Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oranžni čevlji

Oranžni čevlji

Inpulziven nakup. Oranžni čevlji. Super, krasni, usnjeni, udobni.
Samo ne vem, kako naj jih vpletem v celoto. Oranžnih majic, bluz (pač zgornjih delov) ne nosim, ker mi barva ne pristaja k obrazu. Drugače pa mi je izjemno všeč.
Kaj naj torej skombiniram zraven, da ne bodo preveč bili v oči?

Na črno ne, znajo res sekat. Mogoče na rjavo? Na jeans in kak dodatek v oranžni barvi, pas ali šal in temno modra srajčka? Meni se sklada oranžna tudi s temno zeleno, olivno zeleno, zelo temno bordo rdečo.

tudi jaz imam ene semiš oranžne čevlje.

Kombiniram s črno, recimo črne hlače (lahko legice) + oprijet črn puli, gor pa eno odbito oranžno ogrlico pa obujem še oranžne čevlje. Super kombinacija.

Ali pa na temno rjavo tudi gre. Imam temno rjave hlače in rjavooranžno tuniko. Tukaj ne rabiš nobenih dodatkov, samo oranžni čeveljci še gor, in je.

Pa še je morje variant. Jaz veliko kombiniram s pasovi, ruticami, ogrlicami….pa celotno stvar zelo poživi, lahko sm recimo oblečeni vsa v črno, sivo, rjavo, pa s takimi dodatki poživim celotno stagr.

Enako kombiniram tudi z rdečimi čevlji.. 🙂

si jih pa našla? Jih že dolgo iščem.

V Massu. Kupila sem jih nekje septembra v Slovenj Gradcu.

Hvala za nasvete! 🙂

lahko kombiniraš s pasom v taki barvi,…drugače pa tako kot so ti že svetovale- nakit:D

Hvala!

Tudi z oranžno torbico zraven ne moreš zgrešiti. Ampak pazi, da bo vsaj v približno enakem odtenku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close