Najdi forum

Ostriž

Danes naj bi ga naredila. Ponavadi ga delam v česnovo-smetanovi omaki z malo belega vina. Imate še kakšen predlog oz. “varianto” ?? Bom zelo vesela vsakega predloga ..oz. …želim nekaj “novega”! 🙂 LP Maja

zelo podobno ga naredim:) torej, ne bo nic novega!? dodam pa ponavadi tudi nekaj drobno narezanih kaper /kapre,olive….naj bi “sle” bolj k morskim stvarem !? /…kolegica pravi,da ga tudi panira!?…no,to je pa malo drugace!:)
saj ves tisto o “zelezni srajci”… lp petra

Zivjo,
pri nas doma vecina prisegana pohanega, jaz pa imam najraje pecenega na olivnem olju, z malo limone, cesna in rozmarina…..
Pohanega normalno spaniram (dvakrat!) – najprej file dobro namazem z limoninim sokom in nato kar fino posolim, potem v moko, nato jajca in dorbtine, in se enkrat v jajca in drobtine…nato pa takoj!! v vroce olje – spaniran zrezek, ali riba nikoli ne sme stat, ker potem ni dober.
Vecinoma si zraven zazelijo mrzlo krompirjevo solato z bucnim oljem (+cebula, gorcica, malo kisa…) in pravijo da je to najboljse kosilo 🙂

LP

Jaz bi tudi nekaj novega. Ponavadi ga poham. Ali mi lahko kakšen stavek več napišeš o omaki.
Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close