Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek operil kapljice

operil kapljice

Operil kapljice jemljem že od naslednje nedelje, stanje se ne izboljša. Po parih urah se mi nos spet zabije. Ne vem, v čem je fora. Enkrat vem, da sem ga jemala 21 dni (leto dni nazaj), da se je pocajtal. A ma še kdo zabit nos. Ne vem več, kaj naj nardim?

Operil se uporablja največ 5 ali 7 dni. S predolgo uporabo škodiš nosni sluznici. Preberi navodila! Uporabi raje fiziološko – prebrizaj nos večkrat na dan.

Ni slučajno alergija? Vredno poskusit s kakšno tabletko Rinolana, Claritina, Flonidana, karkoli proti alergiji. Sicer pa Operil naj ne bi jemali dolgoročno, ker se sluznica izsuši in ga potem kar naprej potrebujemo…

Toplo priporočam Sinupret. 50 kapljic v vodo in spiješ. Jemlji 2-3 dni, Operil pa samo pred spanjem, da lažje zaspiš.
Sinupret stane okrog 10€, a je vreden.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Ponudba oblačil, obutve, opreme in igrač za malčke: http://www.mojalbum.com/marsha.

Pomaga nasonex sprej ali flixonase spray. Jaz imam tudi težave z operil ker sem že odvisna od njih saj jih uporabljam že 15 let. Ko uporabljam omenjene spreje se mi stanje izboljša.

Tudi jaz sem že odvisna od operil kapljic in nikakor ne morem zaspati, če jih ne uporabim. Čez dan je ok, zvečer ko se vležem pa težko diham dokler si ne dam operila. Fres ali so omenjeni spreji bolj zdravi in ali res odmašijo nos?

Ja, omenjeni spreji zdravijo nosno sluznico in so zdravi dobiš jih na recept. Sem jih dobila ker sem zdravnici omenila da neskončno dolgo uporabljam operil pa mi je predpisala nasonex. V treh dneh se stanje izboljsa. Lahko jih uporabljaš vsak dan celo življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close