osebni prevzem hrane
Naroči in pridi iskat. V najslabšem primeru ti bo natakar hrano prinesel ven in poračunal. Tej norišnici pa itak noben več ne sledi
Zadnjič naprimer sem šel tankat brez pctja, počakat sem moral pred vrati, plačal z gotovino (ker kartice mi bojda nesmejo vzet? ) dobil račun in šel. Očitno je to uradni protokol za nas antivaxerje ?
pct, 29.12.2021 ob 22:21
Ker se odloki spreminjajo iz ure v uro me zanima kako je s tem?
Jutri za kosilo bi šla iskat za jest v gostilno in odnesla domov za vso družino. Ali moram imeti test? Koliko je lahko star? Ali lahko samo pridem tja plačam vzamem in grem domov?
Zunaj imajo ponavadi zvonec.Pozvoniš in naročiš in ti ven prinesejo.
Hehe glede tega, da pokličeš naročiš in plačaš embalažo mi je jasno prav tako kot da tam kjer sem šla iskat nimajo dostave.
Mene je samo zanimalo če je kakšna (norost) novost na vidiku in je treba imeti pct 😀 ker sem ravno zadnjič ujela da na prevzemnih mestih spet ne smeš pojest hrane al neki tazga…No sem za vsak slučaj prašala ko sem naročala in je rekel samo da naj počakam na prevzemnem mestu in naj ne hodim notri… Šlo se je pa zato ker baje po gostilnah so kar pogosto inšpektorji in nikoli ne veš kdo te opazuje in se mi res ne da z nobenim kregat. Pač pct pogoja nimam če je pa kaj nujnega in vem, da ne gre brez se pač testiram ravno tako če se pojavi kakršenkoli simptom….
Vule, 30.12.2021 ob 00:12
Naroči in pridi iskat. V najslabšem primeru ti bo natakar hrano prinesel ven in poračunal. Tej norišnici pa itak noben več ne sledi
Zadnjič naprimer sem šel tankat brez pctja, počakat sem moral pred vrati, plačal z gotovino (ker kartice mi bojda nesmejo vzet? ) dobil račun in šel. Očitno je to uradni protokol za nas antivaxerje ?
tu se vidi bebavost in neprilagodljivost in nespostovanje strank s strani naftarjev… a si je znanstvena fantastika nabavit prenosni pos? Vsak gostinec ga ze leta pozna, pride k tebi z racunom in prenosnim posom in placas… zakaj bencinar tega ne more, ce lahko na vratih stoji s tistim sppom za pct, bi lahko imel pa se pos.
tako pa se grejo ironijo, da v imenu zdravja z masko za par min. ne smes notri placat s kartico, torej brezsticno, lahko pa dnar, ki ze od nekdaj vemo, da je vsaj v teoriji poln vseh mogocih virusov, bajterij, to ze od nekdaj, saj se ga vsi dotikajo…
enako neumni so trgovci, ki silijo stranke v vozicke in kosare ker oni tako stejejo stranke in pazi zdaj je to zaradi varovanja zdravja… a vsi vemo, da so prav vozicki in kosare najvecji vir vse svinjarije, ker se jih vsi dotikajo.
to je ironicno in neumno varovanje zdravja, ki to v resnici sploh ni.
Forum je zaprt za komentiranje.