Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek osamljena

osamljena

Pozdravljeni!Da opišem situacije, ki se mi v življenju pogosto dogajajo in ne najdem načina, da bi se teh čudnih občutkov/neprijetnih soočenj znebila. Še vsakokrat kadar grem ven s prijateljicami ali ko sem na faksu ali se gibljem po študentskem naselju spoznavam da se fantje mnogo raje ukvarjajo z drugimi dekleti kakor z mano, do mene so kot da me ni. s tem povezana težava, ki me žalosti – številna dekleta so povprečnega videza, a žal glede samega obnašanja, karakterja “slaba” (kadijo, pijejo, se prostaško izražajo, so neresne) in vsakokrat pridem do zaključka, da so kljub slabim navadam nasprotnemu spolu mnogo bolj zanimive od mene – takrat občutim neke vrste ljubosumje in manjvrednost, prikrajšanost. Težko živim tako da sem ves čas prezrta od nasprotnega spola.

Imate kak nasvet kaj naj naredim? Obe cimri, ki živita tu, sta mal prej šle vsaka s svojim fantom ven, jaz pa spet samevam sama v sobi in se tolažim z nutelo – life ain’t fair :((((
Hvala.
lp, grace kelly

Če si taka ko Grace ne bi smelo biti problema 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

In koliko fajn fantov si že spoznala med natepavanjem nutelle? 🙂
Pojdi kaj ven počet, saj ni nujno glih it v nek bar pa se ga nalit k opica. Pojdi kaj ven, v kakšen park… Pa ne glih it sam nutelle ven mazat… Lahko se greš tud na kakšen online dating site delat norca iz tipov. 🙂

Če je tako preprosto samo začneš kadit, pit, se prostaško izražat, si neresna… pa bo težava rešena, samo se mi zdi, da nisi ti za to.
Lahko jim pa za začetek nehaš “zavidat” se zgražat nad njihovim početjem in nehaš utapljat svoj obup v nuteli in protestnem čepenju v sobi in greš kam ven med ljudi, naravo in začneš malo bolj pozitivno gledat na svet.
Dokler pa samo nergaš bo pa tako kot je sedaj…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Fantje, ki se zanimajo za takšna dekleta, verjetno niso “kakovostnejši” od njih, a ne?
Imaš alternativne načine, kako spoznati nekoga, npr. internet, kakšni krožki, ples…
Pa tu smo sami fajn fantje, kot vidiš. :))) Ti samo povej, kam naj pridemo, ti pomagamo nutello pospravit. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če nisi grda in nimaš preveč kil se nimaš kej sekirat. Se bo že najdu kak da boš mazala nutelo po njemu…

tidi prava grace kellyje bila osamljena … jo je familija ščitila, dokler se ni prikazal prevai princ ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tudi jaz sem trenutno osamljena in iščeem koga da bi šel na kakšno pijačo, sprehod,…

Lep pozdrav, ne bi rad dolgovezil, sam vem, da če si osamljen in imaš mogoče mal problemov z navezovanjem stikov, raje ne greš v družbo in se zapiraš med 4 stene. Če pa že greš na sprehod ali na kak izlet, pa spet ne moreš, kar napadati ljudi k jih srečuješ. Tudi sam sem samski in osamljen, pač tako je.

Ja saj to je problem ker če si mal osamljen potem ne veš niti kje začet

Lea od kje si, jaz bi z veseljem šel na pijačo ali kak sprehod, klepet, tudi sam sem osamljen. V kolikor želiš sporoči. Velja

Sem iz Ljubljane, tako da se lahko kdaj dobiva

Lea, lahko mi pišeš ma mail, veselimartin@gmail.com.

No evo problem resen. Fino se imejta : )

Hahahhahaahaha,………………………….zabavni ste…OSAMLJENI…..sami jokeci kateri si ne upate nagovoriti ženske,………….hahhaha,………….kar jokajte naprej…..hahaha

Kaj je pa s tole micko narobe? a pozna samo dve tipki?

Če je kdo iz Lj ali okolice in ima čas (gracekelly, leeaa…), naj mi piše na freded421@gmail.com.

Še nekdo, ki ima močno potrebo po tem da se počuti večvrednega kot vsi ostali in zato zaničuje druge. Mogoče je čas da to prerasteš…

Mene lahko kontaktira kaka bogata vitka temnolaska haha

vec info na meil: dragulji.zame@gmail.com 😀 😀

Če si takšnega izgleda, kot Grace Kelly, me lahko kamot kontaktiraš na pvt.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če si takšnega izgleda, kot Grace Kelly, me lahko kamot kontaktiraš na pvt.[/quote]
Glej ga glej nekrofila! Grace je mrtva že nekaj časa!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close