Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opravičilo mladi družinici Mercator CE

Opravičilo mladi družinici Mercator CE

Še javno se vam opravičim za svojo brezobzirnorst, namreč že pred vhodom v mini mercator na Hudinji ste imeli “štalo” ker je mali moral picikl ven pustit.

Grem za vami po nakupih, ozke aleje, glej ga spet  cela familja na kupu.

Pridem do blagajne vas počekiraju, pa tudi mene, -WTF a res ne vete, da smo v Covid obdobju?????

Ja mamica, razumem te da otrok hoče še igračko in greste nazaj mimo mene še 1xx na račun!

Mamica, jaz sem zelo bolana, travmatološko  poškodovannna, necepljena ker nimam možnosti, razen če se interniran. Mamica, ja tvoj otrok mora imeti igračko, kaj pa mamica jaz, ki se držim vseh ukrepov, pa me “povozite”?

Mamica, si jaz  zaslužim Covid fasat, medtem ko se tvoj nevzgojeni mulec, za njim pa še ti rinete nazaj v trgovino?

Kaj vam ni jasno, ?ni samo Covid, so tudi druge bolezni in tudi potencirane s Covidom.

Pazitite nase, ne pa da trgovke govorite, da prihajete brez mask WTF????

Iz takih pankrtov ki divjajo po štacuni, še nekaj bo. Mogoče ga ne bo obravnavala samo ena PP, ampak dve tri. Babnice z nevzgojenimi pamži bi morale ostat pred vrati. Ne poznam tvoj primer, poznam pa svojega skoraj identičnega. Ko bo velik, bo vsaj dvakrat prestopnik povratnik, a ne, insta mamini sončki?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close