska opraviti moško delo oziroma, če ima v sebi nekaj moške “duše”, se pravi, da ni preveč štorasta, da je v njej malo “športne” tekmovalnosti in da ne jamra stalno, ko ji kaj ne gre, ampak se bori. 🙂
Ej, meni je čist seksi, če zna ženska opraviti moško delo oziroma, če ima v sebi nekaj moške “duše”, se pravi, da ni preveč štorasta, da je v njej malo “športne” tekmovalnosti in da ne jamra stalno, ko ji kaj ne gre, ampak se bori. :)[/quote]
Sem srečala več štorastih moških:)). Če pa ženska ne pozna npr. vseh detajlov pri avtomobilu, to še ne pomeni, da ji ne gre:). Ni smiselno osvojiti in biti kos čisto vsem situacijam.
Temu menda ne smem oporekat, tudi če, mi nič ne pomaga, si se že tako odločila in ko se ona enkrat odloči je odločeno… 😀
Lahko bi si odgovore poiskal v tvojih besedilih vedar so si že v enem dnevu tako v nasprotju, da na koncu sem še bolj na začetku kot takrat ko bi začel….. 😉 :)))
Res ne rabite poznat vseh delov, ko bi le znale bočno parkirat, bi bilo ok, ali pa zvozit križišče brez semaforja, ali krožišče z več pasovi……. :))
Drugače pa prostorska percepcija ni vrlina žensk. Ali pa narisat nekaj po spominu nap. kolo-bicikl.
Kliko deklet to zmore?
Poizkusi v kakšni mešani družbi, je zanimivo kaj vse papir prenese v primerjavi z risbami fantov. 😉
Ah, pustite sestavne dele avtomobilov in bočno parkiranje. Tema je o osvajanju. In žal, moram reči, da so nekateri naši fantje štorasti na tem področju. Posledica vsega tega je, da so nekatere ženske zato postale precej direktne in agresivne ter same prevzemajo pobudo glede moških.
Moški pa se vržejo v osvajalski podvig samo takrat, ko so vsaj 99 % sigurni, da jim bo uspelo. Sploh več ne upajo tvegati, niti biti zavrnjeni. Mnogi se sprijaznijo s slabšo izbiro, ker se boljše izbire sploh ne upajo “lotit”.
In še ena zanimivost, opažam, da so tisti moški, ki so nekoliko manj izobraženi veliko bolj pogumni glede osvajanja. Tisti, ki imajo več izobrazbe, se tega lotevajo preveč “znanstveno”. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.