oprema za taborenje-kupim
smo družina z dvema otrokoma(10,11 let)letos prvič razmišljamo da bi se odpravili na dopust kampirat.Ker nimamo nič opreme vas sprašujem kaj mi preporočate od opreme za kolikor toliko normalno kampiranje,in če mi lahko priporočite kakšen toliko dober kamp kje v bližini….recimo Istra ali Kvarner.
Drugače pa kupim šotor za 4 osebe pomožnosti naj bo prostoren in vso ostalo opremo ki bi naj bila primerna(plinski kuhalnik,plinska svetilka…..)zatorej če kdo karkoli proda se mi naj javi.lep pozdrav in hvala.
Doma imam šotor GIGANT 4 star 2 leti, od tega rabljen le eno sezono, je kot nov, za 4 osebe, z dvema ločenima spalnicama. Za postavljanje ni kompliciran, dovolj sta dve osebi. Če želiš izvedeti o šotoru kaj več lahko pogledaš na spletno stran prodajalca: http://www.caravan.si
Cena je po dogovoru, je pa bistveno nižja kot je cena za novega.
Zunanji del šotora: Streha PVC Stene bombaž Visoka talna zaščita PVC. Rob talne zaščite PVC Sprednja stena deljiva, premakljiva, delno premakljiva, posebna izvedba prednjih vrat, izhod na zadnji strani.Prezračevalne odprtine se zapirajo s pokritimi zadrgami, visoka talna obroba iz poliestra, ki jo je lahko čistiti, zavese na prednjem oknu Notranji šotor: Polibombaž, našiti žepi, vodotesno dno z dvojno obrobo Ogrodje: Jekleno ogrodje.
Lep pozdrav R
Forum je zaprt za komentiranje.