Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osvajalke

Osvajalke

Imam en hecen problem. Vedno, ko sem kje zunaj z družbo, me punce prisrčno gledajo ali se spogledujejo z menoj in se jim vidi, da sem jim všeč. To se mi dogaja že od same osnovne šole. Ko sem bil v 8. razredu se je kar polovica punc, ki je hodila v 7. razred, lepila za mano in me osvajala. Nikoli se nisem imel za vrhunskega lepotca, ampak ok malce nadpovprečnega, če sem iskren(vsaj tako sem slišal od znancev). Zdaj imam 25 let in zadeva je enaka. To postaja že malce nadležno. Saj ne, da sem impotenten(hehe), sem že marsikatero “osrečil”, pa vendar je to stalno “osvajanje” postalo skoraj neznosno in ne vem več kaj naj si mislim o vsem tem skupaj! Sem bolj romantičen spontan tip človeka, včasih bolj sramežljiv.
Ima kdo tudi tako izkušnjo in kako na to odreagira?

Ne paše ti, da te ženske osvajajo. Si gej? Imaš se za tisto kar slišiš od znancev…pa kaj je to – otroški vrtec ali kaj? Daj vse skupaj na “ignore” ali pa si omisli punco, da vsem tistim “nadlogam” pokažeš, da je “štacuna” zaprta 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ma ti men malo čudno deluješ. Ampak ok. važno, da si marsikatero osrečil, veš kako je tistim, ki morjo samo eno osrečit pa še to, če jim rata seveda.

To sem tudi jaz pomislil 🙂 Tukaj se po dolgem času najde nekdo, ki se punce lepijo nanj, a koliko je takih ki so lahko srečni, če jim uspe sploh osvojiti kakšno punco ter priti dlje od pogovarjanja.

Morda je problem, ker si sramežljiv.
Sam se znajdem kdaj v situaciji, ko vidim da se katera zanima zame, ki je tudi meni všeč, samo ne naredim prvega koraka, ko pa ona pristopi, pa dobim občutek, da mi je vse odpovedalo (mišljenje, sproščen govor,..) , tako da postanem neroden. To sicer ni isto, kot pri tebi. Je pa en primer nerodne situacije.

Ne gre za vprašanje, kako izgledaš. Gre zgolj za vprašanje, kakšne signale oddajaš. In oddajaš očitno take, da ustvarjaš pri vseh teh ženskah neke utvare/pričakovanja/iluzije.

enkrat sem poznala enega tipa, ki se je pogovarjal z vsemi na takšen način, da si imel občutek, da si center njegovega sveta. Vse ženske so se seveda lepile nanj, on pa seveda ni namerno osvajal nobene…

A moral bi oddajati “drugo energijo” in biti nekdo drug, samo on ne?
Če ste ženske “trape”, ni moški kriv. :))
Da vam nekdo reče par prijaznih besed, pa že to imate za dvorjenje, ne vem.

SIcer pa ne razumem, zakaj je to tako moteče. Saj si distanco sam nastaviš, razen če ga posili kakšna. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hmnja…. bi pripomnila kakšno pikro, ampak bom pridna punca in ne bom nikomur kvarila večera 🙂

Ma nisn gej heh. Pa ne da mi ne paše, to je tko kot bi rad pojedel dobro kosilo, potem pa ti natrpajo mizo polno dobrot, da ti gre na bruhanje.
Danes sn šu malo vn na sprehod, pa je že ena gledala tak, ko je mimo nekaj nesla v smeti. Je bla kar mlada pa zlo lušna … me je kar trikrat pogledala, oz. sva se spogledala, da mi je že blo nerodno … Dobro, da ko sn se obrnu, sm vidu da se igra s hčerko pa je imela atija zraven. Jaz pač vidim, kdaj me ženska gleda, ker sm ji videt zanimiv. Sej ne, da se mi vidi, da sem sramežljiv, ampak to uspešno “skrivam”. Kaj pa vem, dobro zdaj nimam punce, ker sem preveč perfekcionistično usmerjen in imam nek stalni občutek, da si nisem nikoli dovolj všeč. Osebno mi je ogromno tip žensk všeč, vendar sam pri sebi na nek način čakam, da me zadane neka res zanimiva, ki me bo zelo privlačila in jaz njo.
Res pa je, da se bolj počasi odpiram in se ne šopirim na prvi moment. Zelo mi grejo na živce taki ljudje, moški, ko vidim, da se zelo silijo v neko žensko in vstrajajo do onemoglosti, da jo osvoji. Čeprav se vidi, da se mu punca upira. Jaz ne morem prenašati česa takega in bog ne daj, da bi bil jaz tak, to mi daje občutek, da mučim drugo osebo.
Celo enkrat je neka kolegica od moje sestre nekaj ogovarjala mojo sestro, če bi mi dala sexat, to sem kasneje izvedel od prijateljev. Ona pa je 4 leta starejša.

