Osvajalke
Tebi ni dovolj, da te gledajo, ti bi rad da se ti še mečejo pod noge?…..
Ma dej nehaj si domišljat nekaj, ker si en razvajen mamin sine…. samo taki tako razmišljajo…. :(([/quote]
Hja, v bistvu so se mi tudi pod noge metale nekatere od posameznic in take so mi šle na živce. Ena moja soseda, sestra od najboljšega prijatelja se je dobesedno valjala pred mano, … A ni to prizadeto?[/quote]Prizadet si ti, ker jo nisi pobral in se sedaj celo zmrduješ/norčuješ nad njo…. bedno :/Samo mamini sinčki si privoščijo kaj takega in jim ni mar za občutke drugih…… ker so sami preveč pomembni, da bi se z težavami drugih ukvarjali…… 🙁
Daj fantič odrasti že
Jah ne vem, če je domišljav in ima to motnjo, saj sam pravi, da jih je od teh, ki so ga “gledale”, jih je nekaj osrečil, kot kaže pa mu gredo na živce “preostale”, ki ga nadlegujejo s tem.
Torej sumim, da uživa ob pogledih lepotic, tistih z malo nižjim nivojem pa mu predstavljajo breme.
Torej, če potegnem črto, je on sam bolj razumljiv, kot nekateri posamezniki tukaj, ki imajo neke izpade.
Lp Sandi888
Ehmm, obsojal te ne bom, lahko pa ti povem, da običajno sovražimo pri drugih tisto, kar smo sami na nek način (pa še nismo spoznali). Če torej sovražiš narcise, niti približno ne pomeni, da nimaš teh “nagnjenj”, kakor tudi ni nujno, da jih imaš. 🙂
Ehmm, obsojal te ne bom, lahko pa ti povem, da običajno sovražimo pri drugih tisto, kar smo sami na nek način (pa še nismo spoznali). Če torej sovražiš narcise, niti približno ne pomeni, da nimaš teh “nagnjenj”, kakor tudi ni nujno, da jih imaš. :)[/quote]
V drugih narcisih prepozna konkurenco, se počuti ogroženega, zato mu gredo na jetra.
Hmnja…. bi pripomnila kakšno pikro, ampak bom pridna punca in ne bom nikomur kvarila večera :)[/quote]
Zakaj kvarila, svojemu lahko polepšaš večer, če vložiš to forumsko jezo raje kam drugam. :))
Potem bi jo pa malo uščipnil za rito in zavpil, naj se umakne s proge, da je ne povoziš! 😀
Moški, ki je ogrožen pred ženskami? :))) Ne vem, kje je tu problem? Imaš rad punce?
Ehmm, obsojal te ne bom, lahko pa ti povem, da običajno sovražimo pri drugih tisto, kar smo sami na nek način (pa še nismo spoznali). Če torej sovražiš narcise, niti približno ne pomeni, da nimaš teh “nagnjenj”, kakor tudi ni nujno, da jih imaš. :)[/quote]
V drugih narcisih prepozna konkurenco, se počuti ogroženega, zato mu gredo na jetra.[/quote]
Ti pa dobr obvladaš tržne zakonitosti. To je kompliment, da nau nesporazumov :))
V drugih narcisih prepozna konkurenco, se počuti ogroženega, zato mu gredo na jetra.[/quote]
Ne, sploh ni nujno, da vidi v njih konkurenco.
Ali spet špilaš hipoteze? Hahah …
Kako konkurenco neki. Pridem z wc-ja in vidim tipčke, ki se kot babe v špegu gledajo, jaaaaaoooo hahah … Ta moderni svet je res pederajsast. Jaz se lahko zavedam, da sem si kolikortoliko všeč ampak, da bi se gledal skos po špeglih pa petelinču naokoli pa ni šans … Hja so bolj tisti pedri z brki, kanotjero in kosmatim oprsjem bolj možati in bi si zaslužili punco, kot pa heteroseksualci in se kot nsarciseki in preklice odpravljajo osvajat pupe. Ma dobro, zaradi mene lahko, imam pa pravico, da mi gredo na jetra? V bistvu so mi hecni pobje ni kaj.
