Osvajanje pa tako!? (omahljivec!)
Doslej mi ni bilo treba pri drugih moških nič trenirati in ignorirati, zato sem zdaj malo zmedena in čakam nanj in sprašujem vas, kdaj se tako “ogledovanje terena” neha.
Mi je všeč ta nasvet, se mi zdi še najbolj pošten, čeprav nisem jaz človek, da se bom “metala pod” nekoga, ki me ne zna niti prav pogledati. Se mi zdi, da je osvajanje nekako moška naloga. Mogoče sem pa samo razvajena. 😉
Se ne srečujeva ravno pogosto in od blizu, gleda me s kakih 20 metrov razdalje.
Za odgovor hvala, šlic pa zapri, prosim, ker si na javnem mestu – forumu. 😉
P.S. Se niste ti in ostali nikoli tako obotavljali?
Odvisno od ženske. Če je vredna zapeljevanja in s tem resne veze ali pa je le za gledati. 🙂
Mislim, da v tem primeru ti sama daješ dvoumne znake, ker čakaš, da bo sam stopil v akcijo, namesto, da bi šla do njega. Vendar pa menim, ,da iz tega ne bo nič, ker ti ni dovolj privlačen. Ugaja ti le zato, ker ti s pogledi piha na dušo in krepi tvoj ego, zaradi česar se počutiš bolj samozavestno.
Ni pa nobene kemije, ki je pogoj za resno vezo.
Za odgovor hvala, šlic pa zapri, prosim, ker si na javnem mestu – forumu. 😉
P.S. Se niste ti in ostali nikoli tako obotavljali?[/quote][/quote]
šlic je zapet … sicer se nebi napenjal in bi kaj ven pogledalo ☺
seveda sem se kdaj obotavljal … običajno, ko sem s kakšno že kaj motovilil — nova “kandidatka” pa ni izkazovala zadosti močnih argumentov za “preskok”
ali pa
je bila “mrha” zaradi katere so se mi sline cedile — pa se nisem počutil zadosti močnega, da bi jo lahko “rihtal” ☺ jep ste tudi takšne, ki že na zunaj zgledate, da mora biti tip “bager”, da vas obdeluje — ne pa npr. spodoben “terenec”
Odvisno od ženske. Če je vredna zapeljevanja in s tem resne veze ali pa je le za gledati. 🙂
Mislim, da v tem primeru ti sama daješ dvoumne znake, ker čakaš, da bo sam stopil v akcijo, namesto, da bi šla do njega. Vendar pa menim, ,da iz tega ne bo nič, ker ti ni dovolj privlačen. Ugaja ti le zato, ker ti s pogledi piha na dušo in krepi tvoj ego, zaradi česar se počutiš bolj samozavestno.
Ni pa nobene kemije, ki je pogoj za resno vezo.[/quote]
Se strinjam z Robijem. Všeč ti je, da te še kdo pogleda (saj je meni tudi), ampak če ni kemije, je boljše nehati. Za tvoje in njegovo dobro.
Ni pa nobene kemije, ki je pogoj za resno vezo.[/quote]
Se strinjam z Robijem. Všeč ti je, da te še kdo pogleda (saj je meni tudi), ampak če ni kemije, je boljše nehati. Za tvoje in njegovo dobro.[/quote]
Po čem se pa ve, da ni obojestranske kemije?
Ni čudno, da je tolk slovenskih zakonov tako dolgočasno sranje, če se pa začnejo tako, da ona njega nekje “pobere”. Če tip kaže zanimanje, a nima jajc speljat osvajalskega protokola, potem si ženska s takim nima kaj početi. To pomeni, da je omahljivec. Njegova neodločnost ji bo šla dolgoročno samo še bolj na živce, bo pa v njej na nek način sadistično uživala, saj bo ona nosila hlače pri hiši, on bo pa večno tepec nesposobni. To je praktično slovenska klasika parčkanja. Tip bi nekaj, pa ne upa. Ona njega pobere, on je srečen, ker se končno ena “zanima” zanj.
Jebeš tako parčkanje, kjer ona njega pobere. Vse srečne veze, ki jih poznam, so take, kjer je moški odločen in je on njo pobral, ker si jo je želel.
