Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Orgazem pri ženski

Orgazem pri ženski

Koliko vas je da vas tip uspe spravit do orgazma? Sama sem nora na enega, čisto preč ko vem da se visiva…ampak ko pride do tega pa neka trema in se moram ful potrudit da mi pride. Nikoli brez stimulacije klitorisa. Ne vem kakšen je vaginalen orgazem in akko ga doživet brez draženja klitorisa. Vedno rabim več časa, njemu pa zmanjka, tako da se oddolži oralno….kako ze pripravit do tega da mi pride tudi brez draženja klitorisa

Ah ne seri. Prijavi se na Tinder.

sodeluj pri sexu…

Kako se pripravit? Ne vem, moraš se res sprostiti in se prepustiti, hkrati pa se zavedati, da ti orgazem pri seksu pripada.

Jaz na srečo nisem imela nikoli problemov s tem. Sva z možem že 25 let skupaj, pa se še ni zgodilo, da med seksom ne bi doživela orgazma. Brez tega postane za žensko sčasoma seks neka rutina, ki se je raje ogne, kar pa ni dobro za odnos. Dober seks je nujen za kvaliteten odnos in globoko povezanost med partnerjema.

Jaz z grdim ne morem, se mi gnusi. Razen hudo pijana in to sem bila samo dvakrat v življenju. Na srečo so bili tudi moški preveč pijani.

prepusti se mu.. jaz sem ga noro ljubila, uff, on ves navdušen, očaran od kod jemljem vso to energijo strast, čist not v seksu z njim.. nimaš kaj met treme pred tem ki si ga tko želiš, sprosti se in se čisto predaj in sodeluj z njim..

Res me zanima – naj te nabije v ritko do jajc, sigurno boš šrpricala ko nora

Predstavljam si 2 Slava ko se fukata in se mi közla.

Odgovor na objavo uporabnika
Res me zanima, 15.07.2025 ob 19:46

Koliko vas je da vas tip uspe spravit do orgazma? Sama sem nora na enega, čisto preč ko vem da se visiva…ampak ko pride do tega pa neka trema in se moram ful potrudit da mi pride. Nikoli brez stimulacije klitorisa. Ne vem kakšen je vaginalen orgazem in akko ga doživet brez draženja klitorisa. Vedno rabim več časa, njemu pa zmanjka, tako da se oddolži oralno….kako ze pripravit do tega da mi pride tudi brez draženja klitorisa

Spricala si ze med prihajanjem…enostavno si ne vzame casa zate….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close