osamljena
Pozdravljeni!Da opišem situacije, ki se mi v življenju pogosto dogajajo in ne najdem načina, da bi se teh čudnih občutkov/neprijetnih soočenj znebila. Še vsakokrat kadar grem ven s prijateljicami ali ko sem na faksu ali se gibljem po študentskem naselju spoznavam da se fantje mnogo raje ukvarjajo z drugimi dekleti kakor z mano, do mene so kot da me ni. s tem povezana težava, ki me žalosti – številna dekleta so povprečnega videza, a žal glede samega obnašanja, karakterja “slaba” (kadijo, pijejo, se prostaško izražajo, so neresne) in vsakokrat pridem do zaključka, da so kljub slabim navadam nasprotnemu spolu mnogo bolj zanimive od mene – takrat občutim neke vrste ljubosumje in manjvrednost, prikrajšanost. Težko živim tako da sem ves čas prezrta od nasprotnega spola.
Imate kak nasvet kaj naj naredim? Obe cimri, ki živita tu, sta mal prej šle vsaka s svojim fantom ven, jaz pa spet samevam sama v sobi in se tolažim z nutelo – life ain’t fair :((((
Hvala.
lp, grace kelly
Če je tako preprosto samo začneš kadit, pit, se prostaško izražat, si neresna… pa bo težava rešena, samo se mi zdi, da nisi ti za to.
Lahko jim pa za začetek nehaš “zavidat” se zgražat nad njihovim početjem in nehaš utapljat svoj obup v nuteli in protestnem čepenju v sobi in greš kam ven med ljudi, naravo in začneš malo bolj pozitivno gledat na svet.
Dokler pa samo nergaš bo pa tako kot je sedaj…. 😉
Fantje, ki se zanimajo za takšna dekleta, verjetno niso “kakovostnejši” od njih, a ne?
Imaš alternativne načine, kako spoznati nekoga, npr. internet, kakšni krožki, ples…
Pa tu smo sami fajn fantje, kot vidiš. :))) Ti samo povej, kam naj pridemo, ti pomagamo nutello pospravit. 😀
Lep pozdrav, ne bi rad dolgovezil, sam vem, da če si osamljen in imaš mogoče mal problemov z navezovanjem stikov, raje ne greš v družbo in se zapiraš med 4 stene. Če pa že greš na sprehod ali na kak izlet, pa spet ne moreš, kar napadati ljudi k jih srečuješ. Tudi sam sem samski in osamljen, pač tako je.
Lea, lahko mi pišeš ma mail, veselimartin@gmail.com.
Če je kdo iz Lj ali okolice in ima čas (gracekelly, leeaa…), naj mi piše na freded421@gmail.com.
Še nekdo, ki ima močno potrebo po tem da se počuti večvrednega kot vsi ostali in zato zaničuje druge. Mogoče je čas da to prerasteš…
Mene lahko kontaktira kaka bogata vitka temnolaska haha
vec info na meil: dragulji.zame@gmail.com 😀 😀
Forum je zaprt za komentiranje.