No ja, mogoče pa res izjeme potrjujejo pravilo
Se strinjam z Robijem. Všeč ti je, da te še kdo pogleda (saj je meni tudi), ampak če ni kemije, je boljše nehati. Za tvoje in njegovo dobro.[/quote]
Po čem se pa ve, da ni obojestranske kemije?[/quote]
Avtorica piše, da ji to spogledovanje laska, ni pa ji moški nič posebnega
Prav tako menim, če bi on imel resne namene, ne bi umikal pogleda.
In zdaj naj torej jaz rešujem/učim plavati neplavalca?
Kar lahko storim jaz, lahko tudi on oziroma je to po vseh tradicionalnih pravilih njegovo delo, ali ne?
Prav toliko ima do mene (zaradi nenapisanih družbenih pravil ali genetike ali ženske narave še veliko manj), kot jaz do njega!
Res postaja čedalje bolj krasno. ;(
Doslej še nisem imela opravka s “hipnotizerji v hrbet”.
Se bom še zacopala, ker toliko razmišljam o tem. 😉
Hvala, Spider, za ostro razmišljanje in odkrito besedo.
Pojma nimaš, kako se bojim, da imaš prav. :([/quote]
Če vsaj eden ni odločen, potem tako sploh ne vesta, če sta v zvezi ali ne. :))
Hvala. 🙂 Moram drugič bolje brati. 😉
Hvala za tole humorno poglobitev v moško psiho. Se mi zdi precej verjetna. Kakšen pa je izgled “bageristk” – misliš dekleta z naslovnic? Ali drzna, neustrašna dekleta?
Si se zavestno ali podzavestno bal, da si bo (pre)hitro našla drugega, če je bila mnogim všečna?
To se tudi jaz sprašujem.
Da bo mera polna, najdem potem še takšenle članek:
http://www.zurnal24.si/moski-so-postali-zelo-bojazljivi-clanek-183248
Pa kam gre ta svet? Je to emancipacija? So to njene posledice?
Dobro, dovolj za danes od mene. Lepo se imejte. 🙂
Vse skupaj je menda še hujše … prof. Boštjan M Zupančič (EU sodnik, filozov …) pravi, da nas je moške “uničil” DDT (strup proti škodljivcem posevkov) in podobna kemija v hrani.
Če prosto povzamem: da prehrambena kemija v moških “ubija” njihovo (pozitivno) agresijo, napadalnost, potrebo po razmnoževanju … zaradi umankanja te moškosti pa ženskam ostaja del “bojnega polja” prost in lahko razvijajo veščine za prevzemanje prostega polja (seveda tudi zaradi razpoložljive zaščite pred nosečnostjo).
Na portalih tipa ona-on se zbira specifična populacija. Ljudje,, ki it takih ali drugačnih razlogov niso vešči iskanja partnerja v živo, ali nimajo časa za to. Plus večni avanturisti, ki pod krinko iskanja partnerstva iščejo vedno nove žrtve.
Emancipacija je super stvar, je pa njen stranski produkt, da smo vedno bolj emancipirani tudi moški. Ženske ste zdaj v zagati. Bile bi emancipirane, po drugi strani bi pa še vedno rade, da bi moški prišli do vas in vas odvedli v klasičen zakonski stan. To bo vedno manj združljivo, saj je vedno več moških, ki potrebe do veze sploh ne čutijo.
Tisti, ki bi imel vezo, ne upa.
Tisti, ki upa, noče veze.
Zakaj bi moški, ki lahko seksa z več ženskami, za vezo pa niti ni zainteresiran, sploh oblegal ženske?
To je zdaj v nasprotju s tem, kar sem pisal v svojem prejšnjem prispevku. Namreč, da mora moški priti do ženske, da imata dobro vezo, ne obratno. Seveda, ampak sej dobrih vez je bilo v bistvu vedno malo.
Razlika je samo v tem, da so se včasih parčkali skoraj vsi, ker: si sicer bil čuden, je bilo družbeno edino normalno itd itd..
Odločni moški so prvi izbrali, potem so žensko jasno na skrivaj varali, ostanke žensk so pobrali nesamozavestneži, za vsako rit je rasla srajca, ker se je praktično vsak poparčkal.
Tega ni več, dolgotrajno samskih ljudi bo vedno več, eni moški ne bodo čutili potrebe sploh, tisti, ki bodo čutili potrebo, ne bodo upali itd itd..
