Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Opozorilo – vlom v avto

Opozorilo – vlom v avto

Pod Šmarno pridem in ogledala zaprta, avto odklenjen. Enako sosednji avto. Z napravo odklenejo avte in poberejo stvari. Na srečo sem jih prepodil. Še kdo v teh dneh imel odprt avto?

Ja. Nam so vlomili na Žalah. Na srečo ne puščamo nič vrednega v avtu.

Tudi mi ne. A so vam karkoli vzeli, ali so iskali samo denar?

Prepodil si Strojane?

Kaj pa če so tisti nazaj, ki z motilci preprečijo, da se avto z daljincem zaklene?

Odgovor na objavo uporabnika
Amonimno 9999, 07.08.2025 ob 14:01

Pod Šmarno pridem in ogledala zaprta, avto odklenjen. Enako sosednji avto. Z napravo odklenejo avte in poberejo stvari. Na srečo sem jih prepodil. Še kdo v teh dneh imel odprt avto?

Doma bi ostalo, pa ne bi imelo težav.

Ja, najbrž točno to. Kako nazaj? A so jih dobili? Kako to deluje? Torej morajo bit v bližini že ko prideš in ko zaklepaš? Torej moraš samo preverit če si res zaklenil, da ti potem ne morejo odklenit?

Na Šmarno sam psa scat peljem!

meni so pred leti na počivališču Lopata pobrali iz avta vse erbege, displej in poln kovček denarja. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Amonimno 9999, 09.08.2025 ob 07:44

Ja, najbrž točno to. Kako nazaj? A so jih dobili? Kako to deluje? Torej morajo bit v bližini že ko prideš in ko zaklepaš? Torej moraš samo preverit če si res zaklenil, da ti potem ne morejo odklenit?

Mislim, da jih je policija pred leti uspešno pregnala. Takrat so svetovali, da v takem primeru ne zapuščat avta in poklicat policijo. Sicer pa ja, vedno preverit, če so vrata res zaklenjena. Večina voznikov je že dva metra stran, ko zaklepa in tako niti ne preverja.

A pa ste prijavili na policijo?

Prav tako prejšnji teden na Rašici. Na parkirišču vlomljeno v več avtomobilov, cigani kakopak. Je prišla policija, baje stalna praksa tam. Sta povedala dva, ki tam živita kakšen problem imajo, vlamljanje v hiše, kraja, povzročanje škode. Baje tudi ima problem osnovna šola Brod s cigani.

Saj zdaj bo vlada namenila 5 milijonov za centre, kjer se bodo cigani usposabljali (sicer ne vem za kaj bodo na koncu usposobljeni ampak v redu). Važno, da za cigane država ima, nima pa za bolane otroke, ki nujno potrebujejo zdravila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close