Ampak tega pač ne bom nikoli razumel, da sem kdaj privabljal poglede zelo lepih žensk na šoli in drugje, nikoli si pa nisem znal razlagat, ali imam res tako zanimive poteze? Jaz osebno sem vedno mislil in še mislim, da so kateri drugi moški lepši od mene in ne dvomim v to. Ali sem se samega sebe že toliko naveličal, da se ne znam več razbrat … Pa ne me obsojat, da sem narcis, ker mi gredo na jetra narcisi. Vedno sem želel in se držim biti bolj moški, kot neki feministične narave. Sicer pa sem zelo zelo raznolik. Enkrat tak, drugič bolj nežen, drugič grob, ljubezniv, bahaški, resen, … vse mogoče, ker če ne bi se dolgočasil samega sebe …
Saj dejansko nimam nič proti temu, da sem puncam všeč ampak včasih me to celo preveč daje v pozornost in bi najraje postal nekdo, ki ni zanimiv in povprečen. Ne maram pretirane pozornosti in, da me potem vsi nekaj gledajo, itd.
Znam biti zelo odprt ampak v zasebnem okolju, ker nisem nastopač oz. znam biti to, le nerad se dvigam in razkazujem.

Kako punce in moški gledate to pri sebi in kako to vidite pri drugih?

Mogoče si pa žensko pecanje samo domišljaš. Kot je napisal matjazko, ni vsaka prijaznost in vsak pogled že dvorjenje.

In tud to je res, da si vsak nastavi distanco. Napisal si da sta se 3x spogledala. Če se tudi ti sam ne bi ozrl, se ne bi mogla, kajne? Zakaj sodeluješ v tej igri, pa veš le ti.

Poznal sem enega takega, ki je bil večini deklet všeč. Enkrat sem bil zraven, ko ga je družba štirih punc (takih res všečnih 😉 katerim so cel večer fantje plačevali pijačo, povabila k mizi in jim je pomagal pit tiste pijačke….
Kmalu je eno pospremil “domov” na njeno pobudo…. in tip je “zmrznil”. Kaj se je točno takrat dogajalo ne vem samo po tistem ni bil več tako oboževan, klub svojemu videzu…. :/
Kje in s kom je sedaj pristal raje ne bi pisal.

Ne rabiš bit tako samovšečen in ne domišljaj si, da si nekaj posebnega če te katera več pogleda, kot pa tvojega prijatelja, če pa drugače ne veš kaj bi sam s sabo in si ves izgubljen. Rabi občutke oboževanosti ? 😉 Kdo že to rabi? :)))

Ničesar si ne domišljam, to sem dobil potrjeno od kolegov in tudi od tistih, ki sem jih “osrečil”, da sem jim zelo všeč, nobena mi ni nikoli povedala zakaj in kako. Kot bi bile zelo sramežljive, kolegov pa to ne sprašujem.
Tisto, da sem jo pogledal 3x zato, ker mi je bila všeč, jaz tudi njej. To se da takoj razbrat, ne mislit, da sem za luno, tako kot ti to počneš po forumih, ko želiš vsakemu sfilozofirat nesmisle in spodbijat neka dejstva.
Pač sodelujem pri igri pogledov, ker rad opazujem to, ker me “zabava”(priznam), sem pač tak tip, ki rad opazuje konkretna dejanja okolice. Ne pomeni pa, da si želim tega v bližino, … In to sem pač dal samo en primer, … Ampak me zabava do neke mere, ne pa, da me nadlegujejo s tem, ker vsako pač ne iščem … Tudi, če je zelo lepa, ni pa to tisto, da bi bila zanimiva.

@On_

Lej jaz nisem nikjer zmrznil, se kar dobro držim, prej zmrznejo babe zraven mene. Mogoče je pa to problem, da me skos sam gledajo, ne upajo mi pa priti blizu, ker se same česa bonijo hah. Me pa vseeno moti po svoje ja.

