Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ostrigla se bom

ostrigla se bom

Že odkar pomnim imam dolge skodrane lase. Zdaj po porodu mi pa full izpadajo, zato sem se odločila, da se prvič v življenju postrižem na kratko.
Kakšno frizuro mi priporočate glede na to, da sem skodrana, da si bom potem doma čim laže delala frizuro, pa še, da ne bom čist mim, kar se modernosti tiče. Stara sem pa 30 let.
Hvala!

Odvisno kakšen obraz in kakšen stil imaš. Jaz osebno še nisem videla v življenju ženske, da bi ji bolje pristajali kratki kot dolgi lasje…

Tole je pa po moje odvisno od okusa, meni so pa večinoma bolj všeč ženske s kratkimi lasmi.

Pojdi k dobremu frizerju. Veliko možnosti imaš, da ti bo kmalu žal, zato ti svetujem neko vmesno varianto in čez nekaj časa na kratko.

Ja tako, najprej eno umesno verzijo, potem pa na kratko, če se ne boš premislila. Pojdi k dobremu frizerju, ker kar vsak te pa res ne more dobro postrišt.

Najbolj nesimpatične so mi stare koke z dolgo čupo! Totalno mimo.
Kratka frizura je zakon, moderna, praktična, lepa!

Ne pa dolgi lasje pri 30-ih ali 40-ih, lepo vas prosim.

Tole je pa po moje odvisno od okusa, meni so pa večinoma bolj všeč ženske s kratkimi lasmi.[/quote]

Enako!

evo mene… imam tak obraz in tako čudne lase da si niti ne predstavljam dolgih las

že če si pustim do ramen je kriza n ponavadi mi vsi rečejo pa daj no ti ja kratki ful pašejo… in to res kratki

odvisno res, kakšen tip si, kakšen ‘styling’ imaš, kakšn obraz, skratka, krajše od tega, jaz ne bi, še vedno se lahko potem dodatno postrižeš in padanje las ne pomeni, da se moraš pod mus postričt in nič hitreje niti boljše ti ne bodo rasle.

Spremembe pa vsekakor podpiram!

http://newhairstyleswomen.blogspot.com/2011/05/short-curly-hair-styles.html

Sicer pa je cel kup lepotic, ki jim krasno pristajajo kratki lasje od Emme Watson, pa Hally Berry, pa Pink, pa Victoria Beckham, pa Rihanna, pa Sharon Stone, Kate Moss, pokojna Diana, vse so to dame, ki so čudovite s kratkimi lasmi.

Odvisno je, kako močno imaš skodarne. Frizure zgoraj so umetno narejene in kodri niso naravni. Najbolje, da se res postižeš najprej do ramen, potem pa doma vidiš, kako bo. Še vednolahko krajšaš. Zrastejo pa tudi lasje, tako da poskusiti ni greh. 😉

Tista gor, ki pravi, da smo pri 30-40 ih stare ji lahko samo rečem naj gre spat, ker otroci že spijo.

Osebno rečem lahko le zase. Imam dolge lase, ravne in težke. Enkrat me je pičilo in sem se ostrigla na kratko, ja vse lepo in prav. Frizer mi je naredil res čupco, da sem se hodila gledat v ogledalo in se občudovat. Zjutraj pa…. groza, nič ni stalo tako, kot bi moglo, frizure si sama nikakor nisem mogla tako uštimat, kot jo je on.

Odločila sem se za daljše lase, malce resaste, z barvnimi dodatki – odvisno od razpoloženja in časa.

Nima vsak lase in obraza za kratko frizurco.

Torej 30 letna ženska je zate stara koka? Potemtakem si ti še v pleničkah!
Le glej, da ne pozabiš in se postrižeš na krtačko, ko boš 30-letna stara koka.
Eni ste pa res totalni bebci!

Stare koke pri 30-ih tudi otrok ne smejo imeti. Tule na forumu pa sploh ne učit mladih kok.

Mogoče dobiš kakšno idejo tukaj, strani je veliko: http://www.ukhairdressers.com/style/search.asp?length=medium&sex=&colour=&search=&description=&lc=784

Pred poletjem sem par dni iskala korajžo da se ostrižem na kratko,pa sem šla,kratko ampak ne čisto na kratko,torej zgornji lasje so bili daljši kot spodnji..bila sem čisto druga, mladostna in celo ob morju in kopanju ni lažje frizure kot kratka….posvetuj se z frizerko…srečno

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Pa kaj si ti bolana. Pri 30 smo že stare koke….Ti sam upaj da boš dočakala kakšno starost idiot ženski.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close