ostrigla se bom
Lep pozdrav vsem.
Rada bi povedala, da se bom jutri ostrigla čisto na kratko.
Že enih 15 let imam dolge lase, vse enako dolge, nekje do sredine hrbta. Tako, jutri pa se ostrižem čisto na kratko.
Stara sem 29 let. Ja, imela sem neko operacijo na glavi pa mi zdaj tam rastejo majhni laski, ki štrčijo ven … pa sem se odločila za kratko frizuro.
Itak pa imam lase kar naprej spete v čop ali kito, tako da bistvene razlike ne bo. Pa tudi s športom se precej ukvarjam in dolgi lasje so precej zoprni, sploh poleti.
OK toliko sem hotela povedati. Upam samo, da me frizerka ne bo zafušala.
By-bye
Pižamka pametna odločitev, sej zdej so itak v modi kratki laski:) Sicer pa bojo spet zrasli pa če si boš želela si jih lahko potem spet pustiš im imaš spet dolge.
tudi jaz sem imela dooolgo časa dolge lase, pa sem se zdej pred kratkim ostrigla na kratko, pa veš da mi ni niti malo žal. za šport so pa sploh praktični kratki:)
frizerki pa povej to kar si napisala tukaj. jasno ji povej svoje želje, sicer pa nima kaj zafušat, sam privadit se boš mogla nanje:)
ja pa sporoč ko boš kratkolaska, da te bomo lahk zafrkavali:)))))))))) hecam se… povej pa le če si bila zadovoljna.
Bravo!!!
Tudi jaz sem imela kaksnih 12 let dolge lase, nekje do sredine hrbta, seveda vse enako dolge. Pa me je enkrat nekaj prijelo in sem se ostrigla. Na kratko.
S kratkimi lasmi lahko pocnes marsikaj. Jaz sem probala vec barv, kar si seveda pri dolgih laseh ne mores privosciti.
Super. Bos videla. Ne samo to, da se bos ustrigla. Vpliva tudi na pocutje. Ne bos verjela, da lahko taka malenkost kot je strizenje, vpliva tudi na pocutje. Vsaj jaz sem se potem pocutila precej bolje. Bolj samozavestno.
Dobro nosi fizuro.
Razumem in podpiram tvojo odločitev. Potem,ko sem prvih 18-let svojega življenja nosila dolga lase sem se na en presneto zimski dan ostrigla na kratko. Super. nekateri me sploh niso prepoznali, tudi mami je mal čudno gledal če sem to sploh jaz. To sedaj ponavljam na približno dve do tri leti. Čist na kratko, potem pa čakam da zrastejo, itd.
To ni bila lahka odločitev. Tudi jaz sem bila taka kot ti. Sploh si nisem mogla predstavljati, da bi bila brez las! To enostavno ne bi bila več JAZ. Pa sem se en dan “razkurila” in sem šla k frizerju… No, tega je že kar nekaj časa… Sedaj pa si ne morem predstavljat kako sem lahko trpela tako dolge lase! Sicer nisem na kratko, ampak do ramen ali pa malo čez. Boš vidla, da boš prav luštna!
Čist odvisno, kakšno frizuro hočeš. Jaz imam kratke, ravne. Ko si jih umijem, se samo malo sfenam, ostalo pa pustim da se posuši na zraku. Zjutraj mi jih niti ni treba preveč česat. Ponavadi grem samo s prsti skozi lase, pa je.
Ko sem imela pa dolge, je bila pa druga pesem. Že samo umivanje in sušenje je trajalo ohohoooo dolgo. Pa potem razčesavanje. Pa česanje zjutraj. Če ves čas nosiš čop ali kaj podobnega je gotovo lažje. Če imaš pa spuščene pa le ni tako simpl. Tudi hitreje so se mi mastili, ko sem imela dolge. In zato sem jih morala večkrat umivat.
Da ne govorim o tem, da se meni osebno zdi, da veliko puncam dolge lase niti ne pristojijo ne vem kako super. Da jih imajo samo iz navade. Da se bojijo postriči, ker ne vejo kako bodo potem izgledale.
Forum je zaprt za komentiranje.