Opa, Sandokan, pa ne da gremo na osebno raven? 🙂 A si tud v reali tak, d ako ti pove kdo kaj česar ne želiš slišat, postaneš napadalen?

No poglej, kar 4 odgovore si si kar sam nanizal na svoje vprašanje. Fajn. Tema se lahko zaklene in gre na smetišče 🙂 Torej, če nočeš pogledov, potem ne flirtaj.

Opa, Sandokan, pa ne da gremo na osebno raven? 🙂 A si tud v reali tak, d ako ti pove kdo kaj česar ne želiš slišat, postaneš napadalen?

No poglej, kar 4 odgovore si si kar sam nanizal na svoje vprašanje. Fajn. Tema se lahko zaklene in gre na smetišče 🙂 Torej, če nočeš pogledov, potem ne flirtaj.[/quote]

No vidiš, točno to je tisto, kar ti počneš, sam sebi si domišljaš neke “osebne ravni” in ustvarjaš “napadalnost”. Tukaj se te lahko dosti razbira v skoraj vsaki temi in si poln samega sebe in izbiraš iz konteksta tisto kar ti paše, ostalo pa izbrišeš, ke nočeš videti ne slišati, ker ti je tako lažje in tudi enostavneje odgovorit.
Kar priznaj.

In temu se ne reče napadalnost, pač pa: “z ovco po ovčje, z volkom po volčje”

Tebi ni dovolj, da te gledajo, ti bi rad da se ti še mečejo pod noge?…..
Ma dej nehaj si domišljat nekaj, ker si en razvajen mamin sine…. samo taki tako razmišljajo…. :((

To bo pravi nasvet zate:
[youtube]h_l-bdFyuZ0[/youtube]

Če si ga sposoben upoštevat bodo tvoje težave izginile same od sebe…..

Brez zamere, ampak krivoljun te je dobro prebrala. Prvič: pri tebi se pojavljajo obrambne reakcije. Drugič: laska ti in dviguje ego, ko ti punce takole namenjajo pozornost. Še sam si napisal da ti to gode, nočeš pa resne zveze s katero od njih. Če jih je res tako zelo veliko žensk, ki ti namenjajo pozornost, kako to da ti niti ena od njih ni toliko privlačna, da bi si z njo želel česa več?

Pa še to:
Ma dej nehaj si domišljat nekaj, ker si en razvajen mamin sine…. samo taki tako razmišljajo…. :(([/quote]
On_ ima prav. Ženske se spogledujejo s teboj in ti s tem sporočajo, da imaš zeleno luč za pristop. Torej je na tebi da narediš drugi korak (beri: pristopiš k njej). Razen če te ni dovolj v hlačah za kaj takega.

Ma dej nehaj si domišljat nekaj, ker si en razvajen mamin sine…. samo taki tako razmišljajo…. :(([/quote]
Hja, v bistvu so se mi tudi pod noge metale nekatere od posameznic in take so mi šle na živce. Ena moja soseda, sestra od najboljšega prijatelja se je dobesedno valjala pred mano, … A ni to prizadeto?
Mamin sine? Nemogoče. Lahko preveriš osebno zakaj. Tu ne bi o tem več razglabljal.

Sandokan, ti si eno zmedeno bitje, ki hlepi po pozornosti. Saj ne dvomim, da te ljudje ne bi imeli radi, samo ko te berem, mi deluješ zmedeno. Enkrat zagovarjaš nekaj, potem spet ne veš točno in podobno. Še nikoli nisem slišala, da bi se kdo branil prijetnih, nedolžnih vibracij. Ti pa kot bi te obsedel hudič. Zanimivo je to, da trzaš na vse osvajalske tehnike in se greš te igrice. Potem že ni tako strašno. Vprašanje pa je, koliko vsega napisanega je res, koliko pa plod tvoje domišljije, psihe.

Heh, mogoče pa te ne gledajo zgolj zaradi oboževanosti, morda so že to prerasle in si mislijo, kako si pri teh letih še vedno lesen xD

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Saj pravim, berete tisto, kar želite, vam paše in tako se ustvarjajo razne aferice in zgodbice.

Se strinjam, da si retardiran. To ti govorim na osebnem nivoju – kot volk volku.

A zdaj si bomo pa pisali kolikokrat nas kdo pogleda? :)))

PS; Če te nekdo pogleda, tudi če trikrat, je to še daleč od osvajanja. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close