Na portalih tipa ona-on se zbira specifična populacija. Ljudje,, ki it takih ali drugačnih razlogov niso vešči iskanja partnerja v živo, ali nimajo časa za to. Plus večni avanturisti, ki pod krinko iskanja partnerstva iščejo vedno nove žrtve.
Emancipacija je super stvar, je pa njen stranski produkt, da smo vedno bolj emancipirani tudi moški. Ženske ste zdaj v zagati. Bile bi emancipirane, po drugi strani bi pa še vedno rade, da bi moški prišli do vas in vas odvedli v klasičen zakonski stan. To bo vedno manj združljivo, saj je vedno več moških, ki potrebe do veze sploh ne čutijo.
Tisti, ki bi imel vezo, ne upa.
Tisti, ki upa, noče veze.
Zakaj bi moški, ki lahko seksa z več ženskami, za vezo pa niti ni zainteresiran, sploh oblegal ženske?
To je zdaj v nasprotju s tem, kar sem pisal v svojem prejšnjem prispevku. Namreč, da mora moški priti do ženske, da imata dobro vezo, ne obratno. Seveda, ampak sej dobrih vez je bilo v bistvu vedno malo.
Razlika je samo v tem, da so se včasih parčkali skoraj vsi, ker: si sicer bil čuden, je bilo družbeno edino normalno itd itd..
Odločni moški so prvi izbrali, potem so žensko jasno na skrivaj varali, ostanke žensk so pobrali nesamozavestneži, za vsako rit je rasla srajca, ker se je praktično vsak poparčkal.
Tega ni več, dolgotrajno samskih ljudi bo vedno več, eni moški ne bodo čutili potrebe sploh, tisti, ki bodo čutili potrebo, ne bodo upali itd itd..[/quote]
Moje izkušnje s portala Ona-on so drugačne. Res je, da sem v srednjih letih in da tudi spoznavam moške teh let, a pri večini ne gre zato, da v živo ne bi mogli koga spoznati, ampak predvsem za pomanjkanje časa in iskanje nekoga, ki bo res ustrezal pričakovanjem. To zadnje se zdi meni problem.
To so ljudje, ki imajo za sabo zakonski polom ali neuspešno zvezo in hočejo v novi zvezi vse. Išče se to, kar ne obstaja.
Tisti, ki nimajo časa se nebodo niti spomnli, da bi si nrdili profil na kšnm takem portalu. Tako, da to lih nemore bit nek izgovor. Problem je ker je vedno več folka, ki nima jajc tega počet v živo, ali pa so preprosto preleni, da bi se česa podobnega lotili. No zraven lahko prištejemo še tiste, ki to počnejo na skrivaj pred svojimi partnerji.
V vsakem primeru pa zelo bolana zadeva, ki je ne podpiram.
hja … moderatorji so pač biriči, ki nas držijo znotraj ograje “spodobnega” ☺
Konec koncev tukaj gostujemo in se igramo igrico po njihovih “pravilih”.
verjami, da tudi moderatorjem ni “lahko” odločati se kaj je še spodobno in kaj že žaljivo. Mi si lahko privoščimo veliko površnosti, preberemo samo kar se nam zdi vredno brati … oni pa so nekako določeni od lastnikov portala, da pazijo na red in mir. Pa, kolikor vem počnejo to voluntersko.
Včasih so bili v osnovni šoli to “reditelji” ☺
hja … moderatorji so pač biriči, ki nas držijo znotraj ograje “spodobnega” ☺
Konec koncev tukaj gostujemo in se igramo igrico po njihovih “pravilih”.
verjami, da tudi moderatorjem ni “lahko” odločati se kaj je še spodobno in kaj že žaljivo. Mi si lahko privoščimo veliko površnosti, preberemo samo kar se nam zdi vredno brati … oni pa so nekako določeni od lastnikov portala, da pazijo na red in mir. Pa, kolikor vem počnejo to voluntersko.
Včasih so bili v osnovni šoli to “reditelji” ☺[/quote]
Marsikdo pravi, da še preveč dopuščam, ker ne reagiram na komentarje, ki se ne tičejo teme…
Ne morem pa dopuščati raznih žaljivih oznak ali komentarjev, ki nimajo drugega namena kot žaljenje.
Mislim, da je vsem nam v interesu, da se komunikacija odvija na nekem spodobnem nivoju.
In res je vse volontersko.
Forum je zaprt za komentiranje.