Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ostala sem sama

Ostala sem sama

Nekaj časa nazaj sem izvedela, da me fant vara, baje že kakšno leto. Slutila nisem saj imam druge obveznosti kot služba, skrb za otroka (otrok je njegov). Ta novica je prišla kar iznenada. Res me je šokiralo, počutim se neumno, žalostno, obupano, žal mi je, da sem mladost zapravila na tak način. Ampak ja. Po toči zvoniti je prepozno. Pri svojim 24 letih sem ostala pri starših, z otrokom. Starši ga res crkljajo, ga razvajajo, imajo radi. Mene pa prav srce boli, ker sem pri 24 letih ostala “sama” z otrokom. Dve leti je bil konstantno prisoten, potem zadnje leto se je pa kar odtujil, zdaj ga še ne povoha ne.

Bolje zdaj, ko je še vse pred teboj. Z lahkoto boš našla boljšega od teleta, ki mu ni mar za svojega potomca. Počasi, ker se ti nikamor ne mudi.

če hočeš družbo pusti mail

Bolje sam kot s slabim.

Tudi za otroka bolje v stabilni enostarševski, kot nestabilni in zamer polni dvostarševski.

Ne sekiraj se. Uzivaj z otrokom,pelji ga ven, da dozivi zanimive zabavne stvari s tabo. Uzivaj. Stara si komaj 24!! Sigurno bos spoznala pravega moskega, ko bo cas za to. Sigurno bos imela se druzino. Bivsega pa pusti, ker si te ne zasluzi.

Poskusaj se vpisati se v kaksno dejavnost, da malo spoznas nove ljudi, to nikoli ne skodi. Vendar ne na vsako silo spoznavat nove moske. Lepo pocasi, ki bo cas za to,se bo ze nasel pravi.

Pa da ne bi bivsega kdaj nazaj vzela!

Bodi vesela da imas starse ki te pidpirajo in pomagajo. Le glavo pokonci. Sekirat se ne splaca je pre kratko zivljenje!

Ja punca 24 let imaš.

Poišči pametnega človeka ki pa mu tudi 1 otrok nebo ovira.

Celo življenje je predteboj pa menda ja neboš obupovala in jokala zdaj.

Odgovor na objavo uporabnika
boniy63, 20.07.2021 ob 15:12

Ja punca 24 let imaš.

Poišči pametnega človeka ki pa mu tudi 1 otrok nebo ovira.

Celo življenje je predteboj pa menda ja neboš obupovala in jokala zdaj.

Se strinjam z zapisom. Težko pa človek čaka na tisti kasneje, ko pa boli v tem trenutku. Ne glede na starost obstajamo zdaj, čeprav se tega skoraj nikoli ne zavedamo, navadno takrat, ko smo v psihični sli fizični bolečini, tu pa tam mogoče tudi, ko smo veseli, če le imamo srečo, da uspemo to zaznati in ne kasneje spet žalovati, kako lušno je blo?.

Uglavnem vzemi si čas, streho nad glavo imaš, bizgec je pč šeu po svoje. Ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Verjamem, da je njihova vsebina lahko boljša! Bodi močna?

Hja, tisti, ki lahko dobi 24-letnico, bo zagotovo zbral eno brez otroka.

Si pa nasljednič izberi boljšega partnerja, predvidevam, da več kot 2, 3 leti nista bila skupaj.

Dokaj tipična zgodba… ampak vse se da, mogoče uloviš kakega, ki ga drugače še povahala ne bi, če bi bila brez otroka.

Beta bux.

Če mene vprašaš, potem ti svetujem, da si vzameš čas, da odnos res pustiš brez zamer za seboj. V tem času beri knjige za osebno rast npr. Čar samozavesti ipd., ugotovi tudi kje bi lahko bil tvoj del krivde za razpadli odnos,  daj tudi kaj nase npr. začni telovaditi, uredi se … ampak v tej fazi predvsem zase. Skušaj res iskreno živeti življenje s svojim otrokom. Potem, ko boš imela občutek, da je čas, da koga spoznaš, pa imej odprte oči. Ne zaletavaj se v odnose z moškimi za avanture, raje počakaj, da res pride pravi. Meni je lepo, če boš imela z novim še kakšnega otroka, otrok poveže dva v družino.

Wertzuma, 19.07.2021 ob 13:01

Nekaj časa nazaj sem izvedela, da me fant vara, baje že kakšno leto. Slutila nisem saj imam druge obveznosti kot služba, skrb za otroka (otrok je njegov). Ta novica je prišla kar iznenada. Res me je šokiralo, počutim se neumno, žalostno, obupano, žal mi je, da sem mladost zapravila na tak način. Ampak ja. Po toči zvoniti je prepozno. Pri svojim 24 letih sem ostala pri starših, z otrokom. Starši ga res crkljajo, ga razvajajo, imajo radi. Mene pa prav srce boli, ker sem pri 24 letih ostala “sama” z otrokom. Dve leti je bil konstantno prisoten, potem zadnje leto se je pa kar odtujil, zdaj ga še ne povoha ne.

In kako to, da si imela tako zgodaj otroka? Sta se z bivšim”ZAKAVSALA”? Tako se reče, če se ponesreči…

Resnica ni prijetna, 20.07.2021 ob 15:41

In kako to, da si imela tako zgodaj otroka? Sta se z bivšim”ZAKAVSALA”? Tako se reče, če se ponesreči…

Daj obnašaj se tele staro, neizobraženo.

Ga bo že karma.

Vem, da je težko ampak čas začeli vse rane. Bodi vesela, saj imaš tako dobre starše, da ti stojijo ob strani, ga razvajajo, ga imajo radi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close