Ne, ne bojim se konkurence, … Ker sem unikat.
Pa, da mi ne bo kdo spet polagal v usta, da sem peder al kaj jaz vem kaj zato, ker sem zgoraj omenil mustače in to … malo sem se pošalil. Sicer pa kdo pravi, da nisem imel še ženske od teh, ki so mi bile pač všeč? A vam ne bi bilo nadležno, da se tipi valijo po vas in skos utrujajo, če bi šle z njim?
Ala, se beremo še kaj jutri, zajebantje! Ln.
Ali spet špilaš hipoteze? Hahah …
Kako konkurenco neki. Pridem z wc-ja in vidim tipčke, ki se kot babe v špegu gledajo, jaaaaaoooo hahah … Ta moderni svet je res pederajsast. Jaz se lahko zavedam, da sem si kolikortoliko všeč ampak, da bi se gledal skos po špeglih pa petelinču naokoli pa ni šans … Hja so bolj tisti pedri z brki, kanotjero in kosmatim oprsjem bolj možati in bi si zaslužili punco, kot pa heteroseksualci in se kot nsarciseki in preklice odpravljajo osvajat pupe. Ma dobro, zaradi mene lahko, imam pa pravico, da mi gredo na jetra? V bistvu so mi hecni pobje ni kaj.
Ne, ne bojim se konkurence, … Ker sem unikat.[/quote]
Špilam hipoteze? Reci temu kakorkoli želiš, iz tvojega izražanja je razumeti, da si dokaj nezrela oseba, še otročja. Vkolikor ne bi imel več te lastnosti se sploh ne bi s temi vzroki zaradi česar si odprl temo ukvarjal. Think about it.
Izražanje izražanje izražanje. Kaj ste tukaj zategnjeni k elastike al kaj.
Saj tudi Einstein pa podobni inteligentneži so ga srali, pa se je po izražanju dalo razbirat ali so vredni zrelosti?
Ti si pač ena od povprečnih dolgočasnih žensk, ki jih dnevno videvamo na ulicah ali po nekih klasičnih merilih obnašanja in socializiranja sodobne družbe. Ampak to ni tista zanimiva klasika, pač pa povprečna, zatežena, ledena, ravna kot deska, navadna klasika.
Think about it.
Raje ti sebe vprašaj in pomisli, zakaj si taka, ker dobesedno cele dneve preživljaš na tem forumu in se samo s tem ukvarjaš, to je razvidno iz prispevkov.
Zmedena_samica in potem še neka utopična fotka, za iluzijo.
Ej meni si prav všeč.. ups..ups…bom nehala…podoben si mojemu bratu. On je tudi prav kjut, večina punc se takoj zagleda vanj, takoj bi lahko bil skoraj z vsako, pa se verjetno ravno zaradi tega ne zaljubi v nobeno… štel ima kot michelangelov david, baby face, igriv nasmešek… zna se delati neumnega, pametnega pa še bolj… ima ogromno prijatljic, fb kontaktov in v telefonskem imeniku. Zdaj počasi opušča ta konjiček in se počasi počasi zresnjuje…večkrat pomislim, kako bi mi bilo dolgčas brez tega “otroka”, ki me včasih zavede, da mu delam brezglave usluge…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] hahaha…za crknit smešno,
Sem imela enega podobnega prijateljskega patrona, ki je tudi in povsod vedno “razlagal”, kako ga vse opazujejo, se mu nasmihajo, si ga želijo..itd…potem pa sem 1x šla z njim ven in ugotovila, da ga res gledajo, ampak ne zato, ker je tako blazno simpatičen, ampak, ker je bil večini punc antipatičen…(mi je par kolegic glasno namignilo…od kje poznam tako anti tipa…..pogledala pa ga je res vsaka…
Tako da…skoraj ne verjamem, da je ta “naš” Sandokan, tak lomilec ženskih src… če že, potem.bolj in izključno v njegovi glavi.:-))))
Ampak vseeno je boljše, da si domišlja, da ga opazujejo zato, ker jim je všeč, kot pa da si domišlja, da ga opazujejo, ker jim je antipatičen. Sicer pa nas realno življenje vedno postavlja na realna tla.
Forum je zaprt za komentiranje.