Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oriflame svetovalke

Oriflame svetovalke

Iscemo nove Oriflame svetovalke. Z vclanitvijo nimate nobenih obveznosti. Pri nakupu katerega koli izdelka,ne glede na to ali je v akciji ali ne, pa vam Oriflame nudi 23% popust. Vse informacije na mail: puppa82@gmail.com

a ni 30% popust???

Članske cene so od kataloških cenejše 23%.
Kataloške cene pa so dražje od članskih 30%.

tukaj puppa navaja in zagotavlja, da nimate nobene obveznosti in nič! KAO ker potem pa dobite domov položnico za 3000 sit pa po cele dneve te nadlegujejo po telefonu, sprašujejo kje si nas dopustu …. ne glede na to da jim po faxu pošlješ da odstopaš iz njihovega t.i. “kluba”

to ti lahko jaz zagotovim, da se ne dogaja…
Seveda dobiš položnico, če si naročil kozmetiko… Nihče ne obljublja, da bo dobil kozmetiko brezplačno….

Ej, zdej pa samo nekaj! Ta položnica ni bila za kozmetiko ampak za včlanitev v njihov “klub”, tko da men ni treba nč govort kako pa kej, ker sem vse sprobala in vem kako je! Nič ne rečem glede kozmetike, majo super kozmetiko (ampak ne glih vse) in pa poceni, ampak tile svetovalci itd. to je pa živa katastrofa!!! da od g. dušana Pungerška SPLOH NE GOVORIM!!!!! TA TIPSON, JE PA ŽIVA BUDALA!!! VSLJIV IN AROGANTEN U NULO, BREOBRAZEN … da te kliče v nedeljo ob pol 11 zvečer, pa potem v službi te cel dan nadleguje, čeprav mu rečeš da naj pokliče po 15. uri…. VEŠ KAJ – TO JE PA MISLM DA BREZ SRAMU ČLOVEK, PO VSEM TE PA ŠE DOBIŠ POLOŽNICO ZA 3.000,00 SIT!!!!

A bi jo ve plačale, glede na to da niste naročile nobene kozmetike??!!!!

Poglej stvar je taka….
vse je odvisno od tega katerega svetovalca imas. Ce si imela slabo izkusnjo,mi je zelo zal,ampak nikakor ne mores slabo luc metati na vse ostale,ce je bil ta clovek vsiljiv. Nikakor te ne klicarijo iz Oriflame-a ampak te osebno klicari tvoj svetovalec,in kot sem ze omenila je to pac odvisno kdo je to. Sama ne zavajam nikogar.Vsakemu povem da je clanarina 3000 sit,ob prvem narocilu potem dobis tudi torbo in kataloge. Ce ti tvoj osebni svetovalec tega ni povedal,to ni problem vseh nas ki se s tem ukvarjamo.
Zelim povedati se to,da ce imas sama slabe izkusnje,ni nic narobe da to poves,ampak ne mores vse primerjati z gospodom,s katerim si imela tezave. Kar pa se tice tega,da bi se rada izclanila,pa je stvar taka,da vsako leto placujes samo polovicno clanarino…in ce tega ne pacas si avtomatsko izclanjena in tukaj nisem videla se nobenega problema. Je pa druga stvar,ce tega nisi vedela in te je svetovalec zavajal.
Prav je da poves kaj ti ni vsec,da ljudje stvar slisijo se od koga drugega. Razlozila sem ti zato,ker vidim da si imela sama tezave,ki se pojavijo zelo redko.

Lep dan ti zelim:)

Ma jaz pa nisem nič plačala, ko sem se včlanila, kaj so pozabili… Še sreča zame, ker če ne se nebi včlanila. Imam pa tudi jaz same dobre izkušnje in ne vem, kje je oriflame deklica dobila takega obupnega in vsiljivega svetovalca!!

Svetovalec? Kakšen svetovalec? Kaj pa ti svetuje ta? Sem bila včlanjena v Oriflame. Včlanila sem se takrat, ko je bilo brezplačno, ko pa sem dobila čez leto dni položnico za članarino, pa je seveda nisem plačala, ker se mi zdi totalno butasto, da bi jaz prodajala za njih in po vrhu bi jim še plačevala, pa ja . . . Ko bo ponovno brezplačna včlanitev, se bo včlanila kolegica in tako, bova zopet kupovali cenejče izdelke vsaj eno leto.

Svetovalec:))))))))))))))))))) . . . . . svašta.

Lepo pozdravljene.

aida… brezplačne včlanitve niso tako pogoste. Poleg tega, za 1500 sit da ti je težko dat… pa lahko dobiš tud neki iz tega, če želiš…
BTW: sej ni treba prodajat za njih… al prodaji zase al pa sploh ne prodajaj.
Kaj pa imaš od tega, ko daš v knjižnjici za članarino???

Sicer pa vsak ma svoje… vsak se v nečem najde…

1500? Ni bilo govora o 3000 sit?

Joj, pa kako lahko primerjaš knjižnico in oriflame, no ja . . . V knjižnici si sposojam knjige iz katerih se učim . . . .

jao, jao, jao

drage moje – bila sem v Aqualuni v Podčetrtku in je bla tam predstavitev Oriflame-a, on tipson je pa kao njihov “svetovalec” Dušan Pungeršek (neki tazga je priimek – se ne spomnim točno)! In je razložil, da je kao brez obveznosti, brez kakršnegakoli plačila itd. No pol pa domou dobim položnico kjer piše “PLAČILO ZA VČLANITEV – ČLANARINA” 3000,00 SIT!!!
No tko je blo … pa že skos tam kupujem, preko hčerke od sodelavke, pa sem misla da bom rajši sama član, pa dodatne ugodnosti – NO, POL PA TOLE!!! MISLIM!!!!! PUPPA, pa nisem rekla da ste oz. da so vsi takšni, ampak da naj pišejo določeni na forumu pošteno in korektno, ne pa nategovanje ljudi!!! Kar se pa članarine tiče, pa za 3000,00 dobiš že marsikaj – če se baviš iz nohtam, dobiš veliko stvari!

LP

AIDA: Ja, stvar je taka… začetna članarina je 3000 sit. Po enem letu, pa če želiš še vedno biti član, pa je 1530 sit.
Mogoče nekateri svetovalci zavajajo… Tega definitivno ne podpiram. Jaz osebno vsakemu povem, koliko je članarina.

Da pa ni obveznosti je pa mišljeno to, da ti ni potrebno naročati vsak mesec. Naročiš pač kadar želiš in kolikor želiš.

se strinjam s pupo NAROČIŠ KADAR ŽELIŠ IN ZA KOLIKŠNO CENO ŽELIŠ 😉

For all those who hate me...thank you for making me the center of your life!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close